FIV in Ungaria 19

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

'neata fetelor!
Am facut ieri echo la medicul meu din Cta si apoi i-am scris rezultatele dr. Z, sa vedem ce-mi raspunde. Sunt multumita ca nu am nici un chist, dimensiuni la ovare mici insa endometru mi se pare cam mare 6 mm avand in vedere ca sunt la AC, dar sper ca atunci cand voi fi la stimulare si la ET sa fie taman bun, daca acum e asa mare.(stiu fete de la inseminare care au facut IA cu un endo de 6, insa cred ca dr. lor erau "cu capul" sau ahtiati dupa bani)
In plus mi-a zis ca s-ar vedea un nodul fibromatos f. mic, care nu ar afecta cu nimic (zice el) s-o fi facut de la stimulare, ca dr. Z nu mi-a zis nimic de el.Insa dr. meu de aici a zis ca nu e problema, ca ei vad astfel de noduli la cezariene. Imi arata si mie pe monitor nodulul, eu nu vedeam nimic, dar a zis ca poate nici alti dr. nu ar vedea, ca e f mic. Oricum, cred ca nu e cazul sa-mi fac griji.
Dar destul despre mine!
Magduta sper ca a fost bine ieri la echo!
Cris ma bucur ca te-ai programat, chiar ai reusit sa te programezi f. repede! Insa nu inteleg de ce dureaza asa mult rez pt culturile de col, eu cand am facut parca au fost gata repede. Eu am facut chlamydia, trichomonas si secretie vag, ca asa mi-a cerut dr. Z. Tie ti-a cerut ceva in plus?
Camisv iti doresc ca a doua incercare sa fie cu noroc!
Liana deci ii ramai "fidea" lui dr. Z, te-ai gandit cand sa te programezi?
Pussi ce mai fac bebelinele?

Va pupic pe toate, va las acum, ca ma apuc de treaba, n-am nici un chef..

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna dimineata fetelor

Pot sa zic ca vin cu vesti bune si multumita foc.
Am ajuns la Dr-ta si m-a surprins ca m-a si luat in 5 minute, desi aveam multe in fata mea deja la ora7:30, ora lor. Mi-a facut un eco si un consult la carea zis ca totul e ok, chiar pe dreapta ar vedea ceva folicul si de ar fi sa fie spontan mi-ar zice sa ....Ce nu mi-a placut ca duap ce m-a chemat in cabinet mi-a zis ca trebuie sa imi refac secretia vaginala (desi data trecuta a zis ca ramin toate analizele si le accepta si pt data viitoare) , ma inerveaza ca eu in astea dou asapt lucrez cit o luna intreaga si nu stiu cum imi voi rezolva....in fiene......in cabinet socoteste si iar socoteste si ajunge la concluzia ca din 2 septembrie sa incep cu cite 1 fiola de decapaptyl/zi si in timp de zece zile ar trebui sa imi vina cm si in z2 ma prezint la ea ca sa continuam stimularea pt fiv. Eu pot sa zic ca am umblat norocos, mi-a recoltat si pt prolactina cind am zis ca o data imi era ok apoi iar mi-a crescut, si spre surprinderea mea e ok =16. Am intrebat de Mastodynon si a zis ca pot sa iau linistita daca imi scade prolactina pt ca e pe baza de plante si nu strica daca iau si med de stimulare. Si chie mi-a folosit si in decurs de vreo saptamina si jumatate.
Astea doau saptamini asa o sa treaca dar abia astept, si sper sa avem rezultat bun.

Apropos, pt cei care is cu FSH mare, m-am intilnit cu o tipa care in iunie eera acolo pt fiv al dr-ta Krizsan, din cauza ca ea a ovulat duminica noaptea si abia luni trebuia sa mearga la consultatie, i-a facut numai IA, nu a reusit. Dar acu cind m-am intilnit cu ea era foarte fericita, de ce? pt ca a reusit a doua oara, ii drept cu fiv, dar a reusit pe linga ca avea FSH chiar mare si are si o virsta de 43 de ani.
Deci fetelor cu incredere in DD ininte si toate se vor rezolva, eu izc ca nimic nu ii intimplator.

Ioana imi pare bine ca totul a iesit ok la eco, deci ne intilnim in septembrie? Sper !!!! Ti-am scris PM
Chiara eu am venit cu vesti bune, acu tu urmezi, Doamne ajuta
Teacdrn cum am scri smai sus despre FSH marit, nu te mai gindii la rau, si stii ce mi-a mai zis dr-ta cind a vazut ca prl imi scade su numai cu natural, sa nu ma mai stresez, si cred ca are dreptate, si endocrinoloaga de aici mi-a zis ca nu imi da nici un tratament pt ca e pe baza de stres. Capul sus !!!
Crisis iti doresc mutl succes
Pussi, Liana, Sandica,Camisv, Corina si toate fetele

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Magduta ma bucur ca ai asa vesti bune! Deci gata intri si tu in "focuri". sa inteleg ca faci protocolul lung, daca ti-a dat decapeptyl pana vine cm? Cred ca vom face fiv cam in aceeasi perioada, la mine ar trebui sa vina cm pe 12 sept. Si eu sper sa ne intalnim, abia astept sa te cunosc!

