Naturiste si homeopate (32)
Raspunsuri - Pagina 15
gabitoni spune:
buna danutz,
eu merg la dr Craciun Otilia, daca vrei iti dau nr de tel prin PM.
este OK, tanara si rabdatoare....
gabitoni
danutz spune:
Gudinde, Gabitoni, multumesc pentru raspunsuri. Voluntari e cam peste mana, dar dr, din bucuresti e o buna alternativa. Asa ca te rog frumos Gabi sa-mi dai nr. de tel pe PM.
Si sa auzim numai de bine!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
RalMar spune:
Va rog, puteti sa ma ajutati cu un raspuns?? Ma pregatesc sa fac inseminare si trebuie sa-mi fac analizele hormonale. Dar, de o luna, iau in fiecare zi tinctura de marar pentru dismenoree. Poate aceasta tinctura sa-mi schimbe rezultatul analizelor?
miki-miki spune:
Ral Mar Influenteaza f mult rezultatul anal tinctura de marar. Tb sa astepti sa treaca cel putin un CM de cand ai terminat tinctura ca sa-ti faci analizele. Tinctura de ob se ia pana in ovulatie iat tu ca ai luat-o toata luna e f f mult. Cred ca nici nu ai avut ovulatie luna ac deoarece estrogenul luat in cant mai mari peste per foliculara inhiba ovulatia.
Denisabia
ai un PM.
Miki
RalMar spune:
Oauuuuu!!! Ce prostie am putut face!! Citisem pe prospect ca e bun pentru dismenoree si tratamentul dureaza minim 3 luni. Pentru ca vreau un copil am renuntat la anticonceptionale si nu mai suportam durerile (a caror cauza nu poate fi depistata) asa ca m-am gandit sa iau marar. Ecografii pentru monitorizare nu mai fac pentru ca era totul in regula, dar fac teste de ovulatie si mi-au iesit pozitive in ziua 9, asa ca am crezut ca am avut ovulatie.
RalMar spune:
Scuze ca am uitat sa-ti multumesc pentru raspuns, dar eram prea socata de ce am aflat.
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by RalMar
Oauuuuu!!! Ce prostie am putut face!! Citisem pe prospect ca e bun pentru dismenoree si tratamentul dureaza minim 3 luni. Pentru ca vreau un copil am renuntat la anticonceptionale si nu mai suportam durerile (a caror cauza nu poate fi depistata) asa ca m-am gandit sa iau marar. Ecografii pentru monitorizare nu mai fac pentru ca era totul in regula, dar fac teste de ovulatie si mi-au iesit pozitive in ziua 9, asa ca am crezut ca am avut ovulatie.
Ral cauzele durerilor menstruale pot fi multe, una dintre ele poate fi chiar endometrioza, asta ti-o spun din experienta, tocmai de aceea ti-a spus si Miky ca nu este tocmai buna, este puternic estrogenica si daca cumva ai exces de estrogeni in organism poate dauna. Pt dureri poti urma tratament homeopat, foarte buna este si acupunctura. In general tratamentele astea naturiste pot mai mult dauna decat sa te ajute daca nu stii exact cand ovulezi, pentru ca unele trebuie sa le iei pana la ovulatie, cele estrogenice iar cele cu continut de progesteron dupa ovulatie.
Alexia si minunea mea Teodora
miri2007 spune:
Buna,
NU am mai reusit sa intru pe forum de aproape o saptamana. A fost o saptamana plina. In final, primul diagnostic la mamei de carcinomatoza peritoneala a fost infirmat la analiza anatomo-patologica, care a descoperit insa tuberculoza intestinala si peritoneala. Am multumit din inima lui Dumnezeu pentru sansa data, ne-am dezmeticit si duminica am ajuns la Bucuresti. Ieri am internat-o pe mama la Sp. M. Nasta la pneumatologie, si a inceput tratamentul cu tuberculostatice. Ea este extrem de slabita, nu poate manca aprope nimic, si e foarte speriata de cat de multe pastile trebuie sa inchita. Sper totusi sa mai gaseasca un stop de putere sa poata lupta cu boala si sa poata suporta tratamentul. Am inteles de la doctorita ca tratamentul presupune si administrarea de cortizon care la mama nu merge acum intrucat ea are si ulcer gastric. Cortizonul i-ar agrava ulcerul si nu ar mai putea sa ia nimic din tratament si ar fi mai rau. Sper sa inceapa sa manance cat mai repede si fie bine pana la urma.
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate si vise implinite!
Miri
Miri2007
RalMar spune:
Primul diagnostic: insuficienta luteala - tratament: anticonceptionale; diagnostic 2: anexita cronica - tratament: axetine (4/zi) + gentamicina, movalis, flamexin, diclofenac( pastile + supozitoare)dr. a spus ca m-am vindecat de toate pana la urma, dar durerile persistau. Am mers la endocrinolog care mi-a dat duphaston 3 luni, fara sa-mi faca analizele hormonale si dupa 1 luna au aparut noduli la sani care nu au trecut nici acum.Asa ca, am incercat sa ma tratez "dupa ureche"
gudinde spune:
quote:
Originally posted by RalMar
Primul diagnostic: insuficienta luteala - tratament: anticonceptionale; diagnostic 2: anexita cronica - tratament: axetine (4/zi) + gentamicina, movalis, flamexin, diclofenac( pastile + supozitoare)dr. a spus ca m-am vindecat de toate pana la urma, dar durerile persistau. Am mers la endocrinolog care mi-a dat duphaston 3 luni, fara sa-mi faca analizele hormonale si dupa 1 luna au aparut noduli la sani care nu au trecut nici acum.Asa ca, am incercat sa ma tratez "dupa ureche"
RalMar,
La primul diagnostic lispseste esenta: insuficienta luteala de ce anume? (luteala este faza CM de dupa ovulatie - ce iti lipsste in aceasta faza?) Presupun ca este vorba de insuficienta progesteronica caci de progesteron ai nevoie in faza luteala.
Pai daca-i asa am niste comentarii:
1. Daca tu ai insuficienta progesteronica si doreai sa iei niste produse naturiste sa te ajute ar fi trebuit sa iei progestative ca de asta duci lipsa. De asta ti-a dat dr-ul Duphaston care este un progestativ sintetic. Luand tinctura de marar ai luat exact ce nu trebuia, adica estrogen.
2. Care este cauza deficientei progesteronice? De pilda la mine cauza, adica boala este Sindromul Ovarelor Polichistice care printre multe alte manifestari o are si pe aceasta. Dar asta nu inseamna ca toate fetele care au deficienta progesteronica in faza luteala automat au sindr. ovarelor polichistice. Pot exista si alte cauze. La tine trebuie aflata care este. Incearca sa vorbesti deschis cu dr. endocrinolog si sa aflii de ce anume suferi.
3. Intreaba dr-ul care crede ca este cauza dismenoreei si daca cumva suspecteaza endometrioza. Caci daca raspunsul este da atunci ar trebui sa stii ca produsele estrogenice sunt interzise in endometrioza.
Pupici