Iasule, mandra cetate (57)
Raspunsuri - Pagina 26
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Ok. Pana una altasi
virtual, ca sa nu-ti fie sete
pe frigul si ploaia de pe aici, crezi ca mi s-ar mai face sete?
merci, oricum!
mariussimiuc spune:
Aveti idee de tarifele cabinetului dr Carauleanu?
Miha
si Robert 
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
daca afli ceva, lasa-mi si mie informatiile pe undeva. Saru'mana!
ups, am uitat sa precizez (nu de alta, da' stiu niste persoane interesate direct
Danna_36 spune:
Ei, dar harnicute ati mai fost de cand n-am mai intrat pe aici, nu va fie de deochi!
Limba cu ceapa si masline... Cristina, mi-ai facut o pofta! (n-am mai mancat de mult!)...
Info despre cercei si pistoale (de cercei) vreau si eu,stiu de Coriolan, dar preturi, noutati, etc, ma intereseaza, caci inca nu i-am facut gauri lui Ruxi si ma tem ca in curand nici nu ma va mai lasa, decat cel mult la prima ureche
Oare mai sta sa ii fac gaurile? Am tot amanat pt ca fiind mereu bolnavioara si gaurita si rasgaurita pt analize si perfuzii la spital mi-a fost mila s-o mai gauresc si pt cercei, dar cred ca n-am facut bine...
Adi, multa sanatate, sper ca ti-e mai bine...
Ralu, ma bucur ca esti prin zona si vigilenta ca de obicei! Uite asa am aflat si noi de bebe Matei, caruia ii uram bun venit pe lume, sa creasca mare si sa fie sanatos! Andrea, felicitari si refacere usoara! (nastere usoara n-am mai apucat sa iti urez
)
aime spune:
'neata! si o
ptr cine vrea s-o bea cu mine ![]()
Dana, cum a fost la deschidere?
Cristina (herra) voi ce mai faceti?
aime si
Vladimir
lgireada spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Asta vara o echo era 60 RON si consultatia 40 RON. Alte preturi nu prea stiu ... Imi aduc aminte vag de ceva echo 3d sau duplex, nu m tin minte termenii, dar erau mult mai scumpe. Parca 250 RON.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
mariussimiuc spune:
Multumesc mult Liliana. 
Miha
si Robert 
ralnied1 spune:
'Neata!
Azi am ajuns cam tarziu pe aici. Am dormit prost azi-noapte, din cauza ploiii![]()
A ajuns cineva ieri pe la Sala Sporturilor, la Targ? Merita efortul de a bate drumul pana acolo?
lgireada spune:
Miha n-ai pt ce.
Doamne ajuta la burtik 
Ralu tu dai o cafea si eu un
ca is addicted. 
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

si