Aradence minunate! (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Buna fetelor, nu ma dati disparute dar am ceva probleme in familie si nu prea am chef si nici timp sa scriu. Mama e internata la Bega si azi au operat-o de eventratie abdominala subombilicala si ruptura de perineu, e saraca tot in tuburi si perfuzii, asa ca o sa raman in urma la capitolul forum....dar recuperez, promit!

Va pupacim pe toate!

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Maria_rubi sanatate multa-multa mamei tale si recuperare usoara si rapida!

Noi ne simtim inca rau....toti!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Flavia, puteai sa te opresti linistita. Suna-ma cand esti prin zona, si intra si pe la mine!

Aseara am fost pe strand, am stat pana pe la 11. A fost relaxant. A mancat Vlad la gratare... E la recuparari inca, cu mancarea.

Inca nu ma pot obisnui ce repede mi se deschid paginile pe net!

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Ioana, multumesc frumos! Sanatate multa si voua!

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1900 spune:

MARIA_RUBI,sanatate multa dorim si noi la mama ta,si sa se faca bine cat mai repede.
Va pupam si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mai da ce liniste groaznica e pe aici.

Cristina M, sanatate multa mamei tale. sper sa se faca bine cat mai repede.

Ioana, sunteti la tara? Cum sunteti?

Cristina, v-am vazut aseara pe strand, treceati pe langa Ratio, da pana sa ma duc eu la voi ati plecat.

Ada, nu m-am mai oprit pt ca Bogdi era rupt de oboseala si era pe cale sa adoarma. Ma voi opri cu alta ocazie, promit.

Noi am fost aseara pe strand, ne-am intalnit cu Niko si Maia. Doamne da ce frumoasa e .

Carmen, te-am zarit vineri la plimbare cu Mel. Eu mergeam la cabinet la Dana dupa o trimitere. Impingea Mel la greu pe carucior .

Alina, nu ati ajuns inca?

Alina.a ce mai face Elisa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Vrau,
chiar ca e liniste pe aici...
Flavia si eu te-am vazut la un moment dat, dar pina sa te strig ai disparut . astea mici au incercat sa te caute, dar nu te-au mai gasit...Si nu aveam nici telefon la mine, ca am vrut sa te sun...
Maria, multa sanatate mamei tale.
Alinush, nu ai ajuns acasa?
Ioana, voi cum sunteti? Sper ca mai bine...
Apropo de carnet, eu l-am luat din prima, dar n-am condus deloc dupa. Asa ca acum mai iau niste ore si imi fac curaj ...
Niko, ai fetita mare deja...

Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fetelor am nevoie iar de ajutorul vostru.
as vrea sa stiu unde e mag. fabricii Teba? sau de unde se iau hainute ieftine de la Iana?
ajung marti in Arad si as da o fuga pana acolo.
Imi zicea o prietena, ca fabrica este pe partea stanga dupa ce trec podul de peste Mures. eu vin din Timisoara.
este cladirea aceea rosie/visinie din caramida? acolo e si magazinul? cum ajung la ea?
si inca o intrebare: sunt indicatoare catre aeroport?

va multumesc si va .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetele!

Din pacate tot rau suntem.....dupa ce a vomitat de ne-a bagat in sperieti piticotul trupei, acum are diaree.....si nu-i mai trece!Si nu are nici pofta de mancare........Alesio e aproape bine iar noua ne-a trecut....acum ma rog sa se faca bine si Nicolas!

Giova imi pare rau dar nu ma pricep la explicatii...o sa iti explice sigur celelalte feter!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

CEau!

Ioana imi pare rau ca sunteti bolnaviori!

Maria, multa snatate mamei tale! Sa dea Dumnezeu sa se refaca cat mai repede

Nici Raul nu e bine Aseara am tras o sperietura de zile mari. Am chemat salvare ptr ca Raul cauza dureri insuportabile de burtica. Ne-au dus de urgenta la spital fiind suspect de anpendicita. Nu e apedincita, dar se pare ca avem viermisori. Maine merge mama la pediatra dupa trimitere ptr analize. Face si temperatura si pe langa asta de azi are si conjunctivita si mai e si plin de bube dulci Cam asa ne-am distrat noi de Zilele Aradului
Claudiu e bine, de maine incepe si serviciul. Mi-am facut datoria de asistenta foarte bine

Giova, cladirea de la Teba e intradevar rosu visiniu. cum treci podu e pe stanga, dar acolo e fabrica, magazinu e mai in spate. Acolo gasesti haine ieftine. Spre aeroport eu stiu ca sunt indicatoare.

Mergi la inceput