FIV 129
Raspunsuri - Pagina 16
marrina spune:
quote:
Originally posted by liana.berbec
Sotul meu ia pentru mobilitate Branca Ursului. Si cum spuneam, Zn, Se, Vitamina C, Vitamina, A, Vitamina E, polen, omega 3, si Multimaca. Daca aveti si alte sugestii le primim cu placere. I s-au recomandat si 2 ore de mers pe jos zilnic.
Trtamantul e bun. De cand il ia? Rezultatele se vad cam dupa 3 luni. Sper ca vitamina A si E nu ia incontinuu. Succes!
marrina spune:
quote:
Originally posted by cris86
Marrinasigur o sa fie bine important este ca Bhcg_ul s-a dublat
Felicia,Valeria,sunt alaturi de voi fetelor.Stiu foarte bine ce simtiti dar o sa treaca si o sa fie bine pana la urma si pt.noi
Multumesc mult. Doar ca mesajul trebuie sa fie pentru valeria72. Eu n-am reusit nici de data asta.

valeria72 spune:
Marrina fata draga poate ca e un semn bun si o sa ai si tu parte de felicitarile astea cat mai curand. Nu uita ca sunt alaturi de tine 
Dana sarut mana de incurajari ..... o sa-ti tin pumnii sa se prinda si la tine repejor
Eu deja am inceput cu greturile yac, yac, yac
Aspiranta la titlul de mamica 
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png
ana_p spune:
Buna dimineata!
Asa cum v-a zis Kora, am obtinut 5 ovocite si inca unul mai..."incert" zicea dr. Matei, depinde cum evolueaza. Asta seara dupa 19 aflu vesti despre cum s-au format embrionii. Dupa punctie m-am simtit nesteptat de bine, fara absolut niciun simptom, fara sangerari sau dureri de burta, m-am trezit imediat dupa anestezie si m-am putut da jos din pat fara probleme. Am inima stransa pana diseara...
Spuneti-mi, va rog, cele care ati luat Utrogestan de cand ati inceput sa luati?
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Ana
valeria72 spune:
Ana eu am luat 2 in prima zi dupa punctie, 3 in a doua zi, 6 in ziua ET, si dupa cate 8 dupa
valeria72 spune:
Ana nu am facut progesteron injectabil
Uite shema mea de sustinere dupa ET
-8 utrogestan/zi
-3 cyclo-prgynova
-1 acid folic
-1 elevit
-2 nospa
-1 aspenter
marrina spune:
ana_p

Utrogestanul l-am inceput din seara dinaintea punctiei, am citit ca relaxeaza uterul. La Giulesti se da din ziua punctiei la pranz si seara.
dream1971, zouzounaki, luck, valeria72
Moniland Am facut stimulare din ziua 2 cu 3 fiole de Menogon. Prima eco in ziua 7 de stimulare in care am si inceput inhibarea cu Cetrotide, inceputa tarziu pentru ca foliculii erau deja peste 14 mm. Apoi m-au chemat iar peste 4 zile la eco, cand foliculii erau cam toti 9 peste 20 si de frica sa nu ramana fara ei dr. au hotarat sa fac urgent inca un Cetrotide, apoi Pregnyl si mi-au facut punctia a doua zi, la 26 de ore in loc de 36 cum se face de obicei.
La Giuly nu se face deloc estradiolul, il puteam face in Brasov dar m-am gandit ca oricum n-are cu ce sa mai ajute. 
felicia_ Tot timpul e vorba si de intrebari dar si de inconstienta.
Tu fii optimista si crezi in sansa ta. Asta am facut. 
madalina28 Mai vreau vesti despre bebelina. Eu sunt mai bine azi decat ieri si voi fi mai bine maine dacat azi! Sper. 
sisly Faci FIV cu ovocite congelate nu cu embrioni congelati? Tabletele albe de Cicloprogynova contin 2 mg estradiol valerat EXACT ca si tabletele de Progynova. Trebuie doar sa arunci tabletele rosii din folie. Succes!
Relya Bafta cu tratamentul! 
Danielaroza Si eu am avut dupa primul FIV durerile acelea groaznice de care zici. Aproape ma luase cu lesin. Cocei mi-a zic ca poate s-a rupt un chist restant. A fost singura explicatie care mi s-a dat.
In privinta hipertiroidismului subclinic eu iti recomand sa mergi la dr. Neamtu Corina. Eu cred ca trebuie sa o tratezi daca a aparut la analizele de sange pentru ca va evolua si cand vei avea simptome sa nu fie tarziu. Eu am descoperit singura anul trecut un hipotiroidism subclinic, am vrut sa evit tratamentul sa vad cum evolueaza dar dr. Neamtu mi-a explicat ca trebuie sa fac tratament si pentru binele unui bebelus. Iar dezechilibrele tiroidei influenteaza si ovarele. Anticorpii antiTPO, FT4 ti le-ai facut?
Aldolina spune:
Pussilici cu Titilici, frumoase mai sunteti toate trei! Sa fiti sanatoase si norocoase!

Marrina, mie mi s-a pus pata dupa ce mi-a spus cineva tot ceva de genul 'nu sunteti singurul cuplu fara copii', in afara de asta ma mai enerveaza la maxim si diagnosticul 'infertilitate inexplicabila'. Doctorii se multumesc sa-ti dea un diagnostic si gata, daca vrei sa-l accepti bine daca nu, cauti, lupti si pana la urma cu siguranta vom reusi!
Am facut urmatoarele teste:
- imunologice: imunofenotiparea limfocitara (celulele T helper si NK), ac anti-fosfolipidici, imunoglobulina A, G, M, E, anticorpi anticardiolipina IgM,IgG, Antitireoglobulina,
- de coagulare: anticoagulant lupic, APTT
- Antitrombina III
- endocrinologice: TSH, testosteron total, LH, FSH, Free T4, ATPO, Progesteron, TSH, Prolactina, 17 cetosteroizi - hormoni urinari,
- cariotip, Factorul V Leiden, anticorpi antispermatici
Tel. de la Institutul National Victor Babes este: 319 27 32 sau 319 27 33. De la centrala ceri la imunologie-laborator. Se prinde foarte greu, trebuie sa insisti.
Daca mai vrei detalii, vorbim. Iti trimit PM cu nr. de telefon.
Capul sus, ca va fi bine!

Cris86, cu palmierul ce-ai avut, mama? Poze foarte frumoase si tu foarte sexy, ce sa mai...
Shericutz, spor la pictat, dai bataie ca mai e putin si vine Alessia sa vada ce-a facut mamica ei in perioada asta. 
red]Madalina, ce-ti face bebelina? Cand ne vedem data viitoare vreau sa vad ceva burtica.
Dana p., ma bucur ca ai aparut, sper ca esti bine si iti doresc cat de curand sa-ti schimbi semnatura asa 
MOana, pe unde umbli? Toate bune, fata mosului? Pupici tie si lui Alexandru
Andrada, Aurel Cris, Aniast, Moniland, Felicia_, Kitta, Kora, Ciarli, Galuscuta, Zouzou, Cellu, Valeria, Dream, Danyalo, MRL, Anulla, AnaP,.......[/red]si toate fetele multi pupici si ganduri frumoase. 

antosit spune:
... nu mi-a mers netul cateva zile si sunt
! Nu am apucat sa citesc nimic din urma si acum trebuie sa fug la scarbici; sper ca sunteti bine cu toatele.Mai pe seara intru sa citesc ce ati mai scris...pana atunci va pupic te toate!

Sa aveti o saptamana suuuuuper!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"