Constanta (91)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Tatiana, ma bucur ca sunteti bine, mult succes in continuare.

Dana, ce harnicuta esti...eu nu am facut decat dulceata de ciusca, dar de azi sunt in concediu asa ca...va trebui sa ma mobilizez.

Crixia, eu zic sa-i faci camera normal, nu neaparat mobila pt copii, pt ca investitia e mare si in foarte scurt timp va trebui sa o schimbi. Poti sa-i iei ceva accesorii de printesa de la Quelle(vezi ca au catalog si pe net). O canapea, un baldachin, perdelutele...Arunca si tu un ochi...si decideti in functie de cum iti place tie sau vrea Alexia.

Roxa, distractie placuta la seminar.

Lizuca, drum bun la Bruxelles! Albumul Alisiei nu se poate vedea...

Bisous, asa cum au spus si celelalte fete, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi foarte tare. Fiecare are ritmul lui.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Rox, pachetul l-am trimis prin vapor...a costat foarte mult, dar costa triplu prin posta!!!! Oricum am facut socoteala ca tot triplu costa sa cumpere acelasi carucior din Ro...Aici am gasit un Graco quatro tour deluxe cu carseat la 230$...iar in Ro sunt sigura ca nu gasesti nimic mai ieftin de 10 milioane...Sa nu mai spun de hainute, biberoane (am luat anticolici de la Dr Brown, si unul f "la moda" aici Ventaire care in Ro au niste scoruri....), si tot felul de accesori...sunt aici niste body de la Gerber din organic cotton o minunatie...!!!!
Ce adidasii i-ai luat lui Pat??? Pune si tu un link...Noi de 3 luni suntem la acelasi numar...in sfarsit ca pana acum in fiecare luna trebuia alta pereche...uf...

Bisous, copii bilingi vorbesc mai tarziu un pic (in medie, normal ca fiecare copil e diferit). Ar fi bine sa vb in exclusivitate franceza cu ea, sa nu amesteci limbile (cand ro cand franceza)
Oricum la 2 ani jumate inca e devreme sa spui ca nu vorbeste...

Dana, suna fooooarte gustos!!!! Faci si zacusca???? (preferata mea!!!)

Camelia, m-a amuzat teribil Alex cu "trebuie sa invete sa doarma in galagie"!!! haha!!!!
Tare scumpa brunetica mica!!!

Noi avem liber azi pe motiv de An Nou!!! (pt evrei de fapt...) Dar deschidem si noi o sampanie...tot curge ceva sange de evreu prin venele noastre

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Multumesc roxana pentru linkul cu gradinitele , nu m am hatarat inca dar ma gandesc ca fiind vorba de particular poti sa o inscrii cand vrei.
Madamsadamy,reteta de castravetiii pui in otet sau saramura?Al meu sot nu mananca decat in saramura iar eu nu ma pricep decat la cei cu otet,stii vreo reteta de saramura sa nu se immoaie.Eu am facut doar zarzavat de ciorba.Te.
Sinzi,ai dreptate este foarte important ca aceasi persoana sa nu amestece limbiile,eu incerc pe cat e posibil.Iar nu este problema cum zicea roxana ca eu nu vorbesc romana ca auda romaneste peste tot in jur(tatasu,bona,parc...),eu la 6 ani stiam 3 limbi pe care nu le incurcam dar am vorbit dupa 2 ani deci mai tirzior.O sa vorbeasca pana la urma, sper

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Dana, mama mea se simte bine..intre curele de chimioterapie...atunci ii este rau vreo 2-3 zile, dar apoi e bine. Multumesc mult de intrebare! Cu vila n-am facut nimic, pentru ca desi noi eram hotarati, am facut discutii vreo 3 zile, proprietarul cica si-a "amintit" inainte de semnarea precontractului ca are ipoteca pe teren si nu poate vinde,...mi s-a parut mie cam cusuta cu ata alba, cred ca avea o problema ceva vila respectiva, pt ca erau hotarati sa o vanda, iar cand din discutii am descoperit ca agentul imobiliar este o cunostinta mai indepartata a familiei noastre, ne-a spus ca nu se mai poate incheia tranzactia ca e problema de ipoteca...deci banuiesc ca a vrut sa ne impiedice sa o cumparam, fara a ne spune motivul real.

