Naturiste si homeopate (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Revin cu dietele
Grupa 01 aici :http://www.slabire-sanatate.ro/articole/alimentatie.php
Grupa A aici : http://www.slabire-sanatate.ro/articole/alimentatiea.php
Grupa B aici : http://www.slabire-sanatate.ro/articole/alimentatieb.php
Grupa AB aici : http://www.slabire-sanatate.ro/articole/alimentatieab.php

EDIT : despre proteinele bune si cele rele aici: http://www.sanatateata.com/de-retinut/lista-proteine-bune-si-rele.htm

Am mai citit ca nautul are un continut mare de acid folic si proteine si e f bun pt fertilitatea feminina.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

miki si multumesc mult pt sfaturi.
Nu am renuntat la Maca, chiar daca am avut ceva indoieli. Dupa o luna de luat Maca (2/zi) pot spune ca ma simt bine, CM a venit regulat (am observat ca faza luteala a fost normala, in jur de 14 zile - m-am monitorizat ecografic si stiu perioada cand a fost ovulatia), dureri nu am avut de nici un fel, sanii nu m-au durut absolut deloc. CM-ul a fost cantitativ putin mai abundent si de o culoare normala, fara maroneli si alte chestii, ceea ce este un lucru foarte bun. In concluzie, Maca mi-a facut bine si voi continua sa il iau. Initial am vrut sa imi fac hormonalele de ziua 2 dar mi-am spus ca mai bine mai astept inca 2 luni, dupa care ma voi duce sa le fac sa vad cum stau cu hormonii dupa 3 luni de tratament cu Maca. Pana la hormonale o sa merg lunar sa fac eco pt a masura evolutia endometrului si a foliculilor.
Pana acum am mai baut ceai de cretisoara, dar iti spun drept ca mi s-a cam acrit de atata ceai. Ce spui, pot trece pe tinctura de cretisoara? Oricum eu cred ca este mai concentrat decat ceaiul. Din cate am inteles cretisoara este bun pt nidarea si fixarea unei eventuale sarcini, eu chiar am nevoie de asa ceva. Din cate spuneti voi napraznicul este mai mult progesteronic, eu vad ca stau bine cu faza luteala care este in jur de 14-16 zile (conform monitorizarilor facute anterior), deci nu as avea nevoie de progesteronice pt moment.
Omega 3 am inceput sa il iau cu cateva zile inainte de a face stimularea pt FIV. La punctie, chiar daca am avut doar 4 folicui, am observat ca am avut 3 ovocite - 2 mature si unul imatur. De aici eu am tras concluzia ca Omega 3 si-a facut treaba, poate ar fi fost bine daca as fi inceput sa il iau cu mai mult timp inainte. Omega 3 eu il iau in asociatie cu un antioxidant (CoenzimaQ10). Omega 3 contine acizi grasi nesaturati care sunt sensibili fata de actiunea radilalilor liberi, sub actiunea acestora devenind si ei nocivi; de aceea se recomanda consumul de antioxidanti in paralel cu administrarea uleiului de peste.
Complexul de minerale il voi lua pt a acoperi carenta de Ca si Mg care imi lipseste din organism, Oricum am observat ca amorteala din bratul stg a inceput sa cedeze.
Nu prea stiu ce as putea sa iau ca sa pot adormi mai devreme de ora 2-3 dimineata. Oricum noi suntem obisnuiti sa ne culcam destul de traziu noaptea(in jur de 1 noaptea), dar eu prea exagerez. As vrea sa imi remediez acest lucru, dar cred ca voi astepta sa iau un tratament de la dr. homeopat la care ar trebi sa ajung cat de curand.
Eu am grupa sanguina AB. Iti multumesc pt site-uri, am sa le cercetez cu atentie. Despre diete nu stiu mare lucru, asa ca mi-ar prinde bine un studiu mai aprofundat asupra lor. Am sa citesc cateva pagini mai in urma despre produsul de care spui. Eu de obicei mananc cam ce imi place si ce imi cere organismul. Niciodata nu am tinut cont care aliment contine mai multe proteine, carbohidrati etc, poate ca ar fi timpul sa tin cont si de aceste lucruri.
Iti multumesc mult si nu voi evita sa te intreb daca mai am ceva nelamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Ceaiul de napraznic isi indeplineste toate calitatile daca este preparat astfel: o lingura plina de planta de napraznic se pune la inmuiat de seara pana dimineata. Dimineata se strecoara licoarea intr-o cana, iar planta ramasa se opareste cu inca o cana de apa. Dupa ce se lasa 1/2h, apoi se strecoara si lichidul rezultat se amesteca cu lichidul dinainte. Se bea pe stomacul gol. La prepararea ceaiului se foloseste apa plata!!!

