FIV in Ungaria 19

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

magduta, astept vesti bune! sa fie cu noroc fiecare drum fact la szeged.
scamy, de ce esti trista? daca putem sa te ajutam cu o vorba buna, suntem aici. orice problema are o solutie, trebuie doar rabdare si incredere.
va pup pe toate si sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

O saptamana buna tuturor!

Carla, as face-o cu cea mai mare placere, dar medici de incredere in Oradea,nu am intalnit. NU STIU CUM SA TE MA STOARCA DE BANI, cat despre laboratoare (spune lumea) ca ar fi cel de N. Jiga (fosta castanilor), capatul spre crisul. Ar mai fi lab. Medicis, se pare ca au o dr. biolog buna - e pe Republicii viv a vis de fostul liceu CFR (ind 2). Eu acolo am sa le fac, oricum ce am eu de facut acum ( grupa sanguina, Rh, glicemie, creatinina...)nu sunt analize foarte pretentioase, cum sunt cele hormonale.

Noi am optat pt debrecen pentru ca era mai aproape, sa stii ca eu cel putin am intalnit multe fete acolo de la Cluj, Satu Mare, Baia Mare chiar si de la Timisoara, mai era o tipa de la Bistrita... pana la urma , asa cum ai spus si tu totul depinde de organism. Procedurile si medicamentele sunt aceleasi la oricare dintre punctele lor de lucru. Pana la urma sarcina lor se opreste oarecum dupa ET, urmeaza tratamentul de sustinere iar acolo deja nu mai au ce sa faca, parerea mea.
Important este ca tu sa ai incredere in ei si sa poti comunica pentru a primi raspunsuri clare la eventualele intrebari.

Te pup si poate ne vom intalni zilele acestea
simy7ro@yahoo.com e adresa mea de mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va salut pe toate si va pup..
Mirelush o sa te sun asta sera ca vreau sa vb cu tine..da geneticele le vreau pt mine..ca pt ei deja e prea tarziu..trebuia sa ma gandesc de atunci ca era mai bine sa fi venit cu ei acolo..da asta e!!!
hmmm.programare pe 19???m'ar cam bate gandu pe mine..o fi prea devreme?voi ce ziceti?sa incep???

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

sunt foarte surprinsa de ce aud in legatura cu mita...la unguri.Eu prima data am fost la Dc Novac, la el la cabinet, a fost foarte amabil cu noi, ne-a ajutat foarte mult, el i-a facut spermograma sotului, el ne-a facut programare la Dr Zadori, am corespondat cu el prin mail, dar nici o data nu ne-a cerut bani, altii in afara de taxa normala, platita la caserie. Sper sa nu se strice si ei ca ai nostrii, pentru ca imi doresc peste cativa ani sa mai fac un fiv tot acolo.
LIANA parca tu spuneai ca ai incercat sa-i dai o cutie cu bomboane unei asistente care iti facea injectiile, si te-a refuzat categoric?

http://community.webshots.com/user/litudaniela

Mergi la inceput

ada..da..daniela..asa e,,io vrusei sa scriu din nou..da ma gandii ca sar fetele pe minesi zic ca am mai spus..
pot sa spun si numele asistentei ca nu e un secret..o cheama Evi si e o tipa super..nie ni'a placut tare mult de ea si am vrut sa'mi faca numai ea injectiile..si asa a si fost..pt ca era in prag de sarbatori m'am gandit sa'i iau ceva ..nu era mare lucru o cutiutza de bomboane in forma de inimioara da era frumoasa foc...breeee m'am chinuit o juma de ora sa'i explic ca e placerea mea..ca etc..etc..da nu a vrut sub nici o forma..in final dupa ce m'au trecut apele rugandu'ma sa o ia..a luat'o a desfacut'o si am mancat'o amandoua

