Piatra Neamt, Perla Modovei (29)
Raspunsuri - Pagina 25
lunna27 spune:
buna dimineata!
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Ianusca, frumoase poze! E bine ca n-ati fost singuri. Cine era fetita?
Si eu m-am gandit la Ana, daca a fost ieri ziua cea mare sau nu. Cred ca e nerabdatoare, mai ales ca e asa departe de familie - mi-aduc aminte de mine cum eram, speram sa vina mai devreme Lara pe lume, ca sa scap de burta cea mare si s-o tin in sfarsit in brate.
Adriana
Laura25 spune:
'neata!
Se mai tin pariurile legate de data de nastere a Ecaterinei Maria? Eu pariez pt ziua de 23 august!
Eu azi sunt mai in forma, au dormit neasteptat de bine copii asnoapte, m-am trezit sinugura de cateva ori sa ma uit la ei, sa vad ce fac
. Cred ca ieri eu i-am incurcat, ca asnopate i-am lasat singuri in pat si au fost muuuult mai linistiti.
Dana, tu ce treburi ai de ai disparut asa?
Cand ne intalnim cu gasca completa? In we ce faceti? Pe mine ma batea un gand sa facem o iesire spre Tg. Neamt, la zimbri la Vanatori, poate la cetate.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
LoraG76 spune:
Cetatea Neamtului e inchisa pentru renovare, care mai dureaza inca un an...
Lora, mami de IUSTINA
andreutza23 spune:
Neata!
Criss, eu si Lora avem o perioada mai aglomerata la servici si de asta intra mai greu. eu si azi dorm pe mine asa ca ... nu contati pe mine.
sa va povestesc o chestie haioasa cu al meu sot. i-am povestit ca iustina a lorei a vrut sa poarte numai bluze cu maneca lunga de cand s-a lovit la manuta. si azi dim il intreb ce face si spune: "cred ca azi imi iau o bluza cu maneca lunga ca ma doare mana de la sala"![]()
a fost asa comic, si acum rad cand imi aduc aminte.![]()
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Cetatea Neamtului e inchisa pentru renovare, care mai dureaza inca un an...
Lora, mami de IUSTINA
Mersic!Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Adriana_78 spune:
Asa Laura - ne provoci, eu zic at. 22 august.
Ianusca, unde ati fost la mare? Parea mai putin aglomerat - mai aerisit. Ce draguta e poza in care doarme cu Teletubbies. Si mai e una in care valul se vede asa fain - am un chef de mare
lunna27 spune:
eu zic 24 august!
Ianusca faine pozele,e bine ca a avut si cu cine se juca!
Dana,mami de Paul si Ana Maria
ellinia spune:
Ianusca foarte frumoase pozele, bine ca a avut Ian partener de joaca! Ti-am mai zis eu tie ca esti o draguta
, n-am vrut sa te deranjez pentru niste declaratii, eu oricum vin pe acolo macar o data la doua zile, dar, daca o sa am mai multe sau o fi ceva mai deosebit, vin sus la tine. Stiu ce inseamna sa muncesti la foc continuu, asa ca n-am sa te deranjez decat daca o sa fie musai! Oricum, multumesc!
Laura eu zic ca Ana o sa nasca pe 24, daca nu a nascut pana acum!
Lora si Andreutza spor la treaba!
Dana ce mai faci bun de papa? Daca iti mai arde pe caldura asta! Eu azi fac lasagna, pentru prima data, sunt curioasa cum o sa-mi iasa!
Wk asta trebuia sa mergem la Borca dar se pare ca avem musafiri de la Iasi, asa ca vom merge alta data! Imi pare rau pentru ca mie imi place foarte mult zona aceea, are ceva deosebit! Ia uite, e de abia marti, si eu deja ma gandesc la wk
!
Inca n-am reusit sa ma odihnesc, mi-ar trebui vreo doua nopti dormite cum trebuie, nu asa, pe fuga! Azi dimineata, pe la 6, Stefan tot tragea de mine sa ma ridic din pat si-mi tot indesa ochelarii pe nas! Nu stiu de ce se trezeste asa dimineata, ca asa as mai dormi si eu...
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c