FIV in Ungaria 19

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

wawwwwwww ce de vesti,eu nu pot tine pasul cu voi,abia apuc sa citesc tot ce scrieti

MAGDUTA deci suntem la o zi diferenta,eu incep in 3.09 cu decapeptylu7l si e tot protocolul lung,pe 17.09 am primul consult.DOAMNE AJUTA-NE!

DANIELA,PUSSI pupici pe burtici!

LIANA te-ai hotarat cu programarea?deja suntem o gramada de fete pe sept-oct asa ca hai si tu!

va pup pe toate fara exceptii!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Pussi, Kla nu cred ca e inhibare, din cite stiu decapaptylul nu e pt inhibare, poate ma insel, si incep in data de 05.09 1 fiola pe zi si mi-a dat zece la cumparat si a zis ca in acest timp ar trebui sa imi vin acm daca nu ori ma duc la ei sa mai cumpar decapaptyl ori continui cu dipherelin aceas doza , dar tot o sa trebuiasca sa sun.
Apropo dipherelinul se gaseste la noi?

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

magduta, supervesti! sa o tii tot cu vesti dintr-astea.
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa, asa cum este acum la timisoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

ioana, histeroscopia o fac cu dr. molnar la spitalul de langa kaali.
camisv, sa fie cu noroc fiv 2.
liana, bafta in septembrie, acum va fi bine pana la capat.crissis, pussi,andrao,kla,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Buna fetelor, va multumesc pentru urari, speram ca dedata asta se fie bine.
Pusii, sa-ti traiasca fetitele, citesc tot ce scrii despre ele, in speranta ca intr-o zi voi fi si eu in situatia ta. Imi doresc atat de mult gemeni.
Ieri am aflat un lucru grozav...ca sa vedeti cu e viata... o doamna din Oradea a ramas insarcinata cu TRIPLETI PE CALE NATURALA. Asta da reusita, desi, sincer nu o invidiez, gandindu-ma la ce urmeaza dupa. Sa-i dea DD o sarcina usoara si sanatosi.

Care dintre voi ati facut SUPREFACT si cat? Eu cred ca am facut o mica prostioara, dar cred ca se poate remedia.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Simona eu am facut suprefact,parca 0,3/zi(sau 0,5) Dar ce prostioara ai facut, zi-ne sa te putem ajuta cu vreun sfat!
Daniela76 ce-mi place cum povestesti cum te pregatesti de venirea micutei pe lume! Mai e asa putin! Va pup pe amandoua!
Pussi sper sa imi raspunda azi Zadori si maine va zic ce mi-a spus.Te si pe gimnastele tale din burtikx2
Kla -off-topic- ti-am vazut pozele, ce dragut e catelul tau calare pe jucaria de plus!

Va pe toate!

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by magduta10

Buna dimineata fetelor

Pot sa zic ca vin cu vesti bune si multumita foc.
Am ajuns la Dr-ta si m-a surprins ca m-a si luat in 5 minute, desi aveam multe in fata mea deja la ora7:30, ora lor. Mi-a facut un eco si un consult la carea zis ca totul e ok, chiar pe dreapta ar vedea ceva folicul si de ar fi sa fie spontan mi-ar zice sa ....Ce nu mi-a placut ca duap ce m-a chemat in cabinet mi-a zis ca trebuie sa imi refac secretia vaginala (desi data trecuta a zis ca ramin toate analizele si le accepta si pt data viitoare) , ma inerveaza ca eu in astea dou asapt lucrez cit o luna intreaga si nu stiu cum imi voi rezolva....in fiene......in cabinet socoteste si iar socoteste si ajunge la concluzia ca din 2 septembrie sa incep cu cite 1 fiola de decapaptyl/zi si in timp de zece zile ar trebui sa imi vina cm si in z2 ma prezint la ea ca sa continuam stimularea pt fiv. Eu pot sa zic ca am umblat norocos, mi-a recoltat si pt prolactina cind am zis ca o data imi era ok apoi iar mi-a crescut, si spre surprinderea mea e ok =16. Am intrebat de Mastodynon si a zis ca pot sa iau linistita daca imi scade prolactina pt ca e pe baza de plante si nu strica daca iau si med de stimulare. Si chie mi-a folosit si in decurs de vreo saptamina si jumatate.
Astea doau saptamini asa o sa treaca dar abia astept, si sper sa avem rezultat bun.

