FIV 129

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Kora tu in e faza mai esti? Parca mai iei AC-uri, pina prin octombrie. Cum mai este FSH-ul si LH-ul? Stiu ca erai un pic necajita.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

gabitule numai FSH-ul ma necajeste ceea ce e suficient,oscileaza in ultimele 3 luni in jur de valoarea 12 ,acumm astept CM care va sosi dumineca probabil si luni sau marti ma duc sa il repet ,a patra oara dupa FIV....dupa care trebuie sa discut cu dr. despre schema de tratament.In mare parte mi-am achizitionat tratamentul,strangem bani pt procedura in sine si cam atat....Am citit la celalalt subiect ca ai o problema,sper sa o rezolvi cat mai curand si sa te apuci de o noua incercare.Tu nu ti-ai facut hormonalele din zi 2-3 dupa incercarea din Ungaria?Doamne ajuta !

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora trebuia sa le fac dar am descoperit cealalta problema si a primat aceasta la analize si investigatii . Oricum acum vreau sa ma duc sa le fac, cand vor venii rusii, prin septembrie. Sper sa se rezolve si sa fie bine . Oricum iti tin pumnii. Va fi gata clinica cea noua pina incerci tu?
Pupici

Mergi la inceput

gabitu nu stiu daca va fi gata in oct,ma voi interesa pana atunci,dar eu oricum voi face in oct pt ca nu imi mai permit sa las timpul sa treaca....in 3 oct implinesc 35 de ani....
Acu' ma duc sa ma kilereasca la dentist,trebuie sa imi pun la punct dantura inainte de FIV....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora sa fi sanatoasa . Haide mai ca nu esti batrana si nici nu esti in criza de timp. Parerea mea . Daca vrei le intrebam si pe fete ce cred . Oricum iti tin pumnii sa ti se indeplineasca tot ce iti doresti dar parafrazand poetul... "esti tinara Doamna".
Pupici

Mergi la inceput

gabitule multumesc,ma simt tanara,acu' sa vedem ce parere vor avea foliculii mei

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora eu cred ca important este ceea ce simtim. Eu ma simt tanara . De vre-o 25 ani . Sper ca asa sa se manifeste intregul meu organism . Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by carry

...
Fetelor, eu trebuia sa sun sa ma programez ptr 29 aug la Giulesti, la eco, dupa cele 2 folii de AC, adica in ziua 21 a cm si...desigur, la centrala imi tot spun ca sunt in concediu pana pe 3 sept.Deci ziua 21 am ratat-o iar acum , in speranta ca voi incepe protocolul scurt, ma voi prezenta in 3 sept la eco la usa la dna Geta, fara programare, cu explicatiile de rigoare. Cele veterane la Giuly, ce parere aveti ?
Voi scapa cu viata ptr a ma monitoriza prof ?
Desi am citit prin presa ca ieri Zana Marin a fost la Giuly la prof, deci el este prin spital ?
Am nevoie de un sfat, va rog...!

Eu cred ca e cea mai buna solutie. Ca daca suni probabil nu-ti va raspunde nimeni. Si-i zici Frailei ca asa a zis Profu', sa vii in ziua 21 neaparat si n-ai avut cum sa vii atunci din cauza de concediu la spital. Nu te lasi. O sa te vada sigur. Dar cred ca trebuie sa te innarmezi cu multra rabdare. Va fi prima zi de lucru a lor si-ti inchipui ce chef vor avea. ti tin pumnii.
Chiar daca profu' a fost la Giuly nu cred ca s-a ocupat de ecografii si consultatii.

Ati vazut vreo poza de-a Zanei cu burtica? De cand e o consider de-a noastra.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ladyxe

marrina si diana_d, excelenta ideea voastra,
o sa vorbesc si cu dr si daca e ok, cred ca o s-o aplic si eu, sa nu mai fiu nevoita sa plec de la 5 dimineata catre B, ca sa fac analizele si sa intru si la monitorizare.
Bravo fetele!

MA bucur ca te-am putut ajuta. Chiar daca indirect.

Mergi la inceput

DanielarozaTrebuie sa ne gasim resursele, puterea, zambetul...

ioana_p76 Iti doresc mult succes la urmatoarea incercare. Sa-ti implinesti visul.

gabitu Nu stiu de problema ta dar daca crezi ca te putem ajuta cumva...

Mergi la inceput