FIV in Ungaria 19

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Pussi scuzeeeeee sper sa nu te fi zapacit prea tare, am gresit prima data pt ca scriu repede si mai incurc , dar e omoenesc sa gresesti. Adevarul e 05.09 prima fiola. Dar acu eu is in ceata, daca Decapaptylul e pt inhibare, cum zice Andrao de ce data trecuta mi-a dat pe tot parcursul stimularii?????
Andrao iti multumesc mult. sper sa nu am probleme, dar daca va fi nevoie am sa apelez al tine. Pupic

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Simona, am inteles ca ai facut duminica 3x0,5 si ieri 2x0,5, nu?
Nu stiu ce sa iti zic, oare n-ar trebui sa-i spui dr. care ti le-a prescris? Stimularea ai inceput-o de ieri, adica ai mai facut ceva inj in plus pe langa suprefact?( noi asa am facut in z2/3 doar suprefact si apoi si suprefact si gonal)
Sper sa nu fie totusi problema, dar sfatul meu e sa-i zici dr., poate-ti modifica tratamentul.
Pussi draga de tine, ce-mi place ca vrei sa fie listuta noastra cat mai corecta si completa! Esti cumva zodia fecioara? (asa ca mine -ca noi excelam in ale ordinii)

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Magduta, Decapeptylul se continua si in timpul stimularii pt a tine sub control dezvoltarea ovocitelor (asta mi-a explicat embrioloaga de la Cluj). Si mie mi-a dat Krizsan sa iau Decapeptyl in acelasi timp cu Gonal si Merional, dar avand in vedere istoricul meu eu fac de data asta tratamentul scurt, fara inhibarea de dinainte de ciclu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Andrao acu incep sa inteleg, de fapt e pe un spectru larg ceea ce priveste decapaptylul. La inceput nu am inteles de ce far ainhibare si acu de ce cu. Si mie mi-a dat Merional.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ioana, magda tot timpul am fost super meticuloasa cu cifrele, datele etc! Deformare profesionala Si acum decand sunt ... situatia s-a cam schimbat, oamenii imi explica diferse chesti.. super interesante si pt. mine, dar mie imi sta capul la ... o inghetata.. sau ce mar o sa manac rosu sau galben! Nu pot sa fiu concentrata pe nimic......... Si dupa ce am citi de vreo 3 ori si am intels ca magduta incepe in 02.. lucru priceput si clar.... apare data de 05.09 Concluzia... am luat-o razna de tot .. am citit si recitit postarile ei! Si sunt foarte happy ca am tinut bine minte! Nu pot decat sa va doresc sa treceti si voi prin nebunia asta! cam peste 2 luni sa incepeti si voi cu intrebari repetate!

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Ioana sa sti ca mie mi-a cerut si Papa Nicolau in plus fata de ce ai scris tu. Si tricomonas si Pap's se fac cand e secretia curata. Si la mine chiar luna asta nu e!
Sunt o norocoasa. Dar o sa le am pana pe 6 sigur.
Mai este cineva pe 7 septembrie la Szeged? Sau mai merge cineva?
Pussi atat de intens traiesc ce scri tu despre fete de parca sunt la mine in burtica.... vreau si eu atat de mult gemeni. Toata ziua ma uit la pozele voastre.
Multumesc pentru incurajari!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MAGDUTA decapeptylul e pt inhibare,si se fac vreo 10-pana la 16 fiole cate una pe zi apoi dupa ce vine cm se face jumate de fiola decapeptyl+ gonalul,dar nu amestecate in aceeasi seringa,mie asa mi-au facut la fiv-urile anteriroare si acum tot asa fac (asa am vrut eu ca am avut evolutie buna cu protocolul lung)si e exact la fel cu dipferlinul numai denumirile sunt diferite.

PUSSI nu esti singura care are probleme cu cifrele,si eu am inteles exact ca si tine ca pe 3.09 incepe inhibareaabia acum am vazut ca pe 5.09

IOANA off topic catelul de fapt e o catelusa cu care imi imparte viata de 8 ani,e fetitza sufletului meu si am de la ea 2 nepotei frumosi foc care au deja 2 luni si se cam apropie timpul sa ma despart de ei

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va prind din uramaaa nu scapati
sa'mi tineti pumnii maine seara aflu cand merg
va pupacesc pe toateeeeeeee..
oauuu numai vesti buneee sa o tineti tot asa..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Mi-a raspuns Zadori!. In sfarsit. Mi-a oferit o programare pe 20 septembrie si eu i-am scris ca i-am luat-o inainte si ne vedem pe 7 .
Mi-a zis ca rezultatele la hormonale sunt foarte bune.
Gata! Iar m-am entuziasmat si dansez de bucurie. Nu uitase de mine.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Incep vestile bune sa o tineti tot asa
Bafta fetelor!!!! Si sa veniti de la Szeged cu burtile umflate, cu bb bineinteles

Mergi la inceput