FIV 129
Raspunsuri - Pagina 17
diana_d spune:
Marrina,
mii de scuze daca consideri ca rasucesc cutitul in rana,
dar cred ca si tu la randul tau iti pui intrebari.
Imi poti spune si ce valori ai avut la dozarile hormonale
pt FSH, LH,..
Apoi, Fiv-ul anterior cu ce l-ai facut? Tot cu Menogon sau cu altceva?
Cum iti explici nr scazut de ovocite?
Crezi ca e posibil ca tratamentul sa nu fi fost cel potrivit?
Aceasta pare varianta cea mai credibila medical.
Tu ce crezi?
Trebuie sa afli adevarul, sa nu se mai repete asas ceva.
Noi toate fetele de pe forum te sustinem si te imbratisam cu mult drag.
huski spune:
Ana, , ma rog la Doamne Doamne sa iasa totul bine si sa rezulte numai embrionasi de tip A

Kora, sunt aici n-am plecat nicaieri.
ma bucur de reusite si plang cand sunt esecuri
sunt alaturi cu sufletul de toata gashca
despre mine nu am ce sa zic, sper sa reusesc sa fac rost de bani pana in toamna (nu vreau sa va las singurele
)
in rest ma simt bine, cm-ul vine la timp si e la fel ca inainte si dr. mi-a zis sa-l caut cu 2 luni inainte de fiv nr. 2.
asa ca deocamdata muncesc cu drag si spor
-ici pentru toate fetele!
KoraPop spune:
husky sa nu ne lasi singurele in oct,poate daca ne tinem de manute toata gasca va fi cu noroc!Cine ti-a zis sa il cauti cu 2 luni inainte de FIV?T sau Matei?Eu sper ca luna urmatoare sa ma intalnesc cu d-na Matei sa facem "planul de bataie".
Kora
CARPE DIEM!
marrina spune:
quote:
Originally posted by diana_d
Marrina,
mii de scuze daca consideri ca rasucesc cutitul in rana,
dar cred ca si tu la randul tau iti pui intrebari.
Imi poti spune si ce valori ai avut la dozarile hormonale
pt FSH, LH,..
Apoi, Fiv-ul anterior cu ce l-ai facut? Tot cu Menogon sau cu altceva?
Cum iti explici nr scazut de ovocite?
Crezi ca e posibil ca tratamentul sa nu fi fost cel potrivit?
Aceasta pare varianta cea mai credibila medical.
Tu ce crezi?
Trebuie sa afli adevarul, sa nu se mai repete asas ceva.
Noi toate fetele de pe forum te sustinem si te imbratisam cu mult drag.
Nu prea imi permite timpul acum dar promit sa-ti scriu detalii in zilele urmatoare.
marrina spune:
Aldolina Multumesc mult. O sa aprofundez subiectul si daca mai am intrebari o sa ti le pun. 
ladyxe spune:
Kora sper ca in octombrie sa ne tinem de manute, pt moment iau AC, ma lupt cu val. FSH care este f mare 15.68 si astept rezultatul biopsiei de endo. Cum stai cu FSH-ul? 
Valeria cred ca nu e placut deloc
dar nu uita de partea plina a paharului, esti o
, DD sa te ajute si sa ai o sarcina usoara.
KoraPop spune:
ladyxe luna trecuta FSH-ul meu era de 12.16
,trebuie sa il repet la urmatorul CM peste cca 1 saptamana,apoi sper sa ma intalnesc cu d-na Matei sa discutam.Cred ca mycroginonul asta scade LH-ul, dar la FSH nu prea are ce sa-i faca...asta este ;tu si ana_p cu FSH mare ati avut productie frumoasa si de calitate totusi,iar la mine probabil e problema ca la FIV-ul trecut doar ovarul drept a "muncit" ,stangul nu a vrut deloc sa produca ceva,nu stiu de ce si acesta ar putea fi motivul FSH-ului meu de 12 care in acest caz e normal sa fie asa( o citez pe d-na Matei).Dopamne ajuta sa ne fie si noua bine in toamna....ca toamna se numara bobocii ![]()
Kora
CARPE DIEM!
huski spune:
Kora, , Ladyxe
, sa ma luati si pe mine de manuta si poate reusim ca de ...toamna se numara bobocii , dar sa n-o uitam pe Madlen sa fie gashca intreaga. (a celor care au facut fiv in primavara cu dr.T si Matei), cu promisiunea ca daca se lasa cu bebei facem un lant mare de manute si astfel toate sa ne mutam la 
Kora, mie mi-a zis dr. T sa-l caut cu 2 luni inainte de data cand m-am hotarat sa incep noua batalie.
Valeria, sper sa-ti treaca repede
si sa te bucuri de sufletelul pe care il porti in burtica 
dream1971 spune:
Aldolina, Marrina si eu am facut toate analizele astea. Dupa experientele negative avute cred ca toate ar trebui sa facem aceste analize inainte de a incepe FIV-ul mai ales daca diagnosticul este "infertilitate inexplicabila". Si eu am la fel...
Acum am facut analizele si am exclus orice cauza genetica sau de alta natura din partea nostra. E bine sa fi sigur ca nu e asta cauza nereusitei altfel intotdeauna mai gasesti loc in mintea ta pentru un "daca..." care sa-ti tulbure complet linistea.
Ana_p bafta multa si sa auzim curand de o reusita. La fel si celorlalte fete care se pregatesc sa inceapa sau au inceput deja. Eu cred ca ma voi inscrie pe lista pentru oct-nov.
Danielaroza am avut si eu probleme cu tiroida. Eu zic sa nu neglijezi si sa te tratezi. Asta poate fi o cauza de nereusita la implantare sau chiar un avort spontan. Bafta 
Dream
cristal1995 spune:
Fetelor, am fost sambata pe la fostul meu ginecolog, cu care am ramas in relatzii extrem de bune shi la care voi merge in timpul sarcinii, daca ne ajuta DD sa fie bine. El este pro Progesteron injectabil, ceea ce m-a bucurat enorm, am reushit sa gasim impreuna nishte raspunsuri probabile la intrebarile ce ma framantau. Eu nu intzelegeam de ce a venit CM-ul la al doilea FIV inainte de beta-hcg... Raspunsul cel mai probabil a fost ca nu am asimilat utrogestanul..

Oare nu se pot face analize dupa ET sa vada cum sta progesteronul?! Shi sa nu ma chinuie atatea intrebari...OF!!!
Sisly: shi eu fac in septembrie doar ET, mie mi-a dat doctora Estrofem. Poate reusheshti sa-l gaseshti.
Va pupic pe toate shi sa speram ca toamna asta va fi mai norocoasa...
Aly