FIV 129
Raspunsuri - Pagina 13
diana_d spune:
Moni, Felicia,
multumesc mult.
Am sa va "urmaresc" si voi astepta
sa-mi dati numai vesti bune 
nusy spune:
Moni,Felicia,Chiara: multumesc mult,sper ca de data asta sa se lase cu rezultatul mult asteptat!
Chiara: te-am "citit" la Szeged,ma bucur ca ai reusit sa schimbi dr.Cine stie...schimbi locul,schimbi norocul, stii tu proverbul....Bafta multa!
Ana: multa bafta in aceasta seara,sa ai ovocite frumoase!
Diana: nu e nici o problema ca ai tinut dipherelinul la frigider,pentru ca,asa cum ai spus si tu,pe perioada stimularii se face doar 1/2 fiola,iar cealalta se tine la frigider pana a doua zi.Asa am facut si eu la primul FIV si a fost foarte bine.
Relya: ti-am trimis si eu PM.
De maine plec si eu in concediu vreo 8 zile,asa ca incep injectiile "in deplasare".Sper sa vad numai vesti bune cand ma intorc.Bafta multa tuturor!
Nusy
KoraPop spune:
Dream scuza-ma ca te intreb,am vazut pe prima pagina ca ai intrerupt sarcina din cauza riscului crescut de sindrom Down;ai facut triplu test si a iesit acest risct sau ai facut si amniocenteza si a iesit pozitiv?Te intreb pt ca nasei mele i-a iesit la TT risc ridicat la trisonomia 18 (SINDRM EDWARDS) si urmeaza sa faca amniocenteza,dar de cele mai multe ori desi la TT iese risc ridicat la amniocenteza care e 99% sigura iese totul bine.TT se calculeaza statistic...
Nusy concediu placut si bafta multa la injectat!
Kora
CARPE DIEM!
dream1971 spune:
Kora eu nu am facut TT doar DT si chiar si asta nu a fost luat in considerare. Eu m-am bazat doar pe eco morphofetale care au aratat ca translucenta nucala a fost mare. Am facut amniocenteza care a confirmat SD atat la FISH cat si mai apoi la izolarea cariotipilor...
Testele de sange dau de foarte multe ori rezultate "fals pozitive" Daca i-a iesit risc la trisomia 18 si ecografiile arata ca totul e normal eu zic sa stea linistita. In general la trisomia 18 se vad deja probleme ale organelor. In plus cu 18 copilul creste mai putin decat normal. Sfatuieste-o sa gaseasca un ecografist bun. Oricum solutia ultimala este amniocenteza. Bafta multa 
Diana_d poti folosi linistita medicamentul daca l-ai tinut in frigider. Cand se recomanda temperatura camerei este fiindca se poate tine si la aceasta temperatura fara a afecta stabilitatea produsului. In orice caz numai o temp. de 5C o poate garanta 100% (crede-ma te rog fiindca lucrez in domeniu). Bafta multa si sa auzim de o reusita!
Mult succes tuturor celor care incepeti acum si
sa fie o toamna numai si numai cu reusite!
Dream
aniast72 spune:
relya, eu am facut 24 injectii cu diphereline inainte de a incepe stimularea, dar pe motiv ca imi intarziase CM si nu puteam incepe stimularea fara sa treaca perioada de ciclu. O sa fie bine si la tine 
diana_d, nu e eroare cu diphereline-ul. Si eu am tinut la frigider atat dipherelineul cat si menogonul si a fost ok. Intr-adevar, si cealalta jumatate de diphereline tot la frigider o tineam. Foloseste-l cu incredere. Bafta multa.
Sunt alaturi de toate fetele care incep tratamentul 

Andreea
37+ cu 
Relya spune:
anaist72
multumesc pentru raspuns. M-am linistit![]()
nusy,
toate fetele fara deosebire
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

multa bafta, sa dea DD sa fie cu bebik