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!Am intrat sa va salut ca ieri am somat!
Liana mi-a placut ce ai povestit tu despre Evi, mai ales finalul cand ati mancat amandoua bomboanele!
Intr-adevar, cateodata de drag iti vine sa le dai cate o mica atentie si uite ca persoanele integre nici asa nu vor sa primeasca, dar solutia gasita de ea a fost cea mai buna!
Daca te-ai hotarat sa mergi din nou, eu iti doresc sa fie bine de data asta! Si uite daca tot s-a ivit ocazia pe 19 sept, si vrei sa mergi, as zice ca e o idee buna!
Nu mai vrei sa mergi la Zadori?
Magduta ma gandesc la tine si sper sa fie totul in regula la consultatie! Abia astept sa ne dai maine numai vesti bune!
Simona din cate am vazut in listuta, tu ai inceput deja stimularea! Iti doresc multa bafta, sa se finalizeze asa: !
Scamy imi pare rau ca aveti probleme..sper sa se rezolve totusi! Si oricand ai nevoie, noi suntem aici sa stii, daca vrei sa te descarci! Te
Chiara au fost atatea discutii ref la dr. cu care vei face histero, ca nu mai stiu cum a ramas, te-ai programat , cand o sa faci? Iti tin pumnii!

Fetelor, eu acum plec la echo sa vad cum stau, sunt z12 de AC, sper sa fie totul in ordine si deseara ii si scriu lui Zadori rezultatul de la echo. Am emotii..
Va pup pe toate!

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

ioana p76,andicu,Paula33-va multumesc ca mi-ati raspuns in legatura cu valoarea mare a FSH-ului.;Paula33-imi poti spune te rog de la ce valoare a reusit sa scada prietena ta?
-referitor la cele spuse despre medicii din Ungaria-din ce stiu eu, cei din sistemul de stat primesc bani daca li se ofera ,nu am stiut insa ca-ti comunica chiar ei tariful.....;cred ca cei din sistemul privat insa (ex. Kaali)nu primesc,asa cum spunea si Liana
salutari tuturor fetelor de la subiect, tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

toate fetele!! mai bantui si eu pe aici din cand in cand. Si noi in toamna/iarna vrem sa reluam procedura de FIV, poate 2 este cu noroc!
Bafta la toate fetele care ati inceput deja, sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput

aoleuuuuu ma lua avantuu si nu vazuiaaa pai daca e la doctorita nu vreau..scuze acu vazuiio ii raman fidea lu neaChivu..ashea ca mai astept sa vaz...
Mirelushhhhhhh ti'ai schimbat nr?ca ma chinui de o oara sa te sun..

aaaaaa si io n;am mancat decat o bomboana ca eram la stimulare breeee

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Chiar daca nu am mai scris de doua zile, v-am citit.
Eu vesti nu am, sau nu am bune. Azi am fost sa fac si analizele din col si desi sunt z8 nu a putut sa-mi recolteze pentru ca atunci cand am ajuns la cabinet am vazut ca aveam pete rosu-maroniu. (a facut menstruatia un bis).
Si asta nu e tot. Ma duc joi. Si unele analize dureaza 10 zile lucratoare. Si e cam urgenta pentru ca: am asteptat pana azi sa-mi raspunda Dr. Zadori la mail si cum nu a facut-o am luat haturile in maini. Adica l-am pus pe sotul meu sa sune la Kaali si sa-mi faca programare. El stie foarte bine ungureste si banuiesc ca de aceea a reusit sa ma programeze pe data de 7 septembrie ca locuri libere mai erau dupa jumatatea lui octombrie (asa i-a zis initial). Dar bine ca a reusit.
Acum sa vad cum fac eu rost de analize pana pe 6 septembrie cand tre sa plec.
Ungaria-Dr. Zadori ....vrei nu vrei....here I come!
Apropos! Daca aveti nevoie de un ungur sa sune pentru voi vi-l imprumut pe al meu ca se pare ca se rezolva altfel cand vorbesti pe limba lor.
Ioana bafta la eco. Sa iasa cum vrei tu!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput