FIV 129

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

ana_p, bafta multa, tin pumnii si sa fie intr-un ceas bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

KORA FIV NR.2 INTENTIONEZ IN OCTOMBRIE,ASTEPT NOUA CLINICA
DAR MAI VEDEM CE ZICE SI DR.T SI M

VERET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danielaroza spune:

Buna fetelor!

am revenit dupa cateva zile petrecute la mare si ma bucur sa fiu din nou cu voi.

Intre timp mi s-au intamplat si mie multe "chestii" si vin repede sa ma sfatuiesc cu voi.

Dupa ce am intrerupt medicatia, pe 15.08 in urma bhcg negativ, ciclu a devenit mai abundent - lucru firesc. Insa, pe data de 16.08 am avut niste dureri ingrozitoare pe care le-am catalogat ca fiind dureri menstruale (cu toate ca eu nu am niciodata dureri la ciclu). M-am gandit ca dupa fiv-ul asta...cine stie. oricum durerile au fost groaznice circa 15 minute.In tot acest timp eram la volan. Cand dupa circa 30 minute am oprit masina si am coborat am simtit ...o abundenta a menstei (cel putin asa credeam). Cand am fost insa la toaleta am gasit o mare "mostra" de placenta pe care tocmai o eliminasem. Stiu sigur ca era planceta, avea pereti dubli si dimensiunea de vreo 2 cm..., nu era cheag de menstrutie sau altceva...
Acum, va intreb, oare in urma fiv-ului nu cumva am ramas insarcinata si organismul a respins sarcina? Ce analize imunologice ati facut voi sau ce analize imunologice sunt indicate in sarcina? Eu decurand, circa 2 luni,am fost diagnosticata si cu hipertiroidie subclinica. Nu fac tratament pentru ca astept sa vad cum evolueaza, daca evolueaza...oricum nu am niciun simptom de hipertiroidie si nu am avut niciodata...intamplator am descoperit in urma analizelor repetate de sange.
Or avea vreo legatura?

Voi ce credeti? ati mai auzit/trecut prin asa ceva? Cele care nu ati ramas insarcinate in urma fiv, la fel vi s-a intamplat?

Voi merge oricum in septembrie si la doctor.

va pupacesc.

dany
de maine raman in concediu pentru 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Kora,Magduta,Chiara,Relya: va cu mult,mult drag!

Dani,din pacate nu stiu sa-ti raspund....imi pare rau.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Daniela- la al doilea FIV am avut si eu ciclu abundent la cca. 18 zile dupa ET(beta negative ),a doua zi am fost la cumparaturi si cand am ridicat doua plase mai grele am simtit si eu o fierbinteala jos.Am fugit la toaleta si am vezut ca eliminasem un fel de tesut mai gros de forma unei masline si cateva cheaguri de sange...nu-mi dau seama ce era, intr-adevar m-am speriat dar nu am fost la medic.Poate ca a incercat sa se prinda si nu a reusit....

18+ Amadeussi Cesar

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

http://community.webshots.com/album/560345621TtVTYk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Kora am repetat testul la 72 ore si ajunsese de la 23.84 la 42.23, insa testele de sarcina inca nu se pozitiveaza si sunt tare derutata, in schimb nu mai am loc de sani,si sunt tare sensibili am avut doua pete mici maronii joi si vineri si de cateva zile greata dupa amiaza, insa azi m-a tinut toata ziua.
Cred ca repet Bhcg abia la sfarsitul saptaminii viitoare ca pe 25-26 ar trebui sa merg la primul echo
Ce sa va zic sunt inca in ceata si inca mi-e frica sa modific chiar si semantura pana nu se confirma ceva clar

Va pup si va iubesc pe toate

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

nusy mult mult succes,iti doresc din tot sufletul sa reusesti si deja iti tin pumnii starnsi stransi
si eu am avut CM super abundent si cheaguri mari dupa primul fiv,explicatia a fost ca se elimina endometrul baban pe care l-am facut de la atat progesteron

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

ana_p : bafta multa!

Adhnana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Dream, Aniast
multumesc mult ca mi-ati fost alaturi si m-at linistit
in privinta temperaturii la care se pastreaza Dipherelin-ul.

Danielaroza, Galuscuta,
despre acele fragmente de mucoasa eliminate dupa FIV
mie mi s-a spus ca n-ar fi placenta
ci pur si simplu fragmente de mucoasa uterina
mai bine "reprezentate" deoarece si endometrul
pe perioada Fiv s-a ingrosat mai mult decat de obicei.

Toate cele bune,
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Nussy
Concediu placut !!!!

Mergi la inceput