Hai la a doua cafea
Raspunsuri - Pagina 21
iuliana_2007 spune:
Wonderful bine ca acum esti ok dupa atatea incercari in viata.Toti oamenii trecem prin multe.Am trecut si eu prin o gramada de cand eram pustoaica,am muncit de la 16 ani ca sa termin scoala si sa fiu si eu un om in societate.Iaca acusi sunt ditamai nazdravama
si am si eu bebele meu.Cu un tata alcolic cum crezi ca a fost copilaria mea.Dar nu are rost sa scormonesc in trecut ca nu imi face prea bine cand imi aduc aminte ca stateam si cate 2,3 zile nemancata
.
Dumnezeu m-a intarit si ii multumesc in fiecare zi pt familia pe care mi-a daruit-o,le ofer toata gragostea mea pt ca eu nu am primit pana sa il cunosc pe sotul meu.
Stefi cred ca a nascut fetele de nu a mai dat ea pe aici.Asdteptam noutati.
Beleutza cred ca a ramas impotmolita pe la munte pe undeva ca a fugeat terenul
.
Buna dimineata principe.![]()
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iuliana_2007 spune:
Si deci,pana la urma unde este petrecerea aia?Eu stau in Bucuresti.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
maru spune:
ce ptrecere? vreau si eu petrecere!
(de parca nu mi-ar fi ajuns, 3 in weekendul asta
)
Doamne'ajuta!
iuliana_2007 spune:
quote:Acum scumpa mea domnisoara a adormit in leagan si din aceasta cauza imi permit sa stau de vorba.
Originally posted by maru
iuliana, ce mai face bebe?
Doamne'ajuta!
Am trecut si eu prin momente mai delicate cu ea,dar nu foarte grave dar acum s-a rezolvat.In ultimul timp a avut peobleme cu mancatul si acum vad ca de 2,3 zile incoace s-a revenit,papa bine.
Am obesrvat ca copii au momentele lor si nu le intrii in voie o perioada.
Face foarte multe progrese:se intoarce pe toate partile,merge tarasi in pat pana va merge deabuselea dureaza,se sustine putin singura in fundulet,isi baga tatica artificiala singura in gurita,apuca bine acum,daca ii las biberonul il tine singura si pe ala,e foarte vesela si are multa enerfie,fff multa chiar.Sunt mandra de fetita mea.Are de recuperat niste grame dar ne facem noi mari si le recuperam.
Cam asta este tot ce imi aduc aminte acum.
poze
iuliana_2007 spune:
cica petrecere in pijamale
.
A disparut toata lumea si am ramas doar noi doua Maru?
poze
maru spune:
cred ca da, draga
pai hai sa da noi doua o petrecere, si sa vezi cum se aduna lumea..........
Doamne'ajuta!
maru spune:
sa-ti traiasca bebitza
si eu imi mai doresc bebe, dar deocamdata nu e timpul, mai astept un an, maxim doi
of
Doamne'ajuta!
iuliana_2007 spune:
Cred ca or sa se mai adune ela,macar 2,3 dar cred acum sunt la masa.
Eu tin dieta ai Scarsdale si sper sa mearga.Stii ceva de ea?
E bune?Merita tinuta?
Fetele stiu ceva de dieta asta?
poze
wonderful spune:
Nu-s la nici o masa.Am stat pana acum pe net sa-mi iau planificari pt. anul scolar.M-am saturat sa lancezesc atata asa ca mi-am cautat treaba.Cand dau de voi,numa' petraceri!
Fomei serioase estetzi voi?
V-am trimis de pe mailul meu niste poante dar vad ca nici acum nu le-o bagat.Doar nu erau chiar de speriat sa nu le poata posta.Am sa ma mai uit o data .Mi le trimite o prietena din C-ta,teafara la cap cam ca noi.