Roxa, ma intrebasesi acu cateva zile daca am emotii pentru inceperea scolii.....DA, am, pentru ca la 39 sunt copiii de la mine din cartier si de la bloc, sunt intre ai mei, iar ei nu stiu ca eu am venit la ei la scoala...astept sa vad ce ma asteapta...masina zgariata???geamuri sparte??? sper sa nu....pana acum am avut relatii foarte bune cu elevii mei, nu am avut conflicte, dar parca am ceva emotii...sunt la mine acasa!!!sunt vecinii mei!!!Mi-am "cunoscut" deja elevii la care voi fi diriginta (5 A- bobocei- faceau recapitulare in vacanta cu doamna invatatoare) si deja unii ma recunosc pe strada, in cartier, si ma saluta....eu binenteles, nu am apucat la o prima vedere sa ii retin pe toti...dar e ciudat sa mergi la piata, ca de obicei, la chioscul de langa bloc etc si sa te salute cu "Buna ziua, doamna diriginta!"

hai ca m-am lungit....cand vorbesc de scoala, uit sa ma mai opresc
o seara buna!

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

ANDREEA

Tania, LA MULTI ANI! Sa va traiasca domnisorica, sa fie sanatoasa (si voi alaturi de ea!), sa va aduca numai bucurii si impliniri si sa semene cu mama ei, desteapta si tenace si sufletista si frumoasa!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello dragelor
Mada gheheh draga de tine...ce sentiment frumos. mult succes luni!
Sanzi nu am gasit la o prima cautare modelul ala...site-ul nike mi se pare super cretin cred ca e mult mai bine acolo....sanatate multa finutei tale si nastere usoara. o sa nasca la Iasi?
azi am fost la analize unde a fost ok, Patrick a urlat in limitele normalului si dupa aia a primit bomboane si a fost cu mine 30 de minute la servici deci e toul bine
am facut deja bagajele si sper sa avem vreme frumoasa.
mult succes tuturor luni sa fie totul asa cum va doriti!
ne auzim miercuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

LA MULTI ANI FERICITI PENTRU ANDREEA,SANATATE SI MULT SUCCES LA SCOALA!

sinzi, da, vlad arata acum ca de 3 ani, de fapt de pe la 4-5 luni a inceput sa fie peste standarde (fizice, bineinteles ), iar cand i-a crescut si parul blond sotul meu a devenit tinta glumelor: "ce seamana copilul cu tine, inalt si blond!", sotul fiind cu parul negru si nu foarte inalt

roxi, drum bun si distractie placuta, poate aveti parte si de niscaiva zapada!

fiquelle si fetita mea si-a cunoscut noua diriginta la pregatirea de saptamana aceasta si a venit acasa foarte incantata ca doamna e "tanara si frumoasa", asa ca probabil si la tine va fi dragoste la prima vedere cand te vor cunoaste toti copiii mult succes!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Tania, sa iti traiasca papusica, multi ani fericiti va dorim!
Vladis, daca imi ziceai si ca sunteti clasa a V-a A la Sc. 39, ma dadeai gata...ca imi placea feed-back-ul de genul asta "tanara si frumoasa"La ce scoala sunteti voi? Mult succes scolaritei!
Roxa, inseamna ca leutii nostri sunt curajosi la analize!Multumesc de urarisi voua multa distractie la munte!(ca acolo e iarna deja...brrr)

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani Andreea, multa sanatate si succes la scoala!
Tania , sa va traiasca fetele si sa va aduca numai bucurii!

La multi ani Adinutza!!!
Roxana drum bun, distractie placuta si...serviciu usor ! Ma intrebai cand este botezul Teodorei, ei bine este pe 7 oct., la biserica/catedrala Sf. Nicolae din cartierul Km. 5, la ora 11,30. Mai este pana atunci, dar noi ne pregatim .
Madalina poate nu vei avea elevi ranchiunosi si razbunatori .
Sinzi am si eu o prietena care primeste pachete din SUA tot trimise cu vaporul, ajung mai greu, dar este mai ieftin. Cand ziceai ca se va naste finutzul?

edit: mai tocmai am vazut la stiri ca la Zalau a explodat din cauza unor acumulari de gaze un apartament la parterul unui bloc, mai grav este ca structura de rezistenta a scarii de bloc cu pricina este la pamant si trebuie demolata aceea parte a blocului , blocul are doua scari. Problema este ca proprietarii apartamentelor nu pot intra sa-ai recupereze din bunuri.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani, Adina! ...sanatosi, cu bucurii si impliniri!

Multumesc fetelor, f mult!
Suntem in plina petrecere.De data aceasta pt. ca n-am avut timp sa identific o locatie ...facem party acasa...ce-o sa fieee.......Andreea este f emotionata si agitata.A decorat camera ca de revelion....
Mav, draguta de tine...m-ai coplesit! Ei nici chiar asa... esti sub influenta intalnirii noastre profesionale...si cand e vorba de serviciu sunt imbatabila si feroce. Dar ..sincer imi face placere sa aud...hihi orgoliu gadilat....Pupici si tie si lui Sebi...

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput