FIV in Ungaria 19
Raspunsuri - Pagina 25
adaca spune:
CEAU !
Fetelor nu ma mira nimic, acel dr. Molnar sau cum il cheama nu e singurul care vrea sa ne stoarca de bani. Pe mine m-a trimis dr. Zadori la dr. Novac (medic roman la Szeged) sa-mi fac niste analize (2004) ca sa nu mai mai intorc in Romania si el mi-a cerut atunci 300 de euro plus ca mi-a spus ca sa ma duc la el la cabinet,de ce m-am dus la dr. Zadori. Mi-a fost rusine ca este roman, dar i-am povestit lui Zadori. Asa ca poate si acest dr. are cata samanta de roman.
Tia stai cuminte ca nici un baita de al meu nu pleaca ginere, sunt pregataita pentru nurori.

PUSSI sunt de acord cu tine. Ce fac fetitele? De la noi pentru voi 

![]()
![]()
Poate te sun marti cand vin la TM.
LIANA![]()
![]()
si hai la treaba.
Ade
cica
+ Dari si Cai 

AB Darius si Caius Gazele
sandica spune:
Magda imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem dar o vom face dupa ce te intorci
tinem pumnii sa fie bine
noi inca asteptam
drum bun si pupici
Paula33 spune:
fetelor!si cate un
mare pentru fiecare.
Am vazut ca sunteti ingrijorate de FSH, subscriu si eu celor scrise de Andicu, nu e motiv real de ingrijorare.Intr-adevar este alta analiza care se face pentru verificarea rezervei ovariene (Anti-mullerian hormon) care nu se face in tara, dar nici asta nu este pe deplin concludent.
Va pot impartasi cate ceva din experienta prin care a trecut prietena mea de curand, poate va mai amintiti am mai scris candva, la momentul respectiv era si ea foarte dezamagita deaorece medicii din Anglia au dat verdictul ,,rezerva ovariana pe sfarsite,,.
Apoi un rol foarte important l-a avut acest site de unde am aflat despre VITEX AGNUS CASTUS, a luat 3 luni, dr.Zadori l-a aprobat, luna de luna a repetat analiza ...ultima luna FSH in limite, sub 12.
Dr. Zadori a fost foarte incantat de analize si a inceput procedura FIV...
Fetele care sunteti in focuri acum va doresc reusita si aveti mare grija de voi dupa ET, este foarte importanta starea psihica si pauza totala.
V-am pupat ca m-am lungit..
pussi spune:
buna dimineata!
ce povestiti voi despre mita din Ungaria ma cam infioara... parca n-am facut acolo Fiv! Eu zic ca tot noi romanii am stricat totul... ca asa suntem noi! Nu stim sa traim civilizat! 

ioana, liana, cornelia, magduta si adaca si-au dat acordul pt. mailul comun! eu l-am facut si l-am trimis pe PM ... lor, pareau singurele interesate! ... ![]()
adela din pacate nu ne putem vedea marti, eu sunt la pat! Elena ma apasa foarte tare pe
cand stau pe scaun si in picioare asa ca de binevoie si nesilita stau tot timpul la pat! Cica isi mai poate modifica pozitia... astept!
PUSSI
24+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
internet spune:
Pussi vreau si eu. Stai linistita, ai grija de printese, nu mai ai asa mult pana la sfarsit. 

Tia si Daria 
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
cornelianeli spune:
he he apropos de spaga in ungaria....am vazut un cuplu care a strecurat pana la urma in buzunarul unei asistente mia de forinti pentru o injectie .....asa ca incet incet ii obisnuim si pe ei cu spaga...
va pup pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
Chiara spune:
salutare tuturor! am venit si noi, am fost plecati in wk la munte si tare bine a fost!
am vazut ca au mai scris cateva fete despre problema asta a mitei. ce sa zic, nu stiu daca noi i-am invatat cu mita sau nu, cert este ca eu, in cei 3 ani de cand ma perind pe la szeged pt. fiv, nu mi s-a cerut niciodata vreun ban sau altceva, nici de catre dr. zadori, nici de catre asistente (in afara taxelor pt. procedura fiv). si lucrul acesta a fost unul dintre motivele pt. care am decis sa merg tot acolo, chiar si dupa esec. poate ca de aceea am fost atat de mirata cand am vazut cum a pus problema dr. molnar.
internet, eu la timisoara am facut histeroscopie in 2003. de ce nu o repet tot aici? pai daca dr. care urmeaza sa-ti faca interventia sta cu tigarea in gura chiar in anticamera salii de operatie, daca la eco inaintea histeroscopiei mi se spune ca pare a fi un polip endocavitar, la histero dr. zice ca e un nodul, iar rezultatul histopatologic zice ca nu e nici polip, nici nodul, ci e tesut endometrial normal, eu ce incredere sa mai am? care a avut dreptate? dr. care a facut eco, dr. care a facut histero sau cel care a facut ex. histopatologic? mai ales ca, asa cum spuneam, cunosc din interior superficialitatea de care dau dovada unii medici. in situatia in care eu caut o eventuala cauza a avorturilor spontane de la fiv, cred ca e foarte important ca investiagatiile sa fie facute profesionist, nu mai conteaza restul.
va doresc un inceput de saptamana cat mai bun.
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor
Am intrat repejior sa va salut sa aveti grija de voi, apoi marti cel tirzi uva dau si eu vesti de cum mi- adescurs la szeged.
Va doresc un inceput de saptamina excelenta 
Va pup pe toate fara exceptie 

in asteptarea unui ingeras
scamiy spune:
Buna la toate fetele !
N-am mai scris de mult pt. ca am fost in concediu 3 saptamani, iar la intoarcere ne-am confruntat cu anumite probleme astfel incat, din pacate n-am sa mai pot merge la controlul preliminar pt. FIV la D-rita Krisan. Asa ca cedez oricui vrea programarea din data de 19 sept. 2007 de la ora 14:00.
Magduta, iti multumesc mult ca tu ai fost draguta si mi-ai facut programarea, dar deocamdata ne luam gandul de la bebe...oricum iti doresc din tot sufletul sa reusesti cat mai curand sa ramai insarcinata. Tin pumnii stransi, stransi. Te sarut si ai mare grija de tine! 
Sunt foarte trista............ dar voua, tuturor fetelor va doresc sa va ajute Dumnezeu sa va duceti visul pana la capat! Va pup 

Va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !