FIV 129

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Ana,
sa se prinda puiutzii si peste 9 luni sa ne spui cum e ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

luck, eu nu am inceput nici o stimulare pana nu am avut analiza estradiolului. Faceam ceva de genul: in ultima zi de inhibare mergeam la dr. eco, ma trimitea sa-mi fac analiza, cand aveam rezultatul il sunam si daca era < 50 pgr primeam ok de stimulare.
Apoi eu l-am repetat in ziua 5 de stimulare. De fapt nu conteaza cand il repeti daca tii cont ca in 24 ore trebuie sa creasca cu un procent intre 40-100%. Daca creste < 40% trebuie crescuta doza de stimulare, iar daca creste >100% trebuie scazuta. Estradiolul creste imediat cum gonalul(menogon, puregon) isi face efectul in organism, adica din 1 zi de stimulare.
Cand incepi? Tot la Sibiu? Bafta!
Ana, si eu sunt cu pumnii stransi pt tine si puiutii tai.

Mergi la inceput

AVALON, mi-e dor de tine. Mai stie cineva ceva de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

moniland, merita facut estradiolul, in timpul monitarizarilor pe langa acesta mai faceam fsh, lh si progesteron. Ideea e, daca estradiolul cat si celelalte analize, pot fi luate in considerare daca sunt facute cu o zi inainte de ziua in care se face monitorizarea.

Mergi la inceput

ladyxe, la estradiol conteaza valoarea doar la inceputul stimularii si la sfarsitul acesteia. Pe parcurs se urmareste doar cresterea ei. Eu faceam eco din 2 in 2 zile. Asa ca la mine era usor de urmarit. Daca dr. nu indica analiza estradiolului eu zic ca e bine sa o faci inainte cu o zi de a incepe stimularea, inca de vreo 2 ori si apoi la sfarsitul stimularii. De 4 ori in cele ~10-13 zile eu zic ca e suficient mai ales daca totul merge bine .
Lh am facut doar la inceputul stimularii, iar progesteronul mi s-a cerut la un singur FIV in ziua 7 de la ET. Asta e la Cj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

BUNA fetelor,am aparut si eu,VALERIA ,MARRINA ,VA TIN pumnii,eu sunt pe contraceptive ,mai am o luna,va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

moni
ultima zi de AC , respectiv de inhibare , este luni cel putin asa cred iti spun maine mai precis dupa ce vb cu dr.Da tot la Sibiu.
Am inteles, si multumesc , ideea cu estradiolul.
Mie nu imi da sa fac nici o analiza,la stimularea trecuta am inceput in z 2 a CM ,prima eco a fost in z 6sau 7 si nu am facut nici o analiza.Tu zici ca ar fi bine sa fac estradiolul in ultima zi de inhibare?Nu este mai bine sa-l fac in z 2 a CM inainte de a incepe stimularea urmand apoi sa-l mai fac asa cum zici in timpul stimularii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Felicia_si eu voi veni pe 03.09 la usa Profului fara programare. Eu o sa termin a doua luna de Marvelon si pe 3 ar trebui sa fiu la CM si daca imi da protocolul scurt cum am discutat, dar nu exact, as pierde luna daca nu ma duc de la inceput.
Koratu cand ti-ai facut hormonalele daca luai si AC? Ce ziceti sa ma risc si eu cu ele imediat dupa ce le termin, adica asta ar fi cam tot pe 03.09. La giuly mi le fac fara trimitere de la dr. ci de la mine?
Feetlor, astazi am auzit la stiri de o doamna 56 ani care a nascut in urma unui FIV facut la Timisoara? Oare o fi facut cu ovocitele ei ca atunci ma relaxez si eu nu mai intru in panica ca si Kora din cauza varstei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata tuturor!
KITTA eu de cand am terminat primul FIV am facut ( dupa sfatul dr. ) asa:luam o folie de AC ( mycroginon) ,dupa ce se terina asteptam CM care apare in zi 4 de la terminarea foliei si in zi 2 de CM faceam FSH-ul,asta in fiecare luna ca sa il monitorizez,sa vedem daca scade/creste...Luni sau marti urmeaza a patra oara sa fac FSH-ul pe care deja il urasc si probabil voi lua in continuare AC pana la inceperea tratamentului pt FIV 2.Nu ma panichez din cauza varstei,as face copil la orice varsta,ma panichez doar din cauza FSH-ului,respectiv la gandul ca nu voi produce ovocite suficiente...la FIV-ul trecut am avut 5 ovocite de cea mai buna calitate si totusi nu am reusit,de ce numai DD stie....
Am vazut-o si eu la stiri pe d-na de 56 de ani....fericita....si au zis clar ca organismul ei era f. tanar si astfel a putut obtine sarcina din materialul ei genetic,adica ovocitele ei si sperma iubitului ei ( ca nu era casatorita),iar despre d-na Iliescu ziceau ca a fost doar mama purtatoare deci clar a facut FIV cu ovule/spematozoizi donate/donati...

Anaaaaaaaa astept nerabdatoare vesti bune!!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

gabitu La mastoza ajuta Vitex agnus castus. Dar nu se face tratamentul concomitent cu AC sau tratamentul pentru FIV. Sanatate!

felicia_ Eu tot timpul sunt optimista. Mai ales in ceea ce va priveste pe voi, prietenele mele.

galuscutaSi pentru cei doi printisori!

carry
Iti tin pumnii luni. Sigur vei fi plina de curaj in fata Frailei, mai ales ca le vei avea acolo, aliate, si pe felicia_ si KITTA. Probabil vei face protocolul scurt.

ella_72 316.12.77 e numarul la care te programezi pentru dosar. Poate imi scrii un PM cu detalii legate de histeroscopie.

kineta Multumesc.

luck
Te asteptam cu detalii de la intalnirea cu Chicea.

De stuart chiar nu stie nimeni nimic?

Mergi la inceput