FIV in Ungaria 19
Raspunsuri - Pagina 23
dariaioanaxx spune:
Gabitu- abia astept sa primesc si eu verde pt. FIV, desi nu stiu cand si daca se va intampla acest lucru, eu sper, dar din cand in cand mai si disper cand ma gandesc ca acum puteam sa am deja 3-4 luni de sarcina, daca totul ar fi fost OK si atunci trag o portie de plans si ma linistesc;poate o sa mergem impreuna la Szeged dar de data aceasta cu succes;
Chiara- de ce te ai mutat de la dr. Zadori?si cum ai facut? acelasi lucru as dori si eu sa fac, sa ma mult la dra Krisan, desi eu de felul meu sunt cam statornica, nu mi place sa ma mut de colo,acum insa daca mai merg la Szeged, ma mut la dansa.
pupicei tuturor!
daria
ANDRA0 spune:
Liana, eu am cumparat marti (21 august) din Cluj 100.000 FORINTI CU 1300 RON,, deci la cursul de 0.0130, iar la Szeged, in 22 august pt 150 EUR am primit 37875 forinti (curs 252.5).
Liana30 spune:
gataa venii..scapai si de data asta..
ete ca nu murii![]()
legaturilor io's de ACORDDDD!!!!!
ANDRAO ala in euro ma interesa..multam frumos..
Va pupacesc pe toate...revin![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
cornelianeli spune:
pussi eu sunt de acord,super idee cu drept de vizualizare doar pt noi 
nu-i spun lui zadori despre chisturi deocamndata,astept sa vad cum evolueaza,oricum nu mai fac fiv daca nu-mi dau inapoi'dar or sa dea ca le dau o bataie 
daniela eu in noiembrie fac urmatorul fiv,va pup pe amandoua,las-o mai usor cu alergatura,aveti timp 
cris vazut poze frumoase,animalute
sunt topita dupa ele
va pup pe toate 
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
mariaaa spune:
Salutare tuturor
nu stiu daca ma mai tineti minte, la cat de rar scriu pe aici. Nu am apucat nici sa citesc tot.
Am intrat sa va salut, si sa va urez toate cele bune, caci septembrie e aproape si se numara acusi bobocii
.
Noi am luat o pauza. Intelegerea era cu Zadori sa mergem la jumatatea lunii sept pt fiv, dar nu cred ca vom merge atunci, poate mai in iarna. Sau poate la anul. Ma puteti trece la aspirante, dar nu stim cand vom face procedura. Ne-am mutat si mai dureza pana punem lucrurile la locul lor.
Va sarut, va doresc o zi cat mai racoroasa.
Mariaaa
Liana30 spune:
mariaaa nu te'am uitat
sa stapaniti sanatosi noua casa!!si multa bafta cand o fi!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
sunshine4ever spune:
Zic si eu URAAAAA ca e vineri
Ciao gagici !!!!
Pussi eu sunt de acord cu parola ca sa vizualizam doar noi.

si pe burtica.
Daria ti-am scris un pm.
Mariaa oricind ar fi sa faceti fiv eu va doresc mult succes.
Cornelia, Liana, Gabitu, Andrao, Chiara, Crisis si toate fetele multi 

si va doresc weekend placut
in asteptarea unui ingeras
cornelianeli spune:
mariaaa bine ai revenit 
cum sa te uitam???? sa stapaniti sanatosi casuta si poate poate in noiembrie sa fim colege de fiv ![]()
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
mariaaa spune:
Cornelia, Magduta, Liana va multumesc de urari, mi-a tresarit inima vazand ca va amintiti de mine
.
Casuta inghite muuulti bani si timp si vreau sa incepem fivul cand se mai linistesc apele. Imi pare rau doar de faptul ca va trebui sa repetam analizele, daca o amanam prea mult. Dar asta e. Cu tot stresul din ultima vreme, ne-am apucat si de fumat
, ceea ce nu e prea grozav in situatia noastra. Dar, daca Dumnezeu ne va ajuta, o sa reusim si noi, ca voi toate de altfel.
Abia astept sa inceapa fetele prin septembrie, octombrie, sa avem numai vesti bune, sa se numere zilele pana la test, sa fie bucurie pe aici.
Va imbratisez
Mariaaa
Chiara spune:
am venit si eu!
magduta, din pacate asa este, chiar daca din punct de vedere al conditiilor oferite in clinicile de stat sunt cu un pas inaintea noastra (asta ca sa fiu blanda, sa nu zic un km), totusi, cand e vb. de bani, nu se mai satura. nu vreau sa generalizez, fiecare padure are uscaturile ei, dar chiar nu m-am asteptat la cele intamplate. si lucrez in tagma asta de ceva vreme, asa ca am vazut destule. sa merg la o clinica unde se percepe o taxa, nu tocmai mica, pt. o interventie, si sa-ti spuna in fata ca trebuie sa dai spaga, credeti-ma ca nu am auzit! iti trimit si pm
pussi, histeroscopiile se fac doar in spital iar dr. krizsan nu lucreaza acolo. ea doar ni l-a recomandat pe dr. molnar.
pt. toate 3 fetele.
ioana, spaga de rigoare o dau si ai lor. de ex., cat l-am asteptat pe dr. sa iasa din operatie, pe banca langa noi era o graviduta unguroaica la a 2-a sarcina, urma sa nasca pete 1 luna cu dr. molnar. pt. o nastere se da la ei 50 euro. la romance se percepe 200 euro pt. o histeroscopie care dureaza 10-15 minute! cunosc problemele din sistemul nostru sanitar si le exploateaza.
liana, da, fac histero la spitalul de langa kaali. dupa ziua de 31 august, voi reveni cu amanunte.
simona, succes la budapesta, acolo sa fie norocul vostru!
dariaioanaxx, iti trimit pm.