Aradence minunate! (78)
Raspunsuri - Pagina 19
flavia ramona spune:
Nico, Claudia1900 nu era prietena de-a ta? Daca da incearca sa-i explici cum sta treaba cu subiectul, adica faptul ca la 20 de pagini se deschide alt capitol si de asemenea sa scrie cele 10 mesaje mai repede ca altfel tot asa tarziu ii vor aparea mesajele pe forum. Eu am mai scris asta, dar probabil nu a citit sau nu a inteles.
Alina M?????????????? Nu ati ajuns acasa? Sau azi ajungeti? mai putin si face Ade un an ....... ce repede a trecut.
Alina33? Hildegard? Anto? Ildi?
flavia ramona spune:
Na hai ca m-am uitat la mesajul Claudiei si acolo scrie ca are 9 trimise deja, deci mai 1 si apoi cele care le va scrie vor aparea direct, fara moderare. Deci, Claudia1900, mai scrie 2 mesaje si deja il vom vedea pe al 11-lea automat.
Ada, parca tu ai fost la depozitul ala de jucarii de dincolo de Curtici ... mai imi explici te rog pe unde e si cam ce jucarii au acolo, adika au si ceva pentru copilasi ca Bogdi?
Giova spune:
Fetele va multumesc mult de raspunsuri, sper sa gasesc si sa nu ma pierd
.
Si la noi sunt vreo 3 mag. cu hainute Iana, la unul sunt si calitatea 2, dar sunt 15 lei. am gasit frumoase si fara defecte, dar sunt la dublul pret ca la Arad.
si o sapt. frumoasa sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
flavia ramona spune:
Giova, nu e greu sa ajungi la magazin. Daca nu te descurci intreaba de magazinul lui Teba si mai mult ca sigur ca cineva iti va arata pe unde sa o iei.
ancapolgar spune:
Salut! Mai apar si eu cateodata pe aici, ca sunt tare ocupata, tot facem pe curatenie, am terminat in mare, au mai ramas cateva amanunte... Cu Alex tot greu o duc, cu cataratul lui, tocmai a avut o tentativa de urcat pe masuta, de pe pat, a tras un plans de am crezut ca nu se mai opreste si apoi a adormit.Mai avem si un dintisor nou, in partea de jos.
Multa sanatate si
puisorilor bolnaviori si mamei Cristinei!
Flavia,te pregatesti de sarbatorirea lui Bogdi.
Mare eveniment!Bafta sa gasesti cadoul potrivit!
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
X-ray spune:
gata a trecut si botezul!am fata crestina!a fost fff frumos,prea frumos poate...preotul ne-a urat sa fie toata viatza la fel de cuminte ca si in timpul slujbei.nu a plans decat cand a bagat-o in apa.in rest gangureli,rasete,mai a tras de suzi.petrecerea a fost superba,cei care s-au ocupat de eveniment ne-au depasit toate asteptarile.am avut barza imensa,fantana de cicolata,lasere de lumini,fum,deci a fost o petrecere pe cinste.ea a stat cu noi o perioada dupa care a dormit in camera din hotel.inca sunt obosita.cand primesc pozele le pun.abia astept si eu sa vad pozele si dvd-ul.
multa sanatate la pruncii bolnavi.
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
niko_26 spune:
Flavia , i-am explicat deja Claudie de mai multe ori care e treaba cu cele 10 mesaje si cu subiectul nou.Sper sa se descurce. Daca nu, ii mai explic
.
adablackcat spune:
Alina.a, ce fain ca esti asa multumita de cum a fost botezul! Si eu am fost la fel de incantata de ambele boteze(botezuri) pe care le-am facut la ai mei.
Flavia, sunt tot felul de jucarii la depozitul ala, nu stiu sa-ti spun daca si pentru astia mici, cred ca da!
Giova, ti-am dat nr. meu pe pm, daca vrei si ai nelamuriri suna-ma maine, ok?
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
claudia1900 spune:
vai fetelor,multumesc caci sunteti interesate de persoana mea si vreti sa ma ajutati!
promit ca o sa intru mai des,dar acum sunt in toiul zugravelii in casa si nu prea am timp.
stati linistite,acum am deslusit care este mersul pe acest forum.
NIKO26,ESTI O DULCEATA DE FATA,MULTUMESC MULT.
FLAVIA RAMONA ,MULTUMESC SI TIE.