FIV 129
Raspunsuri - Pagina 15
luck spune:
ana
BAFTA multa si sa vii cu rezultate bune.
marrina 
am inceput AC Marvelon in 4.08.2007 adica in z 2 a CM si o sa iau pana in 27.08.2007 dar nu mai stiu precis inclusiv sau nu.
Sunt foarte suparata de analizele mele...
pupici
nusy spune:
Cornelia: multumesc mult de tot,ma bucur sa stiu ca esti langa mine!Te pupic si astept sa-ti fac si eu galerie in noiembrie,nu?
Diana: mersic!
Luck: uite un
ca sa-ti treaca supararea!Si ale mele sunt cam urate(am FSH 10.54)..dar mergem inainteeeee! Vorba Lianei!
Flory76: mi-e dor de tine,islandezo!Nu te-am vazut de muuulta vreme pe aici.De cand faceam primul FIV!
Melutzica: ce mai faci,cum te mai simti?Sper ca esti bine!
Va
pe toate si fug la nani ca maine ma trezesc la 4 dimineata...Noapte buna!
Nusy
luck spune:
nusy
multumesc ca esti aproape de mine dar eu zic ca tu stai totusi "bine".O tot urmaresc pe ana care e in aceeasi situatie cu mine si din nou ma apuca disperarea pt ca eu nu pot avea rezultatul anal.hormonale in aceeasi zi ca sa stiu ce fac in continuare si ma tot gandesc cum sa fac....sa gasesc un oras am mai aproape unde as putea merge sa le fac sau ...
pupici
dana p. spune:
Mai,nu m-ati uitat! Va pup si eu pe voi, toate.Chiar daca n-am postat am stat in umbra si am citit.
Multa bafta celor care sunt in focuri!
pupici
flori76 spune:
Nusy,esti o draguta!
Si mie imi era tare dor de voi,insa am fost in concediu in Romania si nu am avut timp de net deloc.O sa ma alatur voua cat de curand(acum am facut o scurta "escala" in Suedia,dar in cateva zile ajungem acasa,in Islanda si o sa am timp la greu de net).
Va pup pe toate si va tin pumnii tuturor care sunteti in toiul tratamentului,care asteptati sa faceti testul sau care va pregatiti sa luati startul fiv-ului.
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
KoraPop spune:
'Neata fetelor!
ANA_P a obtinut aseara la punctie 5 ovocite!!!Ana azi asteptam rezultatul "unei nopti de dragoste" adica vesti bune despre embrioni frumosi!Bafta multa!
Dream multumesc!
Iti doresc sa fie bine data urmatoare,Doamne ajuta!
Vad ca se discuta despre eliminarea unei parti de endometru mai gros la cateva zile dupa primul CM de la FIV.Am patit si eu la fel fetelor si chiar m-am speriat initial,in a doua sau a treia zi de CM am eliminat o bucata groasa si de consistenta tare cam de 2-3 cm ,probabil ca era endometrul ingrosat de la progesteron injectabil....
O zi cat mai frumoasa tuturor!
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
Valeria72 totul va fi bine ai sa vezi la bhcg urmator si la eco!
ladyxe ce mai faci,tu cand faci FIV 2?Cred ca vom fi mai multe fete pt FIV 2 prin octombrie,la echipa noastra de doctori.Eu,Veret,Madlen probabil...
Husky tu ce mai faci?
Kora
CARPE DIEM!
valeria72 spune:
Kora sa dea DD sa fie bine ca deja numai acolo mi-e gandul
Ana_p sa se faca toti embrionasi frumosi si lipiciosi de burtica lui mami!!!
Aspiranta la titlul de mamica 
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png