Constanta (91)
Raspunsuri - Pagina 25
crig72 spune:
La multi ani Anduta!
Tania sa va traiasca fetele si sa fie sanatoase!
La multi ani Adi!Sanatate si numai bine!
Am avut o perioada agitata dar promit ca in curand voi povesti si eu mai multe alaturi de voi.
Mariuca e bine dar a fost tare stresata saptamana asta cu atatea analize.I-am facut si eco si ECG, apoi cele pentru gradi .Dat fiind ca le-am facut saptamana asta pe toate dupa ce am venit de la Pitesti ne-a spus ca ea nu mai vrea sa plece nicaieri .(a ramas cu impresia ca s-a imbolnavit pentru ca a fost plecata..uff...)
Mada succes la scoala!Abia astept sa ne povestesti despre prima zi.Eu anul acesta am clasa a XII-a.
si pe curand!
Mariuca
ADINUTZA spune:
Tania, La multi ani Andreei, mult succes la scoala si sa va aduca multe bucurii!
Multumesc pentru urari, sunteti dragute ca intotdeauna.
De azi de la 9 am tot avut musafiri in reprize, sunt franta, abia acum au plecat ultimii musafiri, si maine o iau de la capat pt ca merg la servici sa sarbatoresc si acolo impreuna cu colegii mei, apoi acasa alti invitati si duminica inca o repriza de prieteni cu care nu ne-am mai vazut de mult. 
Cami, mi-a fost teama cu analizele sa nu am cine stie ce surpriza din partea celor de la laborator si sa trebuiasca sa le repetam, dar multumesc lui Dumnezeu, ne-au scris ca sunt OK. Oricum eu nu stiu in ce laborator poti avea incredere 100% pt ca am vazut la TV ca niste jurnalisti au dus probe de ceai la cateva laboratoare si nici unii nu s-au prins ca nu e urina...deci, no comment
noi
mav spune:
Neatza!
Eu sunt franta de oboseala dupa saptamana asta incarcata... si inca tre' sa fiu si azi pe baricade si la munca si acasa (sa ne pregatim de gradi)...
Tania
era doar o urare pt Anduta (potrivita pt ea, dupa mintea mea), dar daca-ti gadila orgoliul, fie! oricum meritele sunt ale tale!![]()
Adinutza, inteleg ca a fost si ziua ta. La multi ani cu bucurii alaturi de cei dragi!
Oare ce se intampla cu forumul, vaz' ca dintr-o data capitolul nostru afiseaza 26 de pagini!?
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Fiquelle spune:
Adinutza, draga de tine a fost si ziua ta, inteleg...scuze, nu am stiut....sa ai parte numai de bucurii si multi ani sanatosi!
Cristina, succes la cl. a XII-a...aveti an greu. Numai bafta si impliniri pe toate planurile iti doresc in noul an scolar.
Camelia, da, e rau-rau ce s-a intamplat la Zalau...mie oricum mi-e teama de gaze, ca incompetentii astia nu isi bat capul sa faca treaba conform standardelor, cum trebuie, miroase a gaz dar ei spun ca e totul in regula si noaptea cade casa pe oameni...
_
IUBESC VIATA!
liris spune:
hop si eu cu un pic de intirziere!
Sa va traiasca cu numele Mariutele mici si scumpe!
La multi ani, sanatate si sa-ti bucuri parintii ca si pina acum, Anduta dulce!! succes in noul an scolar!
Adinuta!!!, La multi ani si tie, sanatate si o viata asa cum o doresti alaturi de cei dragi!
Roxana, sa ai vreme tocmai buna de excursii si timp de ele, si sa va intoarceti cu bine!
dadi_t spune:
hahahaha....sa mor nu alta....mi=am inchipit ca=s in zona crepusculara si ca toate mi se-ntampla numai mie: dintr-o data de la pag 15 sar la 26 si nimeni nu observa(nici-o referire nici pe alte topicuri)....chiar imi vajaia capul....de ce am sentimentul asta doar eu?? sau e vreo sincopa in sinapsele mele si totusi pagina reala era 26....???!!!!!Mav, thank you, thank you, thank you....m-ai scos din stress, deci nu eram singura care a observat asta.
Nu m-am gandit nici o clipa ca ai un job atat de dificil si important...tinand cont ca prestezi acasa...felicitari! Si succes la cursuri...tine-ma si pe mine la curent cand apar cele pe management si achizitii publice..Pup!
Multumesc pentru urari inca o data tuturor si daca va face placere puteti sa vedeti cateva poze mai recente cu fetele mele!
Adinutza, distractie placuta in continuare!
Vladis, si Anduta intra in clasa aV-a...si am ceva emotii....Tu te duci luni la deschidere?
Tatiana multumesc mult. Ce bine ca se recupereaza sotul tau repede...unde, la ce medic? Noi am amanat operatia lui Costin pana in octombrie si din pacate e musai la Bucuresti..nu se baga nimeni pe dubla fisura de menisc si ep ligamente desirate.dar recuperarea sper sa o faca aici la SOTRM eforie sud.
we placut in continuare!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
liris spune:
quote:
Originally posted by dady68
hahahaha....sa mor nu alta....mi=am inchipit ca=s in zona crepusculara si ca toate mi se-ntampla numai mie: dintr-o data de la pag 15 sar la 26 si nimeni nu observa(nici-o referire nici pe alte topicuri)....chiar imi vajaia capul....de ce am sentimentul asta doar eu?? sau e vreo sincopa in sinapsele mele si totusi pagina reala era 26....???!!!!!
ha!ha! mie doar mi s-a parut ceva ciudat o clipa si dupa aia i-am dat skip.
culmea e ca s-a intimplat si pe la alte subiecte. cred ca trebuie sa-i chemam pe mulder si sculi sa desteleneasca istoria asta.

liris spune:
wow, ce domnisorica frumoasa. ptiu-ptiu sa n-o deochi! si ce costum a la "tatu" ati avut ... muy bonito.
aici bibica e BETON!!!
"hei, hei, bagati-ma si pe mine in seama!bagati-ma si pe mine in seama! vreau si io sa dau noroc!"
CRIXIA spune:
wow, ce viteza aveti!
cu intarziere....
La multi ani domnisoarei Andreea!
Adinutza si tie La multi ani!
Zi gospodareasca, o vreme super... numai in curte as sta!
Asteptam ziua de luni, o sa revin cu impresii!
Fiq, am luat si noi caiete de activitati practice.... ii place Alexiei sa faca lectii!
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Andreea! (nu mi-a venit sa cred ce dominisorica!)
La multi ani Adinutza!
Scuzati intarzierea. Mii de scuze si pentru sarbatoritele pe care am uitat sa le felicit in ultimul timp
.
Pupici tuturor!
Pa!
Cornelia