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

simona,

multumesc pentru e-mail si mie mi-ar face placere sa ne vedem, macar avem cui ne spune off-ul si sa ne inteleaga

iti trimit un e-mail pe adresa ta personala

Te pup,
Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ioana da fac protocolul lung si incepind din 5 sept cite un decapaptyl si mi-a dat zece fiole, in timp ce ea a zis ca ar trebui sa imi vin acm si in z2 ne intilnim. Eu oricum mi-am socotit ca pe 15-16 max 17 sa imi vina cm.
DA voi fi si eu acolo de asa vrea si DD. Sa speram ca ne si vedem si tinem pumnii una la alta.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Magduta felicitari pt. rezultate! Deci sa intelg ca faci inhibare? din 02.09 incepi cu inhibarea ... cate zile?
Ioana vad ca si la tine e totul ok! Bravo! La asa Fsh nici nu ma asteptam altfel! Sa ne spui ce-ti spune Zadori! De nodul nu stiu sa-si zic. Teoretic stiu ca fibroamele cresc pe supliment de estrogeni, dar tu n-ai luat... asa ca nu ma pricep!
Crisis Sa fie intr-un ceas bun programarea! Baga mare cu cultura de col!
legaturoooovrei programare repede?

daniela cum sunteti? Bubulina ce face? Mai ai rabdare?

Noi suntem bine... active de numa! Va pupacim!

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Buna tuturor!
Magda ma bucur ca sunteti bine si asa de optimisti!
Sper sa ne vedem curand. Eu nu prea am vesti bune, in sensul ca azi mi-am facut testul de sarcina care a iesit negativ. Astept sa-mi vina cm si sa-mi raspunda doctorul si sa o iau de la capat. Cine stie, poate ne vedem pe acolo mai degraba decat acasa!
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Magda, ma bucur ca ai venit cu vesti bune. In legatura cu prolactina, intr-adevar este foarte legata de stres. Si mie mi-a iesit prima data peste limita (28, limita maxima 20) dar am fost foarte obosita si stresata in ziua respectiva (la 10.40 aveam avion, plecam in concediu iar eu pe la 8 bantuiam prin spitale pentru recoltare sange, fiind in ziua 2 de CM). Mi-am refacut-o ulterior, intr-o zi linistita si era aproape de limita minima (6).
Ioana p76, Crisis, va tin pumnii.
Despre mine ce sa va spun? Inca nu mi-a venit ciclul, sunt deja in ziua 37, la un ciclu normal de 30. Se pare ca am avut dreptate ca am ovulat numai in ziua 23 de ciclu. Acum as fi cam in ziua 14 dupa ovulatie deci ma astept ca azi-maine sa imi vina ciclul si din ziua 2-3 sa incep cu tratamentul de stimulare. Mi-am facut bineanteles ieri un test de sarcina dar a fost negativ. In plus am facut azi un ecograf de rutina pt medicina muncii si mi-a spus ca se vad semne ca endometrul se pregateste de ciclu, nici vorba de sarcina. Ceea ce ma nedumereste este faptul ca si acum o saptamana cand am fost la Szeged, dr. Krizsan mi-a spus ca se vad semne de ciclu dar a trecut o saptamana si inca nu a venit. Deci, astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna dimineata,

noi suntem pe baricade, bubulina este activa aproape toata ziua , noaptea doarme, sau cel putin nu o simt foarte tare. de ar fi asa si afara ar fi super.cu pregatirile am ajuns aproape de sfarsit, mai avem de sugravit toata casa.Mesterul nostru ne tot amana din mai, si am ajuns la sfarsitul sarcinii cu toata mobila cumparata, dar stransa in asteptarea meseriasilor.De as fi stiut ca se va intampla asa mi-as fi ales o alta echipa, dar acum este prea tarziu. Am spalat toate hainutele si lenjeriile de pat, si acum imi este lene sa le calc, dar trebuie.Am avut un sentiment atat de placut, cand intindeam hainutele, i-am simtit prezenta cel mai tare si am realizat ca in curand voi avea un copil...Pentru asta nu trebuie sa renuntati nici o clipa la lupta cu infertilitate, rezultatul final va v-a dat o super satisfactie
sambata mergem la control, abia astept sa vad cat a mai crescut...
Pussi cred ca fetitele sunt ceva mai miscarete, pentru ca si a mea tot timpul isi face simtita prezenta, iar acum fiind mai mare si mai puternica, ma doare cand incepe sa se intinda in burtica si isi scoate cate un cot sau genunchi afara...
si pentru toate fetele...

+ 34sap fix cu Andreea Alexandra

http://community.webshots.com/user/litudaniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

daniela ... ce frumos sa de fetita! superrrrrrrrr! La mine Elena e tot timpul agitata.. sau daca doarme si ma agit se trezeste si ea! Ana e mai cuminte... are ora de gimnastica dimineta si seara! In rest misca numai dapa pun mana pe ea! Sunt temperamente diferite...

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput