FIV 129
Raspunsuri - Pagina 29
KoraPop spune:
Pt ca tot suntem aici o gascuta de fete cu FSH mare va spun pt cine nu stie ca Ana_p a inceput tratamentul pt FIV cu FSH >14, a avut cca 8 foliculi,5 ovocite din care au rezultat 4 embrionasi frumosi si acum are 4 puisori in burtica....
Kora
CARPE DIEM!
carry spune:
Iata un final fericit ptr Ana, DD sa o ajute !
Kora...
-am fata optimista cu vestile bune !
marrina spune:
quote:
Originally posted by gabituquote:
Originally posted by marrina
gabitu La mastoza ajuta Vitex agnus castus. Dar nu se face tratamentul concomitent cu AC sau tratamentul pentru FIV. Sanatate!
Marrinamultumesc frumos de sfat. Am o intrebare - Mastodinonul nu este bun? Mie asta mi-a recomandat endocrinologul
.
Pupici
Ba da. Mastodynonul contine Vitex.

ioana_p76 spune:
Ana ma alatur si eu fetelor care te incurajeaza si ma
sa se prinda bine puiutii de burtica ta, iar pe 3 sept sa ne dai vestea ca esti
Iti tin pumnii!
Marrina iti multumesc pentru urare si iti doresc si tie sa ti se indeplineasca visul. Am fost alaturi de tine de ambele dati si mi-a parut foarte rau de nereusite, insa sper ca vei gasi puterea de a merge mai departe si visul tau se va realiza!

Nusy
ce mai faci, cum merg "injectoanele"?
Va
pe toate cu drag!
Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
gabitu spune:
Marrina
multumesc frumos. Intrasem in panica. Ma gandeam sa ma duc sa o iau de gat ca nu mi-a recomandat ce trebuie
.
Kora si eu am avut FSH-ul 18 si apoi 11. Ma primiti si pe mine in gasca
?
Ana_p 

sa ai mult noroc. Tin pumnii.
Am o intrebare. A facut cineva FIV cu mastoza la san. Pura curiozitate...![]()
Pupici
KoraPop spune:
gabitule tu esti de-a noastra,dar esti o fericita ca ti-a scazut FSH-ul atat de mult,parca ti-a scazut si la 7 inainte de a incepe stimularea daca bine imi amintesc;ma intreb daca nu e mai bun marvelonul decat mycroginonul...dar am sa intreb si dr.,apropo ai idee daca se gaseste la noi marvelon?Eu in locul tau intai mi-as gasi dr. cu care vreau sa fac FIV si atunci as discuta cu el despre mastoza la sani/FIV,altceva nu stiu ce sa zic.Pupici,totul va fi bine!Eu am observat un lucru....de multe ori dupa ce DD ne da sa trecem peste tot felul de obstacole,ne da apoi si o mare bucurie,in viata asta nu e totul roz ,dar nici totul negru sau gri....
Kora
CARPE DIEM!
Moniland spune:
luck, eu faceam estradiolul cu o zi inainte de a incepe stimularea ca trebuia sa fie < 50 pgr ca sa pot incepe. Era o conditie obligatorie. Dar eu am facut protocolul lung cu inhibarea de 14 zile. Poti sa faci linistita in ziua 2. Aceasta e si ziua 1 de stimulare, nu? Apoi calculezi totul in functie de acea valoare.
gabitu, am avut in trecut o super stimulare, iar estradiolul a fost cauza care a facut sa ma opresc inainte de punctie. Am invatat cate ceva de urmarirea acestuia.
Ana, super! Sa dea DD sa stea lipiti de burtica ta cel putin unul. Bafta multa, multa!
Ieri trebuia sa fie ziua 1 dar cred ca va fi azi. Ma duc sa repet si eu analizele (fsh,lh, poate si estradiolul).
gabitu spune:
Kora
ai dreptate, o sa ma concentrez pe medic dupa ce imi spune endocrinoloaga ca este OK. Ea oricum mi-a recomandat sa ma cam "las se sportul asta" dar... parca as mai incerca o data
. Sigur ca se gaseste Marvelonul la noi. Eu il iau de mult timp cand am nevoie. Pentru mine este foarte bun. Oricum trebuie sa intrebi doctorul inainte.
Moni 
Pupici