Mai adaug ca e ok sa se bea 4 cani astfel preparate pe zi, in functie de nevoile organismului si problemele pe care doriti sa le reglati. Pt ca eu nu aveam posibilitati sa imi fac ceai decat acasa si nu puteam bea cele 4 cani decat dimineata si seara, faceam doar 2 cani pe zi, dar la concentratie dubla. Seara pregateam ceaiul pt dimineata, iar dimineata il pregateam pe cel de seara.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

MRL eu si Gudinde am luat Omega 3 de la Dopell Herz (nu mai stiu dc se scrie asa) care contine si putina vitamina E 25 mg parca care e f buna pt infertilitate si este in ac timp si un antioxidant. Vitamina E luata cu moderatie ajuta la ovulatie. Nu tb depasit 50 mg /zi parca. Stiu ca dc e dova prea mare are efect invers atat la femei cat si la barbati. Gudinde numai ac Omega 3 ia si nu l-ar schimba cu altul. Tu de care iei?
Dietele acelea pe grupe sanguine sunt nu numai pt a slabi, ele ajuta sa devii mai sanatos.
Tinctura de cretisoara cred ca poti sa o iei dar sa nu o iei in cantit f mare. Dc o iei pe o durata mai lunga cred ca ar tb sa o iei in doza mai mica sau sa o iei numai dupa ovulatie. Eu nu am luat niciodata cretisoara si deci nu pot sa te sfatuiesc prea bine. Oricum MACA ajuta si la nidarea embrionului numai ca tu o intrerupi dupa ce incepi stimularea.
Pt somn sunt la plafar capsule de Melatonina care regleaza ciclul de somn. Se ia inainte de culcare asta m-a sfatuit Soare sa-i dau sotului cand a auzit ca se culca tarziu dar eu nu pot sa-i dau pt ca al meu are un servici care il tine treaza si noptile cateodata si deci nu am ce sa reglez la el , dc vede patul cade frant si deci nu e vb de insomnie la el.
Te rog sa-mi spui parerea ta despre HGH (canadian) aici sunt mai multe de citit : http://www.naturvita.ro/index.php?mn=detalii_produs&id=9 si mai e HGH de la Calivita care cred ca nu chiar atat de bun ca cel canadian aici : http://www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/hgh-support.htm

Aditza -ici, ce mai face pestisorul. Ii spun asa pt ca la cat ulei de peste ai luat cred ca are branhii
Gudinde-ici am citit la alt sub ca ti-ai refacut analizele si ti-a iesit insulina mare. Imi pare tare rau.
Denisa Bia mai ai putin si incepi scoala. Tu ce mai faci? Esti tot pe homeopate? Vitex mai iei?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

miki, eu iau Omega 3 de la Calivita care contine ulei concentrat de peste 1000 mg, vit. E 10 UI, DHA 120 mg, EPA 180 mg. Coemzima Q10 pe langa celelalte componente are si vit e in cantitate tot de 10 UI, deci nu depasesc doza zilnica recomandata.
Pt somn am incercat Melatonina de la plafar dar nu a avut nici un efect la mine, chiar la inceput ma trezeam ametita si toata ziua aveam o stare de neliniste asa ca am renuntat la ea. Am sa caut un remediu homeopat, dar trebue sa ajung mai intai la dr sa imi recomande medicatia corespunzatoare.
Am citit despre cele 2 produse dar, din pacate nu pot sa imi dau cu parearea despre care ar fi mai bun dintre cele 2. Din cate am citit chiar daca cel din Canada ar fi mai complex decat cel de la Calivita amandoua produsele au acelasi scop. daca ma uit la pret cel din Canada este foarte scump (60 capsule aproximativ 150 lei iar cel de la calivita 90 capsule aproximativ 80 lei). Nu intotdeauna ce este mai scump este si cel mai bun. Aici nu ma pot pronunta, nu am incercat nici unul dintre produse. Chiar daca eu folosesc produsele de la Calivita si sunt multumita de ele nu ma pot pronunta in favoarea produsului dat de ei pt ca nu cunosc nici o persoana care sa il fi consumat si sa imi spuna parerea. Importanta este ca incetineste procesul de imbatranire a tuturor functiilor din organism, ca te mentine in forma "tanara" chiar daca timpul trece si noi inaintam in varsta.
Am citit si mesajul de la adimercedes lagat de napraznic si iarasi sunt putin in dilema cu cele 2 produse. Oricum cretisoara nu iau decat de 2 ori pe /zi pt ca nu prea am timp. Vad ca ea a folosit ceaiul de napraznic si acum este fericita posesoare de "samburici" mic si scumpic. Adimercedes, poate ma lamuresti si pe mine in legatura cu cele 2 produse (cretisoara - ceai sau tinctura si napraznic). Eu am scris cu cateva mesaje mai in urma cum ma prezint cu organismul. Poate ma poti sfatui care ar fi mai bun de luat si cu ce le mai pot asocia. Tu ai avut cumva deficit de progesteron de ai luat napraznicul sau l-ai luat asa din proprie initiativa?
Va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Autor: draguta
Subiect: spirulina
Trimis la: 05/09/2007 20:45:40
buna seara fetelor!va citesc si observ ca multe dintre voi va bucurati de copii sau urmeaza ;imi doresc si eu sa fiu printre voi la fel de bucuroasa si cu rugamintea de a-mi recomada vreun tratament daca acesta a avut succes la voi.eu sunt casatorita de 8 ani si nu s-a intamplat niciodata sa raman insarcinata dar nu am apelat nici la tratamente;va multumesc anticipat;pupici.

quote:
Autor: valeria72
Raspuns la: 06/09/2007 18:01:29
draguta cred ca in primul rand cred ca ar trebui da mergi la un medic si sa-ti faci un control, eventual niste analize atat tu cat si sotul si sa vedeti cum stati si apoi dr va va indruma ce trebuie sa faceti.
Din pacate nu exista o reteta magica pt a ramane insarcinata

Multa bafta si sa dea DD sa aveti copilasul mult visat

Aspiranta la titlul de mamica

quote:
Autor: draguta
Raspuns la: 06/09/2007 18:20:31
buna!vreau sa -ti spun Valeria 72 ca un control am facut la ginecolog si mi-a spus ca totul este in regula ;dar nu s-antamplat pana acum ,dorinta mea fiind foarte mare;simtindu-va apropiate pe voi aici astept sa-mi spuneti un tratament natirist care stiti ,acestea intelegaind ca sunt cele mai eficiente;va multumesc ca imi intelegeti suferinta si astept un sfat de la voi.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Draguta,

Valeria are dreptate: ai nevoie de un diagnostic. Este evident ca ai o problema daca dupa 8 ani nu ai ramas insarcinata.

Tratamentul naturist se da in functie de problema ta adica in functie de diagnostic pt ca altfel poti lua un tratament gresit si sa te dereglezi si mai tare.

In privinta faptului ca dr ti-a facut un control si totul e ok eu am o serie de intrebari:
- ce fel de control ti-a facut?
- ai ciclul regulat?
- ti-ai facut analizele hormonale?
- ti-ai monitorizat ecografic ovulatia? ovulezi?
- cum se prezinta ovarele? ai avut chisturi? sunt cumva ovare cu aspect polichistic?
- trompele sunt ok?
- uterul este ok? nu este infantil, septat, bicorn? nu exista sinechii, polipi?
- endometrul cum este?
- te doare cumva tare burta in timpul ciclului? esti suspecta de endometrioza?
- ai facut vreo laparoscopie si/sau histeroscopie?
- si intrebarile pot continua

Ahh si inca o intrebare f importanta: medicul la care mergi este specializat pe infertilitate?

Mergi la inceput

Miki,

Ma cunosti atat de bineeee..... sunt fffff multumita de Omega 3 de la Dopell Herz si chiar nu as schimba-o. Nu numai ca ma simt mai bine dar analizele la ficat mi-au iesit bine .... deci am si dovezi ca imi merge bine.

In legatura cu insulina .... da sunt tare necajita. Pe asta inca nu am reusit s-o normalizez si in acest moment reprezinta prioritatea mea nr. 1. Trebuie sa fiu realista: cel mai mult ma poate ajuta pt asta scaderea in greutate dar insulina este un hormon care depune si cu ea asa de mare nu prea poti sa slabesti. Deci cerc vicios! Zau fetelor ca daca s-ar putea imbutelia, la ce productie am, as face avere! Zilele astea sunt zile de framantari, cautari si apoi decizii. Azi-noapte am dat ceva la soricei ca deh nu-i usor dar acu' sunt gata de lupta. M-am uitat pe tot netu' si am studiat si GR Control. Problema este ca toate aceste produse sunt facute in special pt diabetici si au efect hipoglicemiant. Ori efect mai hipoglicemiant decat insulina mea nu exista. Eu trebuie sa gasesc ceva care sa imi reduca insulina si creasca permeabilitatea celulara la insulina dar in acelasi timp sa nu aiba efect hipoglicemiant. Stiu nici nu vreau mult Ce mai fetelor sunt tarrreeee "usor" de multumit
Dar nu intentionez sa ma las ca vorba'ceea e viata mea in joc si daca nu ma zbat eu si nu cred eu ca se poate face ceva atunci cine.
Maine cred ca o sa am noutati de raportat. Sperrrrrr.....

Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

Buna dragutelor!
In sfarsit am aparut si eu. ultimul mesaj a fost pe 27.07 cand va scriam ce mi-a dat med. homeopat, aveam prolactina de 4 ori mai mare, alte analize am refuzat sa fac eram putin speriata de cate pb. ar putea sa-mi gaseasca. Si bine am facut, deoarece pe 28.07(da, am scris corect, nici nu am apucat bine sa incep tratam.)am ramas insarcinata (atunci nu stiam).
Acum ma lupt cu toate simptomele sarcinii: greturi, sensibilitate la mirosuri, somnolenta....dar mai ma chinuie si tesea seaca de 2 sapt ca deja ma doare burta si spatele. Ati putea sa-mi recomandati ceva ceai acceptat si in sarcina?(am 6 sapt). Am luat un spray cu antibiotic Bioparox recomandat de med de familie dar nu m-a ajutat deloc iar acum iau Stodal granule de la med homeopat. Sper sa scap cat mai repede de ea ca e cam de mult timp deja si saracul bebe a fost cam zguduit in ultima vreme.

Sper sa se intample minunea si la voi si sa aveti bebelusi sanatosi cat mai curand. Multa incredere in Dumnezeu care stie ce e mai bine pt noi.

Aditi6+

Mergi la inceput

aditi,

Sa stii ca aveam o colega de servici care avea probleme cu tusea si se trata homeopat. Imi spunea ca rezultatele sunt bune (cel putin la ea asa erau) dar tb sa ai un pic de rabdare.

Felicitari pt

Mergi la inceput