Caut o persoana din Iasi, feriti-va de ea...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

imi pare ca ar trebui sa vorbiti pe privat,, nu,,, ce urmeaza sa faceti... asa nu prea o s-aveti sorti de izbanda!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

e de la mine din cartier da` mai aproape de buticu` lu adusca ashe ca nu ma bag peste ea

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ina_nz

in prealabil cautati sa faceti rost de furci si torte

Ina

quote:
Originally posted by andrath

Aduc io smoala si catranul ...

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

ooo, ce amuzant...si exact ce intentiona autoarea subiectului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_plus3 spune:

Buna la toata lumea,deoarece vad ca am fost destul de discutata si pusa sub semnul indoielii de fete cu care nu am avut de a face niciodata cred ca am dreptul la replica
In primul rand,nu stiu cum de si-a permis hildegard sa puna numele meu aici ,neantelegerea aceea s-a lamurit de mult,iar faptul ca imi dau acelasi nume pe site unde intru dovedeste ca nu am nimic de ascuns
pot sa vand nu 1 nu 2 ci zece carucioare daca doresc,fac exact ce doresc ,cu lucrurile mele
iar in privinta faptului ca am cont peste tot,iarasi nu sunt datoare sa explic celei care imi tine cont de ce fac una si alta si cand am timp sa scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_plus3 spune:

mare pacat ca acuzati omul degeaba,nu stiu cate din voi ma cunoasteti ,cred ca niciuna,pot sa scriu oriunde doresc si cand doresc atata timp cat ma pot descurca in privinta copiilor a treburilor casei etc
Programul meu nu se potriveste cu al unora dintre cele ce se plang ca nu fac fata cu un copil,nu incepe cu trezitul dupa amiaza...
Ce ma intriga este faptul ca HILDEGARD a uitat sa spuna ca noi doua am colaborat foarte bine pe INCREDERE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolifecare spune:

Fetelor, sunt initiatoarea acestei "cruciade" - salutari, Vali, Miha sunt!!! Daca vedeti ca sunteti luate la "mishto", lasati-o balta. Lasa-le sa se arda si altele ca vad ca numai comentarii acide se pot posta la subiectul asta si, sincer, nu cred ca merita. Pe alte forumuri s-a dat dovada de o solidaritate de exceptie, asa ca... ne vedem acolo!

Mergi la inceput