Apropos, pt cei care is cu FSH mare, m-am intilnit cu o tipa care in iunie eera acolo pt fiv al dr-ta Krizsan, din cauza ca ea a ovulat duminica noaptea si abia luni trebuia sa mearga la consultatie, i-a facut numai IA, nu a reusit. Dar acu cind m-am intilnit cu ea era foarte fericita, de ce? pt ca a reusit a doua oara, ii drept cu fiv, dar a reusit pe linga ca avea FSH chiar mare si are si o virsta de 43 de ani.
Deci fetelor cu incredere in DD ininte si toate se vor rezolva, eu izc ca nimic nu ii intimplator.

Ioana imi pare bine ca totul a iesit ok la eco, deci ne intilnim in septembrie? Sper !!!! Ti-am scris PM
Chiara eu am venit cu vesti bune, acu tu urmezi, Doamne ajuta
Teacdrn cum am scri smai sus despre FSH marit, nu te mai gindii la rau, si stii ce mi-a mai zis dr-ta cind a vazut ca prl imi scade su numai cu natural, sa nu ma mai stresez, si cred ca are dreptate, si endocrinoloaga de aici mi-a zis ca nu imi da nici un tratament pt ca e pe baza de stres. Capul sus !!!
Crisis iti doresc mutl succes
Pussi, Liana, Sandica,Camisv, Corina si toate fetele

magda pe mine m-ai bagat in super ceata.... intr-un mesaj scrie ca incepi in data de 02.09 iar in altul in 05.09....

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by magduta10

Pussi, Kla nu cred ca e inhibare, din cite stiu decapaptylul nu e pt inhibare, poate ma insel, si incep in data de 05.09 1 fiola pe zi si mi-a dat zece la cumparat si a zis ca in acest timp ar trebui sa imi vin acm daca nu ori ma duc la ei sa mai cumpar decapaptyl ori continui cu dipherelin aceas doza , dar tot o sa trebuiasca sa sun.
Apropo dipherelinul se gaseste la noi?

aici 05.09????

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Ioana, sa-ti povestesc... parca mi-a luat DD mintile.
Duminica am inceput sa iau suprefact-ul, dar vineri eu eram stresata ca nu il aveam inca, noroc cu o prietena care aveam drum la debrecen si mi l-a cumparat. Duminica, cand trebuia sa incep tratamentul, incerc sa citesc prospectul unde scria ca se ia de 3x0.5. Zis si facut, duminica ma injectez cu 3 x 0.5 ca sa vad ieri dupa ce facusem deja 2 x 0.5 ca defapt nu trebuia decat 1 x 0.5.
Imi era groaza sa-i spun sotului dar nu am avut incotro... si vine raspunsul din partea lui " Las' nu-i nimic, consider-o doza de atac ca asa iti prescrie medicul si cand iti da antibiotice" M-a bufnit rasul... dar "raul" era facut. Sper sa nu fie prea mare problema. Imi scrise-se medicul schema de tratament dar cred ca eram prea nerabdatoare sa incep ca sa mai citesc, efectiv uitasem.
Sa vedeti acum repaus la ovare si apoi ciorchine de foliculi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Magda, Decapeptylul este intr-adevar pt inhibare, este similar Dipherelinului de la noi. Eu am facut aici in Cluj inhibarea cu Diphereline, dar il luam de la clinica. Ca sa fii sigura ca o sa il ai cand ai nevoie, vorbeste eventual la o farmacie sa aduca cateva fiole pe stoc. Daca ai probleme, spune-mi ca eu cunosc pe cineva de la o farmacie din Piata Mihai Viteazu.

Mergi la inceput