Hai la a doua cafea
Raspunsuri - Pagina 19
A_Iulia spune:
Wonderful, esti exact ca matusa-mea, capoasa rau.
Pai daca aveai ceva grav nu te curatai tu pana acuma? (hai ca te-am incurajat
)
Saptamana viitoare nu sunt in B ca plec in concediu, ma intorc pe 26 seara asa ca pe 27 te astept in gara.
Cu ce tren vii?
PS: Imi pare rau de cel mic...
Slava Domnului ca nu a fost mai rau. Imi imaginez ce cumplit a fost atunci.
Dar cine stie, la ritmul in care progreseaza stiinta asta, in cativa ani pot sa-l faca la loc, 100%.
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
La oki n-am nimic.Vara trecuta a fost 1 manifestare:eram in pat,dupa o siesta,si ne uitam amandoi pe un canal de science.Cand am deskis gura sa-i spun ceva n-am putut vorbi,ieseau niste sunete.El s-a speriat dar l-am calmat eu si i-am zis sa-mi da timp sa-mi revin.Dr. de fam.,care ma stie f. bine,mi-a dat niste pastile de oxigenare a creierului.Se pare ca n-au prea ajutat.Trebuie sa iau taurul de coarne,sa fiu,cum ma stiu ai mei,tare.
ina78 spune:
Deci fetele... ati auzit? Pe 27 (pe 27 ca e zi lucratoare si stii ca nu pot veni... ete... ma invoiesc si tot vin
in gara... facem galerie...
Wonderful ... intii consultul si apoi cheful, da? 
Un set de analize ai facut? Mai pot da astfel de manifestari si lipsa unor vitamine sau minerale. Mama avea o prietena care se credea cu un picior in groapa si avea lipsa de ... ceva, nu mai retin - parca un "B".
Nu trebuie sa te sperii. Dar trebuie sa vezi ce este. Acum orice se poate trata. Multe insa se trateaza mai greu daca sint aminate. (asta nu ca sa te sperii).
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
A_Iulia spune:
Inchiriem un microbuz si mergem la control 

Dupa care...DEZMATUL 

Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
1)Lui Cosmin nu i se mai poate face nimic e ruptura coroidiana,cam cum ar fi fractura de coloana,adica ireparabila.M-am interesat nu se poate drege nicaieri in lume.
2)Nu-s incapatanata dar am niste frici in mine si nu degeaba.Intotdeauna am fost o cerebrala si m-am temut de boli la creier,sa n-ajung o leguma.Sora mea mai mare,cand aveam eu 27 ani,a murit de anevrism cerebral.atat de rapid s-a petrecut totul ca parca vedeam un film prost si nu puteam stinge tv.
Adina,draga mea,eu oricum nu vin imediat in B,dar cand o s-o fac,tin f. mult sa ne intalnim macar in fuga,sa ne imbratisam sa nu mai fim doar prietene virtuale si virtuoase nici atat.Voi veni cu masina.Pot sa-ti spun ca Mihail,cel mare,sta pe bd.Timisoara,langa Mall.Oricum dau eu de stire cand vin.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
La oki n-am nimic.Vara trecuta a fost 1 manifestare:eram in pat,dupa o siesta,si ne uitam amandoi pe un canal de science.Cand am deskis gura sa-i spun ceva n-am putut vorbi,ieseau niste sunete.El s-a speriat dar l-am calmat eu si i-am zis sa-mi da timp sa-mi revin.Dr. de fam.,care ma stie f. bine,mi-a dat niste pastile de oxigenare a creierului.Se pare ca n-au prea ajutat.Trebuie sa iau taurul de coarne,sa fiu,cum ma stiu ai mei,tare.
Dar mai tii minte ce vroiai sa-i spui atunci?
Si mie mi se intampla cateodata cand ma enerveaza careva, deschid gura si scot niste sunete ciudate, si astia imi zic ca de fapt eu tip. Dar eu nu cred ca tip. Poate cant, dar de tipat...nu cred.

Hai la control

te facem noi tare 
gasim si taur 
sa-l iei de coarne 

Adina +
Olivia 04.03.2004
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
1)Lui Cosmin nu i se mai poate face nimic e ruptura coroidiana,cam cum ar fi fractura de coloana,adica ireparabila.M-am interesat nu se poate drege nicaieri in lume.
2)Nu-s incapatanata dar am niste frici in mine si nu degeaba.Intotdeauna am fost o cerebrala si m-am temut de boli la creier,sa n-ajung o leguma.Sora mea mai mare,cand aveam eu 27 ani,a murit de anevrism cerebral.atat de rapid s-a petrecut totul ca parca vedeam un film prost si nu puteam stinge tv.
Adina,draga mea,eu oricum nu vin imediat in B,dar cand o s-o fac,tin f. mult sa ne intalnim macar in fuga,sa ne imbratisam sa nu mai fim doar prietene virtuale si virtuoase nici atat.Voi veni cu masina.Pot sa-ti spun ca Mihail,cel mare,sta pe bd.Timisoara,langa Mall.Oricum dau eu de stire cand vin.
1) ok, acum poate nu se poate, dar in viitor orice e posibil.
2) hai ca o sa fie bine, ai sa vezi. Si oricum stii bine ca daca stai asa nu se rezolva nimic. Iar daca nu ti s-a intamplat nimic pana acum, nu are ce sa fie grav si de 1 an de zile sa duci pe picioare.
Oriunde vii mie mi-e indiferent, ma sui in masina si vin si la cucuietii de bucuresti.
Abia astept sa vii.Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Pe mine m-au scos din rahat ,de multe ori,puterea de-a rade/a 'ma'rade,optimismul,credinta si lucrurile pe care le-am inceput si trebuie sa le termin aici,in viata asta.
Acum sa 'ne'radem.cam toate ar fi bine sa ne facem un control la cap,ca prea tefere nu suntem.Dar nu-i rau deloc asa,ce ziceti?Si pe forum ma agaseaza aia care au tot timpul un aer doct,sobru,de parca le-ar sti ei pe toate.Cand iti piere cheful de ras pt. totdeauna e jalnic.
ina78 spune:
Wonderful prin cite incercari ai mai trecut. Imi pare rau, insa sint convinsa ca te-auu facut mai puternica si mai determinata in ceea ce vrei sa faci.
Insa nu trebuie sa cedezi tocmai in privinta ta. Trebuie sa faci un control. Mia bine mai curind. Nu trebuie sa mai amini.
Hai hotaraste-te .. ca sa vin si eu... Pai ce... credeti ca va intilniti fara mine... in Buc....
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

mami de
Matei Stefan 12.03.2007