Constanta (91)
Raspunsuri - Pagina 26
crig72 spune:
hello!
Tania superbe pozele!Ai niste fetite dragalase foc!
Crixia esti o fericita ca stai la casa.
Noi azi cat am lasat-o pe Mariuca la inot ne-am plimbat pe faleza fara sa mai fim stresati de aglomeratia de peste vara.poate tine vremea buna cu noi sa avem cat mai multe zile cu putin soare.
Ieri Mariuca ne-a facut o surpriza.S-a tuns singurica
Azi n-am avut cand s-o duc s-o retusez asa ca maine va fi cu o frizura originala.
Tatiana te rog si eu ..e fetita mare..hihi..termina cu babalaii tai![]()
pupici si o zi cat mai placuta!
Mariuca la 5 anisori
mav spune:

Tania, te rog sa termini cu laudele
, ca o luam pe carari cu subiectul. Fiecare e important la locul lui. Eu nu lucrez acasa tot timpul (iti imaginezi si tu ca auditurile nu se fac decat la sediul clientului). E adevarat ca am avut marea sansa de a primi acasa, de la firma, dotarile necesare desfasurarii anumitor activitati (pt ca Sebi era prea mic cand mi-am reluat eu activitatea), asta imi permite un program de lucru flexibil (pot sa lucrez non-stop
), insa nu prestez exclusiv acasa.![]()
Nu mai comentez foto, fetele vostre sunt superbe si in poze, dar mai ales in realitate.
Tatiana,
pt Bia cea isteata! De acum ai putea sa deschizi un subiect cu perlutele, ca daca nu le scrii... le uiti... si e pacat!
Apropos de serviciile medicale oferite de Sp. Jud. Cta.....
Azi, Sebi a avut un mic accident, a cazut si si-a taiat buza de jos (a necesitat doua cusaturi!) si si-a strambat niste dintisori (bine ca-s doar cei "de lapte")...![]()
La Urgenta-Chirurghie-Pediatrie, a primit ingrijiri bune (sper eu), acolo i s-a cusut buzica. Dar am fost trimisi la Urgenta-Stomatologie, sa vedem care-i situatia dintisorilor. Acolo, stupoare
: usa incuiata si pe geamul usii, un bilet "Pauza de masa 13-15"!!!! Mi-a venit sa mor de nervi! Cum dracu isi permite un serviciu medical de urgenta sa ia "pauza de masa" si sa plece din garda (nu era absolut nimeni acolo)!?
...Traim in Tara lui Papura-Voda....![]()
Suntem multumiti si recunoscatori lui DD ca Sebi n-a patit altceva mai rau (de genul scos ochii, sectionat limba sau alte rele la nivelul fetei si nu numai), dar daca am fi avut o urgenta mai urgenta decat situatia respectiva, ce ne-am fi facut?!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
dadi_t spune:
Wow, Alina ce grozavie.....bine ca n-a fost mai rau. Tare strengari sunt baietii...Trebuie pb sa-i dai mancarica mai moale pana isi revin dintisorii..Dar cum a reusit sa cada? De pe scaun? sanatate multa!

Cris,Cornelia
ms!
Fetelor stiti ceva de Mamacita????Vad ca n-a mai scris pe la nici un subiect de curand. Sper sa fie bine si ea si Anabela
.
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
Fiquelle spune:
Mav, refacere rapida lui sebi...cum s-a intamplat grozavia?
Tatiana, nici sofi nu doarme acasa la pranz...innebunesc pana reusesc sa o adorm...din 10 incercari, adoarme doar in 3-4, in rest, cedez eu nervos si renunt...
noroc ca la gradi doarme, cred ca ii e rusine de doamnele educatoare.
Tania, ai o domnisoara adevarata, iar de frumoasa...ce mai! e ca din film...
noi de azi avem iepuras...l-am primit de la niste prieteni, i l-au adus Sofiei. deocamdata lk-a stresat teribil, il tot scoate din cusca si vrea sa danseze cu el etc...saracul la un moment dat tremura, cred ca de frica...sa vedem cum se acomodeaza cu el, si, cel mai important, daca ii da vreo reactie alergica
_
IUBESC VIATA!
mav spune:
Accidentul a fost din joaca.... Sebi alerga intr-un suflet inspre varu-sau, varu-sau era pe bicicleta si n-a fost atent... si n-a mai putut sa-l evite.... s-au cicnit si-au cazut amandoi ca bolovanii... Sebi s-a accidentat mai rau... offfff.... speram sa treaca repede si fara semne prea mult vizibile....
...A sangerat buzica asa mult... ca pana la urma ne-a luat si pe noi (eu si ta-su) cu lesin...
...Asa ca adio gradi cel putin o saptamana... de bine ce eram si noi cu analizele la punct... si asteptam cu mare nerabdare reintalnirea cu colegii de joaca....
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Salut!
