Caut o persoana din Iasi, feriti-va de ea...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina922 spune:

Hildegard, eu am un caine mare, mare :)
N-ar fi mai usor sa o prind pe la un colt si sa o scutur putin cu cainele? Chiar as fi curioasa daca depune reclamatie...
Glumesc, nu abuzez de asa ceva. Chiar am sa ma plimb mai pe seara pe langa adresa respectiva, sa vad daca figureaza pe lista de intretinere. Blocul in care zici ca sta e chiar vis-a-vis de al meu, si daca sta acolo, probabil e de etnie rroma, deoarece sunt destui rromi in acea scara.
Oricum, te tin la curent daca aflu ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da de ce nu mergi tu la politie...ce rost are sa cauti voluntari aici pe forum ....
btw...da adusca ce mai face ...ea e din zona si era destul de saritoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Deci, eu nu caut voluntari pe forum.Nu stiu de ce atentionarea mea pare asa de stupida.
N-am patit nimic cu aceasta persoana dar m-am gandit ca e mai usior pentru unii...de ex. sa vada daca intr-adevar sta in iasi sau e fals.

Daca se aduna mai multi e mai usor s-o prindem.....

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pai nene e politie si ei cu asta se ocupa...nu merge asa hai sa ne adunam in ceata si sa o prindem. ....
poate femeia e inarmata si periculoasa...e ce te faci atunci?

Mergi la inceput

Pai m-am gandit acum care ar fi modalitatile de prindere ca habar n-am.....veniti cu idei.

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Flagrantul se organizeaza , dupa cum spune si Guestus numai cu politia , ca de aia exista.
Cred ca cel mai bine (normal , logic_ ar fi sa mearga pers. pagubite la politie si discuta acolo problema in cauza , daca cineva de pe forum o "prinde" ce crezi ca-i face , o bate la fundul gol?

E foarte buna initiativa ta , ai anuntat cine e pers. si cam cu ce se ocupa, ai atentionat umea de aici sa nu ii cada in plasa , problemele legale se vor rezolva cu ajutorul politiei si justitiei cel mai bine.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

ok, asa am sa fac

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

in prealabil cautati sa faceti rost de furci si torte

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Aduc io smoala si catranul ...

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Laura doamna in cauza te-a contactat de pe DC?

Roxana

Am primit mail de la ea, pe adresa de mail comunicata pe DC, in care imi spunea ca ma "stie" de pe DC si ca a vazut ca am mai ajutat cu haine si alte persoane nevoiase, si ma ruga daca mai am ceva si pt copilasul ei de 9-10 luni, parca (nu-mi mai aduc bine aminte) ca nu se descurca...nu are bani etc...I-am raspuns ca hainute asa mici nu mai am, ca le-am tot dat, daca vrea pentru 3-4 ani sa-mi dea adresa. Mi-a dat numele si adresa si a zis ca e bun orice si ca imi multumeste pt ajutor. Nici nu m-am gandit ca ar fi tzeapa...

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput