FIV in Ungaria 19

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

mariaaa, bine te-am regasit pe forum! sa o stapaniti sanatosi casuta, sa va poarte noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am luat rezultatele la o parte din analize si au iesit foarte bine. Luni ma duc sa-mi recolteze culturile din col si vinerea viitoare iau rezultatul la analizele care se fac numai la Bucuresti. Si mi-a zis doctora ca si culturile din col tot la Bucuresti se fac asa ca in doua saptamani am toate analizele. Cam mult nu?

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Chiara hai sa luam pe o lat intorsatura, adica deja suntem obisnuiti cu spaga, nu ne mai gindim la asta, important e sa fie cu succes, si chair daca n einving citeva batalii trebuie sa cistigam razboiul. Trebuie sa mergem pina in capat, desi uneori ne cam lasa puterile. Si credema , nu vreau sa par tare, pt c anu sunt , dar intotdeauna cind incep sa cad imi maintesc de Liana, prin cite a trecut si inca e o luptatoare si sunt convinsa ca va invinge. Asa trebuie sa facem si noi. Tin pumnii sa dea DD sa fie bine.
Mariaa
Crisis succes cu analizele

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Chiara de ce nu faci histero la Tm?
Adela imi cumpar daca altfel nu scap de trio Bicioi . Unu il iau ginere la Daria si doi ii dai la Pussi, tu poti sa faci inca unu daca vrei sa-l insori acasa. . Am pus poze noi.
Pussi ce fac printesele? sunt cuminti?
Mi-ka
Va pupam pe toate

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nmirela71 spune:

Buna fetitelor,am intrat si eu caci nu puteam sa tac cand am vazut ce a scris Chiara .Stiam ca se da spaga ca oricine are nevoie de banii,dar chiar asa sa-ti ceara nu credeam despre Molnar.G.Eu al cunosc bine caci si eu la el duc fetele si cred ca ie frica sa ceara ceva de fata cumine ,ce pot sati spun esta sa nui dai nimic oricum dupa operatie se dau plicurile deci fate ca ploua cand ati da iesirea din spital.Daca vrei vin cu tine.Mas bucura sai p#337;t da un pic peste nas ca e cam ancrezut.Oricum nu vei mai avea nevoie de el.

Liana,ce fel de test genetic vrei sa faci?Pt.tine sau pt. embrioni?Se fac amandoua la Szeged.Daca vi la szeged sper sa ne antalnim.

Magdi,de ce nu veniti voi pe la noi ,anainte sa mergeti acasa?Ma bucur ca mai sunat
Mirelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Simona,
ma bucur ca mi-ai scris despre Debrecen, ma gandeam ca poate nu ai fost multumita de ei. Eu inca ezit asupra carui oras sa ma indrept, Debrecen este aproape, dar la Szeged dupa cum vezi au fost rezultate bune. Cred ca si pentru noi FIV este solutia, sotul meu este diagnosticat cu oligospermie, asa ca avem de luptat pentru ceea ce ne dorim cel mai mult. Mi-as fi dorit sa incepem anul acesta, dar din pacate nu s-a putut pentru ca el a suferit 2 interventii chirurgicale la Bucuresti, pt ca s-a nascut cu hipospadias si acum i s-a facut o uretroplastie. Noi speram sa se imbunatateasca rezultatul spermogramei, dar daca nu, drumul pe care il vom urma va fi FIV-ul.

totusi din cele citite pana acum despre FIV, se pare ca procedura este aceeasi indiferent unde o faci, totul depinde de organism cum reactioneaza. Imi poti recomanda un medic ginecolog bun in Oradea si un laborator de analize in care sa am incredere.

Va pup pe toate si week-end placut!
Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor
Am intrat repede repede pt ca ma pregatesc si pt o nunta.
Mirela nu ma vrea sa te deranjam asa cum am zis vine si o prietena cu noi, doar sa nu fim singuri l adrum asa de lung, si unde sa ma o mai car si pe ea. APoi sptu vrea sa ajunga acasa pina pe la ora 22 seara pt ca ca el a doau zi trebuie sa mearga la servici. Cum am zis daca o sa avem vreme la intoarcere sa intram si pe la voi, intram de nu fi sigura ca tot cheful il vom face la vreo doau max trei saptamini dupa.

Restul fetelor sa am scuzati de nu va raspund da ris in graba, promit ca recuperez miine.
Va pup pe toate si weekend placut.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor! Cine mai vine la ?
Mariaa sa stapaniti sanatosi casuta si sa va fie cu noroc!
Chiara nu te necaji prea tare din cauza dr, lasa important e sa iasa bine la histero! Oricum, pacat ca fac diferentieri intre paciente, adica romancelor le cer mai multi bani pe fata..
Ce mi-a placut la Szeged e ca nu am simtit sa se poarte cu noi mai altfel ca suntem romani!
Sper sa nu se schimbe situatia, ca am vazut un cuplu de romani pregatit cu 1000ft sa ii dea unei asistente care trebuia sa faca o injectie. Nu stiu daca i-o fi luat respectiva asistenta, dar romanii n-ar trebui sa le invete prost.
Cris ma bucur ca ti-au iesit o parte din analize bune si iti doresc sa-ti iasa toate la fel! Animalutele tale sunt niste scumpe!

toate fetele!

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Fetelor i-am trimis iar mail lu Dr. Zadori ieri, la cel de miercuri nu mi-a raspuns si ieri i-am trimis rezultatele. Voua v-a raspuns in perioada asta? Mie de ce nu imi raspunde? Vreau si eu sa merg la inceputul lui Septembrie la el.
Asa de greu raspunde? Sau e norocul meu ca de obicei.
Multumim Ioana. Ti-am vazut si eu dragalasii si parca stai la casa nu? Eu nu am norocul asta ca altfel as avea mai multi cred.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cris, nu te nelinisti, ca iti raspunde el. Si mie, la inceput imi raspunde mai greu, probabil raspunde mai intai celor in tratament. Acum imi raspunde f. repede, la o zi diferenta, dar cred ca din cauza ca sunt deja pacienta mai veche si am si inceput tratamentul. Cred ca luni, marti o sa-ti raspunda si tie.Probabil se gandeste cand sa te programeze.
Da, stau la casa insa nu am prea mult loc, dar pt animalutele mele e suficient.Oricum, le mai las si in casa, ca altfel nu scap de ele

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele

Mergi la inceput