Piatra Neamt, Perla Modovei (29)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Mai aveam una dar cred ca nu am facut-o publica

http://www.flickr.com/photos/11779911@N05/sets/72157601585501447/

Mergi la inceput

Se vede?
Adrianaam fost la Neptun.
In prima zi am fost pe plaja la neptun si era super aglomerat.Asa ca a doua zi ne-am suit in masina si am mers pe plaja dintre statiuni, la 5 minute de mers. si a fost super bine, pentru ca nu am fost strsati ca o sa pierdem din ochi pustii

Fetita este Ioana, cu 6 luni mai mare decat Ian si prima lui dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ianusca mortala poza! Pe bune, misto tare! Asta sa i-o arati cand o avea vreo 16 ani, sa vada ce crai a fost de mic!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ianusca mare crai ai tu acolo! Am observat eu ce tehnici subtile dar foarte eficiente de seductie are . Super pozele, peisajele, personajele... tot! Chiar m-am relaxat uitandu-ma la pozele tale din concediu(abia astept sa plec si eu). Si daca te mai aud ca vreodata te pune gaia si mai zici ceva de rau de Ian (de genul "are probleme, nu vorbeste, e mai intarziat in dezvoltare"), te bat de nu te vezi! Ai un copil extraordinar de normal, cu niste falcutze dulci de mor cand il vad Cand veniti pe la noi sa vedeti camera?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Lauramultumesc de incurajari si pentru bataie. Mi-au dat lacrimile.Oricum cred ca eu artrebui sa vad un doctor, azi noapte mi s-a mai pus o pata. Cred ca ar trebui sa vorbesc mai mult despre asta si cu voi poate ma mai linistesc. nu stiu de ce sunt asa de prapastioasa!Din prea multa dragoste si din cauza noptilor nedormite. Multumesc de invitatie, Venim cand spui tu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ianusca asa suntem noi mamele,si asta din prea multa dragoste pt copii!Oricum ai un flacau pe cinste,nu mai fii asa prapastioasa!

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Mai nu mai sunteti deloc vorbarete . Iar ati plecat pe la plimbare sau stati cu capul in hartii ?

Cum pot scapa de un abces fara dentist? Ar trebui sa ajung si la el dar astept sa mai prind curaj si sa gasesc un dr bun. Ceva recomandari aveti?

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Criss, la mine a functionat f. bine combinatia de Tagremin cu Rovamicina. Dar ai mare grija, ca nu stiu daca tu, insarcinata fiind, le poti lua fara probleme. Intreaba farmacista, doctorul, citeste bine prospectul.

Ianusca, maine e bine? Daca vrei, treceti pe la noi in drum spre parc si mergem apoi impreuna la joaca.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

De parca tu esti taaare vorbareata,mai Criss !

Eu as zice sa nu iei nimic de capul tau,tocmai m-am confrunt si eu cu un abces la o lucrare,vreo 2 zile m-a durut de nici n-am putut manca,am mai tinut propolis acolo,mi-a spart si aproape ca s-a trecut,oricum nu ma mai doare.

Pe cand aveam 6 luni de sarcina cu Ana ,m-am dus la Iliescu(ca sotul isi facea la el dantura) de mi-a plombat o masea(ma durea de muream),mi-a omorat el nervul dar nu cu injectie,mi-a pus ceva acolo de a trebuit sa stau o zi asa,apoi mi-a pus o plomba,pe moment am scapat de durere.

Ti-a trecut raceala?Am vazut ce ai scris la un alt subiect,eu asa cred,ca despre asta e vorba!!In sarcina se poate raci f usor!

Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Hai mai Dana eu nu sunt vorbareata ? . Pai daca nu sunt eu fiti voi mai vorbarete ca mie imi place sa va citesc .

Lasand gluma la o parte nu prea mi-a trecut dar ieri am fost la dr de familie si mi-a dat niste remedii homeopate. Eu nu prea cred in acest fel de tratament dar cum dr Nutu e plecata in concediu nu prea am ce face si incerc si asa. Oricum am avut o stare tare nasoala, nu puteam sa adorm. Sotul meu mi-a spus ca imi cumpara un pampers .

Dana tu nu ai o ... cum sa-i spun ... o afectiune mai mare pt unul din copii? Chiar ii iubesti la fel de mult pe amandoi?
Iar imi trec prin cap fel de fel de ganduri .

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput