Iasule, mandra cetate (57)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

'Neata!
A ajuns cineva ieri pe la Sala Sporturilor, la Targ? Merita efortul de a bate drumul pana acolo?

au fost colegele mele, dupa parerea lor cica nu merita, citez "parca au adus tot ce nu s-a vandut in vara asta". au gasit blugi ieftini (250-300 mii) dar cu talie super joasa si spinare goala iar noi astea mai de la o varsta nu mai purtam...bluzite mici de tot...si mi-au adus si mie 2 perechi de sosete ptr Vladu

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am venit de la doctor....Totul este bine... Ufff...am rasuflat usurata...Am vazut-o pe bebelina care statea ca boieroaica cu o mana sub cap,cu una pe cap,cu picioarele incrucisate si...casca...
Raluca,ecografia costa 600 de mii si consultatia 400,dar nu mi-a luat bani decat pentru eco.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Bravo Miha ne bucuram ca totul e bine. Si eu stiam ca nu se plateste decat echo in general. Adica asa am patit si eu cand am fost pe acolo.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

stie cineva daca dr. Baltag (neurolog) de la sp. de recuperare are si ore la cabinet particular/policlinica?
multumesc mult

Mergi la inceput

Miha , deci ai inca o confirmare ca e "roz", acu cred ca te-ai linistit pe deplin. la voi

Buli, eu stiu ca da cosultatii la Policlinica, undeva la et 1 are cabinet, dar vine si la domiciliu daca bolbnavul nu e transportabil(noi l-am solicitat de f multe ori si niciodata nu a refuzat, desi e f ocupat).

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

da' asta ati vazut?

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Ieri s-a nascut bbMATEI, de Amironeanu !

Copiez stirile ce le-am primit noi de la surioara Andreei:

"e baietel, 3.750g!
cursul evenimentelor: dimineata la 9 prima jumatate de pastiluta contractii ff usoare care s-au oprit la 11. la 13 a doua jumatate de pastiluta. contractii usoare incepand cu ora 14. la 18 dilatatie 2 cm. la 20.30 dilatatie 4 cm, voma, contractii mai dureroase. la 20.55 a urcat sus cu contractii dureroase rau, dilatatie 5 cm. pus perfuzie la 21.15 introdus epidurala. la 21.30 a venit pe lume Matei dupa 3 impingeri!!!!! nu s-a rupt, nu au taiat-o, nu s-a fisurat! Matei a inceput sa tipe imediat! am fost si i-am vazut aseara la 22.30. andrea era bine, Matei e superb! Va pup! "

si de la noi felicitari, Andreea!!!!!!!!! Sa creasca Matei mare, sa pape bine si sa nu planga mult!

Felicitari Andreea!
Bine ai venit pe lume Matei! Sa fii sanatos, norocos si fericit!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

Album poze Miruna

Sunt binecuvantata cu o dragoste la patrat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aime, multumesc - am sa merg la policlinica
e vb de mama mea care e din alt judet. de aia voiam cabinet particular - ca sa nu ne ceara trimitere. si poate veni ea, e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by aime
... bluzite mici de tot...si mi-au adus si mie 2 perechi de sosete ptr Vladu

si o colega de-a mea a reusit sa se duca azi si tot asa zicea, ca nu se merita efortul de a bate drumul pana acolo. Ei ii era usor, ca vine din P Ros. Si... imi vine sa rad, pentru ca si ea a cumparat tot sosete, numai ca pentru sotul eiIar bluzite, vorba ta, mici de tot, ca nici macar pentru ea nu a gasit (si ea e mica.....)...

Mihaela, multumesc pentru info! Ce ma bucur ca e tot roz!!!!!!

Lili, iti faci bagajele? Acusi e 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

tot eu, inainte de noapte buna...
maine seara la ora 18, in fata la Casa Studentilor, este concert cu Mircea Vintila si Ady Manolovici, gratis

si acum... noapte buna si vise placute!

Mergi la inceput

'neata!

Ieri nimeni n-a savurat cu mine , da eu insist si azi...asa ca...cine vrea...haideti la o aburinda

aime si Vladimir

Mergi la inceput