FIV 129
Raspunsuri - Pagina 26
carry spune:
Marrina...inca o data, iti multumesc !
Nu am de ales, asa ca ma voi infiinta la usa Frailei, si , cu toate riscurile
, voi incerca sa intru.
De fapt, am vb azi cu o fata draguta pe care am cunoscut-o la Giuly si spunea ca incearca ea sa ma programeze pe 29.08, desi banuiesc ca va fi imposibil.
Cica Zana e f "pufoasa"acum si dl prof a condus-o ieri, dupa consultatie, pana la masina , s-au imbratisat, bla, bla...[
Diana_d ...tu esti la prof Marinescu ?
gabitu spune:
Marrina esti super draguta 
. Sigur ca ma puteti ajuta, macar cu un sfat, daca nu altfel
."Problema" se referea la o mastoza la ambii sani 

. A aparut dupa primul FIV, sau mai bine zis prima incercare. Cred ca de la stimulare... Oricum a trebuit sa fac echo, mamografie, tratamente, doctori....pana m-am linistit
. Nu mi-a stat capul si la hormonalele din z2-3
. Asa ca sunt un pic pe tusa
. Pina se rezolva aceasta problema
.
Pupici
cristal1995 spune:
Carry: eu nu sunt pacienta profului, dar parerea mea este sa incerci sa te programezi in ziua 20-21 macar la un cabinet particular al lui....Banuiesc ca totzi au asha ceva, nuh?! Doar el poate hotari daca faci protocolul lung sau scurt shi sa nu ai surprize, gen: "Amanam o luna!". Eu una n-ash rezista la asha ceva.
Eu iau in continuare, cu "pofta", pastilutze din a doua folie de Microgynon, doctora mi-a zis sa iau pana pe 27-28 august, ca sa putem face ET-ul dupa 10-15 septembrie. Adica exact cand incepe shcoala!!!

Ca sa poata directoarea sa se enerveze de la inceputul anului shcolar! Oricum, incerc sa stau calma, cu putzinele resurse nervoase care mi-au mai ramas din concediu.
Pupici multzi!
Aly
felicia_ spune:
Carry, si eu voi merge pe 3 la eco, poate ne intalnim!
Gabitu, imi pare rau ca au aparut probleme la sani... tu inainte ai avut probleme? Ca si eu ma tem ca tratamentul sa nu imi agraveze problemele...
Marrina,
ma bucur sa vad ca esti activa, asta inseamna si ca esti mai optimista, asa-i?
poze
carry spune:
Cristal...mersi de sfat, am luat in calcul si varianta cu cabinetul privat dar banuiesc ca acolo e mai greu de facut o programare in pripa.In legatura cu scoala - nimic nu e mai important decat intalnirea ta cu puiutii de la congelator, restul se va rezolva pe parcurs !
Si pe mine ma inspaimanta ideea unei amanari cu o luna, si asa am impresia ca au trecut prea multe luni de la ultimul fiv...
Felicia...daca ajung si eu pe 3 sept mi-ar face placere sa ne intalnim
Tu vei fi la inceputul sau sfarsitul inhibarii ?
Mai am o singura speranta:am aflat un nr de tel al unei asistente de la Giuly si sper sa ma ajute cumva cu o programare , pe 29.08 sau 3.09. Imi imaginez ce va fi pe data de 3.09 la usa la eco, dupa o luna de concedii...
galuscuta spune:
quote:
Originally posted by lilianaFi
Galuscuta daca prima data nu am inteles clar tot ce inseamna fiv,si mai ales fiv in it.,acum am inteles mai bine si am mai inteles si de ce ai ales Krumpendorf...acum sint si eu in dubiu:krumpendorf sau barcelona ??? Sarcina cit mai usoara in continuare
Gabita
Liliana - eu citisem pe forumul italian pareri pro si contra despre FIV in Italia si de legea 40 - din cauza asta majoritatea femeilor de aici merg in strainatate.As fi putut merge si aici ca nu m-ar fi costat mai nimic si totusi am preferat sa platesc de 3 ori...si nu-mi pare rau acum.Ai intrat pe "cercounbimbo" ? acolo gasesti toate info care le vrei in legatura cu multe centre din Europa si nu numai .Mult noroc

Va pup pe toate si sa stiti ca intru zilnic sa vad ce mai faceti

18+ Amadeus
si Cesar
Atat mai avem
Poze cu noi
ella_72 spune:
Fetelor , nu va faceti probleme in legatura cu programarea de la eco, la Giuly - trebuie sa va primeasca....asta este, nu au incotro....
Sa stiti ca Big.M a fost cam toata aceasta perioada in spital ---eu am facut o histeroscopie cu el , pe 08.08.- apoi mi-a facut si ecografie, in aceeasi zi .
Acum trebuie sa dau telefon pe 3 sept.pentru intocmirea dosarului de FIV, stiti cumva nr.de telefon ? ca eu nu l-am intrebat pe prof.
Ella 
luck spune:
ana
te astept cu cele mai bune vesti 

moni
cam dupa cat timp dupa inceperea stimularii trebuie sa creasca estradiolul si cu cat ?
pupici tuturor fetelor