Aradence minunate! (78)
Raspunsuri - Pagina 16
Melania 14 spune:
quote:
Originally posted by Melania 14
Pe Clau am vazut-o sambata seara in jurul blocului ,era cu Raul.Am dat din maini ca o inecata dar ...nimic,nu m-a vazut.
Carmen siMelania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
Clau acum te-ai lamurit? tot nu mi-ai raspuns daca Clau are probleme cu deviatie de sept sau cu sinusurile ?
Ildy
nu ma-nebuni si tu cu 26 de puncte ca de maine renunt !!!!!!Ioi voi aveti zile in care mancati cu toata lumea orice si oricat?no io azi am fost asa .In dupamasa asta de 3 ori am zis ca azi nu mai mananc decat fructe si gat!
Am depasit cu mult senzatiile de foame si satietate 

.No nu dati cu rosii pt ca e frustrant chiar si pt mine Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)POZE
ASA DA-ASA NU !
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Gabi, concediu pkacut si fara peripetii!
Ioana, ai baieti mari deja. Felicitari Nicolas! Ti-ai gasit mester? Am vorbit ieri cu a; meu si mi-a zis ca e f. ocupat si a trebuit sa te refuze.
Clau, sanatate lui Claudiu...
Carmen, bafta . Sa stii ca si eu mai iau ore ca desi am carnet de f multi ani nu am condus deloc...
Alinush, distractie placuta in continuare. Imi pare rau pt prieten a ta.
Anca, spor la zugraveala.
Ada?
Miha esti ok?
Alina 33 e in concediu, cred ca pe la Birla acum.
Merg la nani...
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
roxa_r spune:
Clau
Ceau
in sfarsit m-am prins ca tu esti.
Imi trimiti te rog un mesaj cu numarul de telefon sa te pot suna.
Noi ne-am intors acasa de ceva timp.
Vorbim la telefon
te pup
Claudelu spune:
ROXIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!
Ce face ingerasa? 
Mi s-a ridicat parul pe maini cand am vazut mesajul tau. Sa stii ca n-a trecut zi sa nu ma gandesc la voi 
Hai ca-ti scriu PM
Claudelu spune:
Roxi, nu ai activat PM-ul. In stanga ecranului, unde ai inseruite o serie de "scurtaturi" ai si mesajele private. Acolo ai "option". Activeaza-ti PM-ul ca sa-ti pot trimite mesaj.
Nu mai retin cine mi-a zis ca te-a vazut in Arad si eu am crezut ca iar e vrajeala ca acu cateva luni.
Ma ierti ca nu te-am mai sunat? dar am pierdut numarul tau si crede-ma ca mi-a fost cam jena sa-l sun din nou si din nou pe Razvi 
Neaparat vreau sa va vad.
Ieri am fost pe la sora ta in bloc si stateam ca proasta in fata interfonului sa sun sau sa nu sun la ea sa o intreb de voi. Si n-am sunat ca iarasi jena m-a oprit 
EDIT:
ROxi, ai tot numarul ala vechi de mobil?????? ca pe ala il am si mai am unu de fix, de Romtelecom...mai sunt bune?
claudia1900 spune:
BUNA FETELOR,AM AJUNS IN SFARSIT UNDE TREBUIE.
NU STIU DACA ATI VAZUT PE UNDE V-AM SCRIS DESPRE MINE,INSA O MAI FAC INCA ODATA,CE POT SA VA SPUN,EU SUNT CLAUDIA DON,AM UN BAIETEL DE 5LUNI JUMATE,IL CHEAMA ALEXANDRU-SEBASTIAN,E UN COPIL TARE CUMINTE,NUMAI CAND IESIM IN PARC AVEM CEVA PROBLEME,NU PREA II PLACE SA DOARMA IN CARUT(CRISTINA SI NICO STIU
),
DIN PACATE ACUM NU PREA AVEM TIMP SA MAI IESIM PT CA NE-A APUCAT ZUGRAVITUL,MESERIASI NU PREA SUNT,CE SA VA SPUN TOATA CASA E VARZA.
VA PUP SI SPER SA NE MAI AUZIM.
O ZI FRUMOASA SA AVETI.
adablackcat spune:
Salutare dragelor!
Carmen, am fost la alba de pe o zi pe alta, doar ca sa-l aduc pe Vlad acasa. A ramas Iulia acolo , dar vine si ea duminica acasa. Cu sofatul e tare simplu, peste cateva luni o sa ai impresia ca sofezi de cand te stii! Curaj si rabdare!
Acum cateva zile am primit fax de la romtelecom ca sunt asteptata sa-mi ridic modemul, ca am intrat si noi in aria de acoperire. No, numa bine dupa ce am facut acum 2 luni contract cu zappul. M-am dus oricum si mi-am ridicat modemul, l-am instalat deja, si merge mult mai bine decat zappul. Problema e ca la zapp nu pot renunta decat peste un an. De fapt pot renunta la abon. la internet si-l platesc doar pe cel la telefon, care e doar 4 usd. Tot e bine, macar ma pot uita si eu la poze klumea acum, ca merge mult mai fain!
Vlad e mai bine, nu mai tuseste aproape deloc, si nasul nu-i mai curge.
Alina m, cumplita si trista veste ne-ai dat cu baietelul geaman. Am ramas socata.
Gabi, distractie faina sa aveti, si o vreme superba!
Clau, sanatate lui Clau!![]()
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
pufymic spune:
fetelor!
Sunt necajita ca au facut piticii mei enteroviroza....al mare are diaree si febra si piticul vomita
....am fost la urgente azi cu micutu...
....
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
flavia ramona spune:
Ce liniste pe aici .............
Ioana, imi pare rau ca sunt bolnaviori pufisorii.
sa le treaca repede. Cred ca e groaznic ca sunt bolnavi amandoi. 
Ada, macar acum poti sta mai linistita pe net si nu te enervezi de cate ori nu ti se incarca o poza. Merg azi spre Lipova si cand vin vin singura cu masina lui sora-mea. Poate ma opresc sa va vad, desi nu vreau sa va deranjez.
Miha, concediu placut, copii cuminti, soare la maxim. 
Fetelor, s-a deschis intre Plus si Kaufland un magazin de papuci, Deichmann si au ceva faine si pentru copii la 340.000, ceva ghetute. Mai au si alte modele ceva mai scumpe, dar faine.
Bogdi e ok, eu inca ma refac, nu stiu ce e cu mine ca tare slabita ma simt. Daca primele 3 zile din saptamana au fost cu criza de fiere acum nu mai stiu de la ce e ca tare aiurea ma simt.
Luni merg cu Bogdi la controlul picioruselor la Petrica.
Clau, cum mai e Clau? Tot ii mai faci injectii
?
niko_26 spune:
.
Am fost si eu la Deichmann, dar nu am gasit nimic nr 17 pt Maia.
Carmen sa sti ca eu am luat examenul la scoala de soferi a 4-a oara. Prima data am picat sala cu 21 de puncte, si inca de 2 ori am picat orasul ca am condus ca porcul
SI mie mi s-a parut foarte greu sa fi atent la atat de multe chestii deodata.Si mai sunt si emotiile pe care le ai cand e politistul langa tine. Oricum nu canteaza dca-l iei din prima sau nu-l iei din prima, ca ai timp un an intreg sa-l tot dai.Bafta multa!
Noi suntem bine.Cred ca ne apare si noua , in sfarsit dintisorul nr 3. Maia se catara si ea peste tot pe unde poate si nu mai e in siguranta decat in tarc.
Concediu placut la toate care sunteti in concediu!
Sanatate multa la pitici si mamici
.