Aspirante optimiste > 20 - 134
Raspunsuri - Pagina 16
irene26 spune:
la asta ma gandeam si eu, ca vad ca majoritatea fetelor care au facut polidine au ramas gravi, poate merge si la mine faza. ba sunt asistente, dar cine ma duce pe mine la spital, ca aici spitalele sunt tare departe de mine, iar sotul meu nu are timp de nici o culoare, dar sa vad, poate gasesc vre-o solutie, daca nu, incerc de una singura. dar sigur cand vin in tara, o pun pe mama sa-mi faca polidine, pt ca ea are mana usoara.
numeioana spune:
Irene, povestea mea e si sper sa fie pana la sfarsit cu final fericit...
Dar ce am mai tras pana am ajuns aici! Aveam fundul plin de galme de la Gentamicina, abia mai puteam merge...
Ma umflasem de antibiotice timp de 3 luni, apoi ce emotii si ce stari pana am vazut a doua liniuta clara... A meritat si cu siguranta si starile prin care trec acum (greata pe tot parcursul zilei, varsaturi, nemancat) merita. Un copil merita orice sacrificiu din partea mamei! Si o mama face orice sacrificiu pentru puiul ei!
Ioana
11+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
irene26 spune:
si eu te
blanche.
la mine ar trebui sa iasa faza cu plidinele, pt ca si eu si sotul suntem perfect sanatosi. dar singurul impediment este uterul asta afurist, care este retrovers si eu cred ca o sa-mi ia ceva timp pana raman gravi. ce ma oftic, nu puteam sa am si eu uter normal?
ioana, iti urez sa duci sarcina foarte bine pana la capat, si ma rog lui DD sa-ti dea multa sanatate si sa aduci un bebe superb si sanatos.
numeioana spune:
Irene, nu cred ca uterul tau retrovers e cauza... Eu cred ca se va intampla cand va vrea Doamne Doamne... Daca zici ca sunteti sanatosi amandoi asta trebuie sa fie. Din iunie incercati? Daca doar de atata timp atunci nu-ti face griji! Pur si simplu nu a fost sa fie! Stai pe burtica dupa ce va iubiti si roaga-te sa vina bebelinul! Cu siguranta in 2-3 luni cel tarziu vei avea test pozitiv! Bafta!
Ioana
11+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
irene26 spune:
multumesc ioana, asa sa fie cum zici tu. sa stii ioana ca asta fac, stau pe burta si ma rog si inainte si dupa prestare. si sotul la fel, pt ca el este innebunit dupa copii.
da, din iunie incerc, dar imi doresc asa de mult sa nu treaca prea mult timp! dar, nu decid eu, ci D-zeu si trebuie sa ma conformez planului Lui.
uricarudiana spune:
buna seara va zic si eu. am incercat sa va scriu mai devreme dar nu am reusit ca nu a mers netul.
pusichet imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat. nici eu nu stiu ce s-ar fi putut intampla. eu iti doresc multa putere si mult curaj si tie si sotului tau ca sa puteti trece cu bine peste incercarea aceasta. sa va dea DD numai bine. va tin pumnii in continuare. tu trebuie sa fii tare, sa iti aduni fortele si sa o iei de la capat. te pup.
salut si celelalte fete si va pup pe toate...
http://tt.lilypie.com/6XR7p3.png
nimic nu face o femeie sa se simta mai implinita decat un BB...
claudinna spune:
a propos de polidine, ma apucasem si eu acum 4 luni, am facut o serie...dupa care m-am potolit ca n-am mai avut chef de injectii.
dar luna urmatoare am mers la gine si prima data mi-a prescris polidin..., asha ca acum este a 2-a luna la rand cand fac, azi le-am terminat pe luna asta. am facut deci pana acum 3 luni, dar cu o luna pauza.
astept rezultatul!!!!:))) sper ca faptul ca la mine nu au avut succes, sa nu va dezamageasca, pt ca sunt atatea fete care au reusit asha...sau sunt poate coincidente...oricum eu inca sper:) si as maia vea o luna, ca sa am 3 consecutiv!!
crengu75 spune:
Irene, poti sa nu ma crezi dar si eu am uterul retrovers.Eu am vrut o fetita si cineva mi-a spus sa stau eu deasupra. Sa nu radeti de mine. Se spune ca aceasta pozitie e ultima care trebuie practicata ptr. b. Ei, eu nu stiam atuci si asa am facut. Am ramas si gravi, cu tot cu uter retrovers si mi-a iesit baiat.

Acum as dori o fetita si voi schimba pozitia, misionar, caci asa si trebuia. Bineinteles ca, indiferent ce va fi, il voi iubi enorm.
Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian
claudinna spune:
vaaaaaaaai! ce uituca sunt!! de cand am citit vestea am vrut sa fac urarea, dar pur si simplu am uitat pana cand am terminat de lecturat ce ratasem....
elara, sa-ti fie de bine si sa se faca "fasolica" mare si sanatoasa!!
claudinna spune:
faza cu uterul retrovers si cu ramasul mai greu nu stiu daca e valabila ca si soacra mea are UV si are si trei copii mari si sanatosi!! oricum, mi-a zis ca a ramas f usor!