FIV 129

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

kora , kitta
buna dimineata fetelor
eu nu am vazut-o la stiri pe doamna de care ziceti.
Vreau si eu 5 ovocite de cea mai buna calitate !!! In 20 oct. implinesc 38 ani si mai sper inca ,si asa cu fsh mare,ca o sa fie bine pana la urma.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Felicia . Nu am avut probleme inainte sau nu am stiut de ele. S-au agravat dupa FIV. Trec ele pana ma marit .
Kora [/blue ]o sa vezi ca este bine. Nu mai fi stresata prima data nu a fost sa fie dar a doua oara sigura va fi bine. Eu asa cred.
Moni am inteles si eu cum se monitorizeaza estadiolul. Merci.
Ana_p iti urez mult noroc si sa imprieteniti pentru vre-o 9 luni.
[blue]Zouzou, Liliana
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

luck pt ca sunt fata optimista iti spun si tie cum imi spun mereu si mie,pana la urma un ovocit bun/un spermatozoid la fel de bun conteaza daca DD vrea....Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marrina

gabitu La mastoza ajuta Vitex agnus castus. Dar nu se face tratamentul concomitent cu AC sau tratamentul pentru FIV. Sanatate!

Marrina multumesc frumos de sfat. Am o intrebare - Mastodinonul nu este bun? Mie asta mi-a recomandat endocrinologul .
Pupici

Mergi la inceput

marrina
buna dimineata si o zi super super buna.
Promit ca o sa descriu cu lux de amanunte intalnirea cu dr.

ana
hai cu vesti bune

Mergi la inceput

Kora gand la gand. Asta ma gandeam si eu. Daca este sa fie unul bun trebuie care sa ramana in burtic. Sigur ne va veni si noua randul.
Pupici

Mergi la inceput

kora
mare dreptate ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ana are in burtica un embrion de 8 celule si 3 embrioni de cate 4 celule!Va multumeste tuturor pt sustinere!Acum sta cumintica in patut si are grija de puisorii ei,e optimista si nu are deocamdata nici un simptom.Va lua 9 utrogestan/zi si in 3 septembrie va face testul bhcg...Doamne ajuta Ana,iti tin pumnii stransi si iti doresc din tot sufletul sa ramai mamica toata viata!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Marrina...mersi ,asta e si marea mea speranta sa intru pe protocolul scurt, sa pot incepe in septembrie, tinand cont de faptul ca am luat 2 luni AC, de varsta si de FSH-ul meu ( ca tot se discuta pe aici de prb asta)
Kitta...eu eram cea fara programare pe data de 3 sept, Felicia cred ca e cu programare. Ne aliem impotriva Frailei si o sa biruim !
Ti-a zis ceva prof despre protocolul scurt ?
Si eu astept vestile bune de la Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by luck

kora , kitta
buna dimineata fetelor
eu nu am vazut-o la stiri pe doamna de care ziceti.
Vreau si eu 5 ovocite de cea mai buna calitate !!! In 20 oct. implinesc 38 ani si mai sper inca ,si asa cu fsh mare,ca o sa fie bine pana la urma.
va pup

O sa fie bine! Nu te mai gandi la rele. O sa ai ovocite suficiente si de calitate, embrioni de calitate super si cel putin un blastocit care va deveni si te va face . Si eu stiu ce spun, nu?

Mergi la inceput