Hai la a doua cafea

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai eu am facut si mi-au zis ca sunt IRECUPERABILA.
Da' cata vreme nu ma doare...provoc dureri doar altora, da' n-am ce sa le fac, nu pot sa ma abtin.

Fug s-o iau pe Vivi de la gradinita, apoi plec la petrecerea in pijamale. O sa-mi lipsiti. Vorbim maine

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Sa te distrezi si pentru noi. Eu sint pe baricade pina la 20.00. Numai sa am net.

Gatesc eu si fac cafele cui mai vrea.

Te pupam si ne auzim miine. Sa ne povestesti cum a fost.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Acum am un motiv in plus sa vin,sa ne cunoastem pe viu.Parca-i emis. aia de pe Euforia,cand se intalnesc 1 oara cei -un el soi o ea-care s-au contactat pe forumurile alea speciale!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina78

Wonderful prin cite incercari ai mai trecut. Imi pare rau, insa sint convinsa ca te-auu facut mai puternica si mai determinata in ceea ce vrei sa faci.

Insa nu trebuie sa cedezi tocmai in privinta ta. Trebuie sa faci un control. Mia bine mai curind. Nu trebuie sa mai amini.

Hai hotaraste-te .. ca sa vin si eu... Pai ce... credeti ca va intilniti fara mine... in Buc....

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Sa stii ca am probat pe pielea mea ca "Ce nu te omoara,te face mai puternic" si cu nervii mai shubrezi,ce-i drept.
Prima incercare grea a fost dupa un accident cu masina.Toti au fost internati,sotul cel mai grav;era in pericol sa-i amputeze pic. stang.L-am apucat pe dr. de umar si i-am zis ca nu ies din cabinetul lui pana nu-mi promite ca i-l salveaza.Reactie de om disperat dar uite ca a reusit.S-a mirat si medicul de reusita.Eu nu prea pt. ca tot timpul m-am rugat cu toata speranta si disperarea si stiam ca o sa fiu ajutata de Dumnezeu.Eu am fost singura care am scapat mai usor:ruptura de ligament la mana dr. si pus gipsul.Trec toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by wonderful
"Ce nu te omoara,te face mai puternic" si cu nervii mai shubrezi,ce-i drept.

Sau "Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti duce"... Esti o curajoasa si o luptatoare. Capul sus...sunt sigura ca totul va fi bine...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Cam asa suntem toti cand ne mai incearca viata.Nu stiu cat de tare am fost;stiu ca mi-a dat forta dragostea pt. ai mei,depindeau mai mult ca oricand de mine,si faptul ca am langa mine un om bun si cald care ma iubeste ca'prostutul' dupa atatia ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

neataaaaaaaaaaaaa

va pupicesc pe toate,

frumuselule,

asa mi place de tine ca esti optimista si glumeata,toate or sa iasa de nota 20 ,ai sa vezi.

inuta,

am sa-ti scriu pm cu citeva ponturi sa ramii bortosel.

fetili tot nu a ajuns berleuza de beluta ,dar stefi ,oare a nascut???

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

wonderful, ma rog sa fie bine la control
tot ce posibil sa fie de la tensiune, eu am tensiunea f mare, aici iau tratament, sunt in probe cum s-ar zice, dar cand eram in tara, dupa ore, cand corectam in cancelarie vedeam puncte, aveam pete pe un ochi.
am mers la oftalmolog si mi-a zis ca sunt ok, apoi a venit eclampsia in sarcina, cu coma, si de atunci au incercat sa imi gaseasca un tratament si nu au reusit in tara
ideea e ca de cand iau tratament pentru tensiune ma simt f bine

anii de invatamant isi spun efectul. m-am lasat de cafea f repede aici (si eram o cafengioaca, mama mama) cand mi-a zis doctorul ca historicul meu si tensiunea mare sunt baza pentru o posibila dementa

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

marutule,

tot cafengeoaica ai ramas...ai trecut la cafele virtuale.
acu o sa ti se pupezeasca vazul de atita dc

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by principe

marutule,

tot cafengeoaica ai ramas...ai trecut la cafele virtuale.
acu o sa ti se pupezeasca vazul de atita dc

monica mami de print

ce sa-i faci, viata iti arunca incercari peste incercari

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput