Naturiste si homeopate (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Miki nu te gasesc nici cum pe net.Lasa un mesaj intre ce ore esti sa mai vorbim.Votez si eu pentru Omega 3 de la Dopell Herz.Apropo voi cat dati pe el , la mine pretul variaza de la 15-18lei e aiurea cum variaza de la farmacie la farmacie sau cand iau din alt oras.Nu mi-am mai controlat alimentatia am dat vreo 2 kilograme jos , la mine se vede tare diferenta ca urmare m-a luat o raceala puternica si ciclul meu intarzie.Am rabdare doar ca ma confrunt cu sindromul premenstrual imi face destul de multe probleme, ar trebui sa iau ceva pentru asta doar ca nu stiu ce.Vitex n-am mai luat borcanasul e neatins , daca are nevoie vreo fata sa ma anunte n-as vrea sa-l arunc.Mi-e teama sa il iau , nu stiu cum va raspunde organismul la el.
Daca aveti probleme cu somnul luati Passiflora de la Hovigal e mult mai concentrata , daca am reusit sa adorm inainte de examen va merge si la voi.Doar ca ar trebui tratata cauza daca insomniile sunt frecvente.Eu cu o seara inainte de examen nu dorm.Va dati seama ca sunt franta de oboseala , cand ar trebui sa am capul limpede.Asta e.
gudindenumai fi suparata , vei gasi solutia.Cand ma incearca depresiile legate de sanatate ma gandesc ca va aparea mereu altceva , poate mai grav si atunci incerc sa ma linistesc.Insulina actioneaza pe metabolismul glucidic , producand hiperglicemie.E bine ca ajuti functia ficatului.Insulina favorizeaza indirect sinteza de glicogen in ficat , astfel glucoza absorbita la nivel interstitial e depozitata in ficat sub forma de glicogen.N-am inteles ce anume cauti ,sa reduci glicemia nu?Dietele pe grupe sangvine nu-s chiar o solutie , trebuie adaptate problemelor de sanatate , poate ar fi bine sa vezi ce contin alimentele pe care le consumi , daca iti sunt favorabile.
Va imbratisez calduros pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Denisabia,

Ma bucur mult ca ai intrat din nou ca imi era dor de tine. Chiar le spuneam fetelor de la topicul de PCOS ca tu esti bebe strumf cu PCOS.
Eu nu caut sa reduc glicemia. Caut sa reduc insulina asta pacatoasa care actioneaza peste tot. Offffff

Ma duc saptamana viitoare sa mai fac niste teste.

Mergi la inceput

De la atata fiziologie am ajuns sa confund insulina cu glicemiaIntr-adevar insulina e principalul hormon anabolizant si anticatabolizant al organismului.Glucoza intra fara insulina in eritrocit , celula tubulara renala si neuronii din creer ,asta ca sa nu ne facem sange rau ca ar actiona chiar peste tot.
N-am mai fost la analize , undeva in adancul meu mai sper sa nu am boala asta pacatoasa , desi balanta inclina in favoarea ei.
Multa sanatate draga mea!

Mergi la inceput

Denidabia,

Din pacate in PCOS mai discutam si despre rezistenta la insulina (care exista chiar si la persoanele slabe si cu insulina in valori normale), intoleranta la glucoza ... ce mai permeabilitatea celulara e ca draq ... Doamne iarta-ma!

Mataluta iti faci in z2 FSH-ul si LH-ul si daca raportul este 2 sau mai mare de 2 atunci poti sa speri ca n-ai PCOS dar speri degeaba.
Sincer iti doresc din tot sufletul sa n-ai PCOS.
Pupici muuuulti

Mergi la inceput

Din ultimele analize mai multe la numar facute acum cateva luni le-am facut in ziua a5a doctora mi-a recomandat intre anumite zile FSH a fost 2.5 si LH 0.75 , raportul ar fi 3.33.E ok?Stiu ca analizele trebuie repetate.Mi-a zis si doctora ca desi analizele se incadreaza in limite , tabloul clinic indica faptul ca e probabil sa am PCOS, deci aceeasi mancare de peste.Sa vedem cum evolueaza lucrurile.
O sa fiu alaturi de voi mult timp de acum inainte!
Multa caldura in suflete , daca vremea nu tine cu noi azi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denisabia

Din ultimele analize mai multe la numar facute acum cateva luni le-am facut in ziua a5a doctora mi-a recomandat intre anumite zile FSH a fost 2.5 si LH 0.75 , raportul ar fi 3.33.E ok?Stiu ca analizele trebuie repetate.Mi-a zis si doctora ca desi analizele se incadreaza in limite , tabloul clinic indica faptul ca e probabil sa am PCOS, deci aceeasi mancare de peste.Sa vedem cum evolueaza lucrurile.
O sa fiu alaturi de voi mult timp de acum inainte!
Multa caldura in suflete , daca vremea nu tine cu noi azi!

http://community.webshots.com/user/denisabia

Imi pare tare rau Denisa dar sa stii ca un raport mai mare sau egal cu 2 indica clar PCOS. Chiar imi pare rau.

Mergi la inceput

gudinde multumesc de raspuns , incerc sa nu ma mai supar , m-am lasat destul afectata de problemele de sanatate si n-am facut bine.Incearca si tu sa-ti gasesti linistea si forta necesara sa lupti pe mai departe cu boala asta.Inca nu constientizez cat rau imi va putea face , sunt inca tanara si organismul gaseste rezerve sa se apere , sper si pe viitor sa nu-mi pierd optimismul.

Mergi la inceput

denisabia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Din cate-mi dau seama aici e loc de intalnire pentru aspirante care urmeaza diverse tratamente naturiste. Eu sunt mamica deja, nu da-ti cu rosii ca am intrat la voi, dar vreau o recomandare pentru un doctor homeopat din Bucuresti, daca puteti sa ma ajutati!
Am fost diagnosticata cu gusa polinodulara si eutiroidie si s-a recomandat operatie, dar inainte de o solutie atat de drastica as vrea sa incerc si un tratament naturist. Din cauza asta, daca puteti sa ma ajutati cu o recomandare, sau pur si simplu cu sfaturi sau experiente personale, daca mai sunt si altele in situatia mea.
Pe scurt povestea mea:
Pana la sarcina nu am avut nici un simpton, insa, odata cu sarcina s-a declansat o hipertiroidie acuta iar in urma ecografiilor mi-au gasit si gusa polinodulara. Dr. endicrinolog mi-a spus ca exista risc sa pierd sarcina, asa ca am fost sub urmarire tot timpul, precizez ca nu am facut nici un fel de tratament. Cu ajutorul lui DD am dus-o pana la capat (ba chiar peste termen-bebe s-a lasat asteptat), numai ca nu am putut naste natural, s-a ajuns la cezariana de urgenta, dupa vreo 10 ore de travaliu indus. Din fericire bebe nu a avut nici o problema!
Terminand si cu alaptatul, mi-am reluat controalele la dr.endocrinolog, care mi-a repetat analizele si ecografia. Analizele sunt foarte aproape de normal acum, insa ecografia a indicat ca nodulii sunt tot acolo bine merci. Deci trebuie facut ceva...
Va multumesc anticipat!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

danutz,

Pe aici nu da nimeni cu rosii, cel mult cu

Eu nu merg la dr. homeopat dar o fosta colega de servici mergea la doctorul Chirila si era f multumita. Problema este ca dr-ul are cabinetul in Voluntari.

PS: Sa stii ca nu sunt numai aspirante pe aici.

Mergi la inceput