Va multumesc pt cuvinte, eram tare suparata ieri! Azi dimineata am fost la chirurgie buco-maxilo-faciala, doar s-a uitat la Sebi dl prof. dr. Nicolae, a zis ca buzica e cusuta bine, a constatat ca "alveola" unui incisiv a fost afectata (nici n-am inteles prea bine cum, consultul a decurs f. rapid), dar concluzia este ca tre' sa asteptam sa se vindece locul, altceva nu mai e de facut acum. Speram ca o data cu schimbarea dintisorilor de lapte, sa dispara problemele incisivilor... Asta e... Copil cuminte si baba frumoasa... mai rar!![]()
Cat despre Sp. Jud. Cta....
... pt a nu stiu cata oara!
...Am trecut si noi pe la gradi (nu l-am lasat pe Sebi acolo din pricina buzei, ca nu poate manca orice si singur si n-am vrut sa fie o povara pt doamne)... Sebi a reactionat asa cum ma asteptam la schimbarea grupei si salii de clasa...
"Eu nu vreau aici!!! Vreau la colegii mei si la clasa mea! Astia sunt mici si plang, eu sunt mare si vreau la grupa mare!"....
Pana la urma, am aterizat la grupa mica, cu asigurarile ca educatoarele sunt super (anul trecut n-am avut prea mare noroc in privinta asta). Bine-nteles ca am cautat sa-i arat lui Sebi aspectele pozitive ale schimbarii... dar tot mi s-a strans sufletul in mine...
Sper sa se adapteze usor!
Astept si povestile voastre despre primele zile de gradinita(/scoala in cazul lui Bodo)!
O zi frumoasa tuturor!
Ontica Camelia spune:
Buna!
S-a marit numarul paginilor la 40/"subect"
? Ori s-a ingustat chenaru' de am ajuns la pagina 28 ?
Alina
pe buzita lui Sebi. Sunt curioasa daca se va acomoda cu noii colegi. Multa sanatate.
Si noi, ca si majoritatea dintre voi am avut azi emotii (si inca mai am pana o recuperez la ora 16
) pentru inceperea anului scolar. Alexandra era destul de dezinvolta, se juca cu copii, care cam un sfert sunt cunoscuti din cartier sau se jucau impreuna. Cand am plecat eu "inspecta" sala de clasa si dorea sa se joace cu jucariile pe care stia ca le are in sacosa cu rechizite
.
O saptamana super va doresc!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
CristinaF spune:
Buna Fetelor
Cum a fost prima zi?
Mav imi pare rau pt Sebi ca a ratat prima zi de gradi. Vor mai fi altele. Eu mi-am dus fetita astazi de dimineata la 53. Ea si cu o fetita erau cele mai mici din grupa, dar numai ele faceau galagie, alergau, erau tare vesele. Ei in momentul in care au tb sa plece la baie sa se spele pt a manca a inceput scandalul. Urlete, tipete, plansete cu noduri. A tb sa plec. M-a dat dir afara . A zis ca o sa-i treaca mai repede. Acum stau pe ghimpi pana diseara.
fost un haos. In clasa nu au decat niste fotolii. Fara mocheta, dulapioare sau jucarii. Educatoarele, 2 la numar, sunt noi, iesite la pensie si cam speriate. Ne intreaba, pe parinti in general, "Plang copii?". Am crezut ca lesin. Nici nu stiu cum le cheama. A fost un haos de nedescris. Nici nu stiu cum ii cheama pe copii, care le sunt saculetii. Cred ca or sa doarma cu alte haine, or sa faca pe ei. Erau speriate rau de tot.
De abia astept sa treaca ziua.
Voi cum ati debutat?
cristy
Fiquelle spune:
imi vine sa rad si sa plang de ce povesteste Cristina:
quote:
fost un haos. In clasa nu au decat niste fotolii. Fara mocheta, dulapioare sau jucarii. Educatoarele, 2 la numar, sunt noi, iesite la pensie si cam speriate. Ne intreaba, pe parinti in general, "Plang copii?".
Doamne, si cum le-a dat aviz asa???
La noi a fost chiar foarte OK...directoarea a vorbit foarte frumos...deh, femeie desteapta, educatoarele asemenea, nu pareau sa fie speriate, ci amuzate de pustani...care au inceput imediat sa se certe pe jucarii...sala de clasa foarte frumoasa, mobilier nou, tv mare, Cd player, tot ce trebuie si multe-multe jucarii...
FAZA TARE: Dupa vreo 20 de minute Sofi ne intreaba: dar voi nu mai plecati odata? eiii, are experienta fata mea, e deja curajoasa intre ceilalti...ce inseamna sa o DAI DE MICA LA GRADI!!! azi nu s-a facut gradi, ci doar o acomodare de 1 ora, de maine ii tine la program normal, pana la ora 17.
La mine a fost frumos, boboceii de a V-a foarte dragutei, am primit multe flori si pupaturi, parintii erau si ei in clasa...a fost...ca prima zi! frumos!
_
IUBESC VIATA!
Ontica Camelia spune:
Am pus cateva poze din prima zi de gradinita
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)