Caut o persoana din Iasi, feriti-va de ea...
Adresa este, str Clopotari nr 11 bl 628 sc B et 4 ap 13 si la ap 9 Cogalniceanu Claudia
iar nr de telefon 0746 602058
este o femeie care a tras teapa la foarte multi: a vandut marfa...si nu dat banii la oamnei.
Eu m-am gandit sa intreb si aici. Poate cineva care e din Iasi se indura sa caute pe doamna respectiva. Sa va feriti sa cumparati d ela ea.
Mai jos este linkul cu discutia despre ea
nu-mi da voie ca s econsidera reclama linkul pus de mine.
Ok, incerc altfel....
citez de acolo:
"Alt Id - mamy robi"
"Caut o "persoana" care se numeste Claudia Kogalniceanu, este din Iasi si se ocupa cu "trasul de tzepe" pe net. Sta cel mai probabil in Nicolina 2. Am un nr de tel la care nu mai raspunde si un ID de mess la care tot nu mai raspunde pisicutza2107. Mai am si doua adrese de-ale ei.
Raman datoare pentru orice informatie.
PS: tipa doreste sa cumpere hainute, dar nu cu plata ramburs, asa ca... atentie!"
"Am mai descoperit fete in situatia mea si am hotarat sa apelam la politie"
"Dupa ce am pus anuntul, multe persoane au marturisit ca au fost pacalite! Oare de ce numai eu am avut curajul sa postez?
Dia, eu si cu inca cateva fete vrem sa vorbim cu politia (de fapt una deja a inaintat plangere), asa ca te rog sa ne sustii si tu. Pupici si tinem legatura."
"Ce tupeu pe ea! Cica tot eu sunt aia nesimtita! Cica i-a murit copilul si a dat tot de pomana! Si cica sa n-o mai "hartuiesc" !!!"
"putea macar sa le plateasca inainte sa,, le dea de pomana''
e o minciuna,eu sunt departe dar fetele din iasi care au patit-o ar putea sa i faca o vizita"
"Cred ca nu a pacalit pe nimeni din Iasi pentru ca ar fi trebuit sa se intalneasca cu persoana respectiva. Pe mine m-a contactat, dar dupa ce a aflat ca sunt din Iasi nu a mai dat nici un semn de viata. Tare urat este sa te foloseste de un bb pentru a face asemenea lucruri. RUSINE!!!"
"si eu am patit-o. I-am dat niste hainute, a spus ca nu vrea cu plata ramburs, ca-mi plateste direct pe card, dar nu am primit banii nici pana in ziua de azi. Era vorba de 80 RON. Este o escroaca ordinara!!!!!!!!!!!!!!!"
"M-a acostat si pe mine pe net de cateva ori crezand ca o sa ma convinga ..pt ca eu i-am zis ca trimit doar cu plata ramburs si ea vroia cu plata pe card..insa a renuntat cand a vazut ca nu merge si nu m-a mai cautat."
"Fetelor, eu am depus reclamatie la politie. Dati-mi, va rog, numele complet si tel vostru si suma pe care v-o datoreaza. Ma poate sustine in demersurile mele. Multumesc."
"si de la mine a vrut hainute, prin posta (buc - iasi) dar i-am spus ca i-le aduce sotul meu ca ajungea in Iasi si la data si ora stabilita nu s-a intalnit cu sotul meu si nici la tel nu a raspuns si nici pe yhoo nu raspunde
are id "pisicutza2007 pisicutza2007" si tel nu stiu daca il mai are sotul meu"
"AVETI GRIJA!!!!!!!!!!!!!!! E pe mai multe forumuri - dulcik, scumpik, bonzoiasi........... si are un tupeu de om needucat!!!!!! "
"cu dulcik m-am intalnit si eu recent. dupa ce s-a convins ca nu trimit decat cu plata ramburs a renuntat, fara sa-mi dea vreun nume sau o adresa...
cam la fel a procedat si vali_plus3 care vad ca are cu totul alta atitudine la acest topic. singura diferenta fata de dulcik: vali_plus3 m-a frecat 2 zile sa-i masor hainute si mi se pare ca mi-a dat si adresa iar cand am anuntat-o ca trimit pachetul a spus ca pleaca din oras... si ca nu le mai vrea... mai sa fie! nu stiu cum a plecat din oras dar cu siguranta in ziua cand zicea ca pleaca era pe mess...
Mihaela, e bine ca ai pus acest topic, poate asta-i va descuraja pe cei care fac asemenea magarii si-i va pune in garda pe cei care vand. sper sa rezolvi ceva cu politia, iti tin pumnii!"
"ananda, ma mir ca ai avut probleme cu vali.Eu o stiu de aproape un an si mi s-a parut o persoana foarte serioasa. "
si lista poate continua...
cine vrea sa citeasca tot sa-mi deie pm.
multumesc
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)
Raspunsuri
joxy spune:
Persoanele despre care povestesti au cont pe desprecopii.com ? ..ca sincer nu prea am inteles mare lucru.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
lorelei_19 spune:
Da chiar asa, ce legatura au persoanele in cauza cu desprecopii? v-ati cunoscut aici?
Nici eu n-am inteles nimic..
Hildegard spune:
Pai asta e...ca nu se stie....are mai multe use-re.
Poate cineva din Iasi da de ea personal....asata ziceam
dar sa se fereasca lumea de ea......
de-ale guriiVeronica
si
Laura T spune:
Intamplator aceasta individa mi-a trimis si mie mail mai demult si i-am trimis si eu un pachet cu haine de la fetele mele, ramase mici, normal ca eu le-am dat de pomana, nu i-am cerut bani.....dar ma oftic totusi, mai bine le dadeam la un sarman care chiar avea nevoie...
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
Hildegard spune:
E simplu:
Si aici sunt mamici, persoane din Iasi care ar putea sa aibe grija .....sau chiar s-o cunoasca fara sa stie cu cine au de-aface!!!!!!
de-ale guriiVeronica
si
alessia105 spune:
Nu cred ca respectivii au cont pe Dc ..cel putin nu pe acelasi id cu cele semnalate ..
Cred ca este o initiativa laudabila faptul ca , chiar daca ni s-a atras atentia prezentandu-se discutia de pe alt forum , sa ni se aduca la cunostinta astfel de cazuri ...ca sa ne ferim .. eu as sugera chiar un fel de alianta intre formurile de copiii( si nu numai ),si sa se creeze un fel de lista neagra a teparilor pe internet si astfel de id-uri sa fie urmarite si banate ...prin adresa de Ip pentru ca nick-ul poate foarte usor fi schimbat ..dar ip-ul mai greu .Isi face cont nou pe un nou forum ...se vede ca ip-ul figureaza pe lista neagra si nu i se permite inscrierea .simplu si eficient .
Sincer nu prea cred ca vin pe Dc tocmai pentru exigenta cu care sunt tratate subiectele umanitare ..dar mai stii ce tertipuri gen ..."aoleuuuu si vai de mine pe la mamici" , pe la anunturi si reclame ...etc
Am dat o cautare pe google dupa vali_plus3 ...ciudat intradevar ....are cont pe mai toate forumurile de copiii( nu si dc )..si vinde carut cu 80 de ron ..si/sau carut cu 200 de ron( aici e un nr de tel din Constanta ...in acelasi timp pe site-uri diferite . ciudat ...aaa si se vede treaba sa e implicat/implicata si in actiuni caritabile http://www.help-ema.puls-il.ro/ ( desi link-ul nu merge ) ...poate ma insel asupra persoanei, nu pot sa bag mana in foc ca e ceva necurat la mijloc sau ca peroansa este sau nu escroc ..vorbesc strict ce a reiesit la o cautare pe google...desi cate dintre noi au nick ..chiar pe toate forumurile de copii si sa scrie pe toate ( in conditiile in care ai acasa 2+1 copii).Am nick pe 3-4 forumuri desre copiii, dar va spun cu mana pe inima ca nu am scris decat de cateva ori si asta cu acu cativa ani .pentru ca nu puteam sa tin pasul sa scriu si colo si colo
Pisicutza nu apare ... decat ca femeie hot ..are doar 21 de ani din buc ....asa se intampla cand sunt mai multe persoane cu id-uri asemanatoare .
Incercati si voi experimentul acesta ...da-ti cautare pe google dupa nick si vedeti ce va apare ..
Hildegard vrei sa ii prindeti??? parerea mea e sa folositi aceeasi arma ca si ei ... oferiti-le exact ceea ce cauta si faceti-le un flagrant .Lacomia lor este atuul vostru .
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
Guestus spune:
Inca o persoana de care sa va feriti...sa va uitati cu atentie in jurul vostru...poate sa fie chiar colegul nou angajat
http://www.fbi.gov/wanted/terrorists/teratwa.htm
Hildegard spune:
Alina, poti tu organiza...te aliezi cu cineva...si o prindeti in flagrant. Cumparati ceva de la ea....
cica in Iasi nu da anunturi ca sa nu fie prinsa.....
Trebuie s-o prinda cineva dar cel mai usor ar fi cei din Iasi, nu?
de-ale guriiVeronica
si