Aradence minunate! (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Claudelu magazinul e mai in spate...adica dupa fabrica? merg pe prima strada la stanga dupa pod?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Buna fetele......am aparut si noi din nou pe aici,de data asta nu doar cu cititul ci si cu scrisul,promit .
Sa va mai spun noutati despre noi..Fabi din 3 septembrie incepe gradinita,mi groaza intr-un fel desi stiu ca nu o sa ii fie foarte greu pentru ca atunci cand vine vorba de joaca cu copiii uita de tot (mama,tata..).Noi am fost luna aceasta la mare,doar noi doua,i-a placut foarte mult Fabianei,nici nu ma asteptam sa fie atat de cuminte,nu mi-a facut probleme de niciun fel,o sa pun si poze noi sa vedeti cat a crescut.
Maine merg cu ea la analize pentru gradinita.Ca tot venii vorba de doctor,imi puteti spune si mie daca cumva stiti ceva despre doctorul Petrica,cum e...Maine avem programare la el pentru o ecografie,la mare a cazut din pat de vreo 3 ori dupa care s-a plans de durere de picior,sus la sold,m-am speriat si am programat-o la un eco.Schioapata de atunci,sper sa nu fie nimic grav...ea saracuta cand a auzit ca o duc la doctor imi tot spune ca nu o mai doare dar oricum si daca ar fi asa tot vreau sa-i fac o ecografie,pentru linistea mea.
O sa fiu si eu de acum mai activa pe forum,trebuie sa ma pun sa citesc din urma sa vad noutati despre voi.
Va pupam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Giova

Claudelu magazinul e mai in spate...adica dupa fabrica? merg pe prima strada la stanga dupa pod?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

da Giova ...mergi pe mal Muresului. Sper ca informatia mea ti-e de ajutor. Magazinu e de aceeasi culoare cu cladirea fabricii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alinutza13, bine ai revenit. M-am mai uitat dupa voi pe la plimbare, da' nu v-am mai vazut de mult. Ti-ai gasit de lucru, ca stiu ca intr-o vreme cautai.
Si noi avem maine programare la Petrica, la ora 12:30. Nu stiu cat e de bun, in sensul ca eu am avut ceva probleme intr-o vreme si pana la urma tot la cutit am ajuns desi el zicea ca nu e musai. Dar aici doar el face eco la sold la copii parca si acum mergem sa-l vada pe Bogdi cum calca, asa ca de mare ajutor nu-ti sunt.

Giova, magazinul e chiar unde e fabrica. Acolo se vand in general calitatea 2-a, dar gasesti si unele calitatea 1. Oricum, daca nimeresti ca au marfa multa (si in ultima vreme tot au avut) si ai rabdare sa cauti poti lua hainute frumoase cu mici defecte sau chiar deloc la preturi de 2, 4 sau 8 lei, depinde cum ai noroc.

Spre aeroport erau ceva indicatoare, dar acum habar nu am, sincer.

Cristina, oricum in harmalaia aia nu auzeam telefonul. Lasa ca ne vedem altadata.

Ioana, imi pare atat de rau de Nicolas .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau, si voi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau!
Sanatate mamei tale Cristina!
Am deschis calc pregatita sa citesc din urma, dar se pare ca si voi avetzi chef de scris la fel de mult ca si mine
Au facut frumos in parcul copiilor, asta de langa primarie.Nu avetzi chef sa ne vedem maine pe la 18 acolo, daca nu ploua?
Giova eu stiu ca la Teba cel mai usor ajungi daca faci sensul giratoriu in prima intersectie semaforizata dupa pod, si mergi pe langa gheretele alea multe tot inainte pana ajungi aproape de malul muresului. Acolo , pe dreapta undeva ii magazinul. Despre indicatoare nu stiu , dar poti intreba pe oricine , si iti spune , ca nu-i tare complicat.

Mergi la inceput

Sanatate si la piticul tau Ioana si la Raulica. de la Maia sa se faca repede bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Flavia si noi suntem programate la 12,poate ne intalnim acolo.La plimbare intr-adevar nu prea am mai fost..stateam cu ea mai mult la bloc ca avem multi copii.Te pup.

Mergi la inceput

BUNA FETELOR.
IMI PARE FOARTE RAU CA INTRU ASA DE RAR,DAR SINCER NU MA PREA PRICEP LA FORUMUL ACESTA SI PLUS DE ASTA NU AM REUSIT SA MA AUTENTIFIC DELOC PANA ACUM,NU STIU DE CE.
SA VA SPUN MAI MULTE DESPRE MINE ACUM:
SUNT SI EU MAMICA CA SI VOI,AM UN BAIETEL TARE DRAGALAS,IL CHEAMA ALEXANDRU-SEBASTIAN,SI ACUM ARE 5 LUNI SI O SAPTAMANA.
DE CURAND AM INCEPUT DIVRSIFICAREA,II PLAC TARE MULT CEREALELE DE LA MILUPA,BRANZICA CU FRUCTE,DAR IN SCHIMB NU PREA AGREEM LEGUMELE. O SA VA SPUN MAI MULTE PE PARCURS,ACUM TREBUIE SA PLEC. VA PUPICESC PE TOATE. SPER CA AM INTRAT UNDE TREBUIE,
SINCER,NU STIU UNDE SA INTRU, CARE ESTE SUBIECTUL ACTUAL DACA MA POATE AJUTA CINEVA........
Mesajul asta l-a scris CLAUDIA1900 la subiectul trecut, pe pg 21.
I-am spus eu cum sa ne gaseasca la subiectul asta. Sper sa se descurce acum.
L-am luat de acolo cu Copy , ca nu am stiut altfel

Mergi la inceput

Alinutza 13 tu cred ca ai intrebat despre doctorul Petrica. Eu stiu ca-i bun dr bun. Si eu am fost cu Maia la el.

Mergi la inceput