Aspirante optimiste > 20 - 134
Raspunsuri - Pagina 15
crengu75 spune:
hello!!!!!!!! Unde sunteti? Indata vine si al meu si tre' sa-i dau papa.
Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Elara, trebuia sa-i spui "orejor" sau "bobulet". Inca nu e fasolica
Ioana11+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ioana...la cat timp ti-ai facut primul test de sarcina???sa inteleg ca inainte de ziua in care trebuiau sa vina rushii????sau ai un CM mai scurt...am vazut intr-o poza Z23...
...oare...vine barza???
numeioana spune:
Ha, cred ca sunt o graviduta mai speciala... Si uite de ce spun asta...
Primul test l-am facut (se vede si in poze) in Z21. Aveam CM de 24-25 de zile. E vorba despre un Test Barza Gold, care se face cu 4 zile inainte de CM. L-am facut intr-o doara, fara sa ma astept la ceva, pentru ca avusesem niste dureri de burta foarte neobisnuite si simteam ca ceva ciudat se petrece in burtica mea... Dar nu pot sa spun ca ma asteptam sa vad a doua liniuta. Chiar eram sigura ca si daca as fi gravi nu ar iesi asa devreme, in ciuda a ce scrie pe test.
Dupa ce am facut testul am ramas trasnita cand am vazut a doua liniuta. De fapt umbra umbrei umbrei celei de-a doua liniute. Vezi ca nu se vede in poza mai nimic. Nu am spus la nimeni(sotului), desi fetele m-au incurajat ca e sarcina, pt ca mai facusem teste si niciodata nu iesise asa ceva... Eram foarte socata, aproape ca n-am dormit in noaptea aia (am facut testul pe la ora 16.30) Apoi in Z23 am facut un Sure Check despre care se spune ca nu da gres si ai vazut rezultatul. Sotului i-am spus in cele din urma, dar nu i-a venit sa creada. Deja erau 6 luni de cand prestam si nimic. Aveam si chisturi ovariene... Cred ca nu ma asteptam sa raman exact in luna aia. A fost o surpriza.
Deci, dupa mine, se simte ceva anume cand ramai gravida. Ideea e ca nu-ti dai seama decat dupa ce afli (dupa ce faci testul) ca ai simtit momentul...
Ioana
11+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
claudela spune:
Numeioana, intr-adevar e cam asa cum ai spus tu...Cred ca abia dupa ce afli realitatea ( vorbesc de o sarcina )si te gandesti mai in amanunt si cu mintea mai limpede, zici ca ai simtit ceva special...Ca uite si eu ma simt speciala, mai speciala..iar daca e sa vina rusii, m-am simtit degeaba asa...
http://tt.lilypie.com/pYDdp3.png
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
irene26 spune:
hai mai, claudina, gata, am terminat cu treba, acum am pus sa gatesc, deci mai stau cu voi putin pe aici.
pusichet, eu tot inca mai sper sa fie bine pt tine. ma tot gandesc la tine.
crengu, hai ca esti foarte simpatica cu colul asta.
claudela, sa dea DD sa fie cu ochisori.
numeioana, ce frumoasa povestea ta. ehei, ce n-as da sa am si eu o poveste ca ta!
blanche, ce-mi place cand te vad pe forum!
irene26 spune:
esaria, eu cred ca daca ai colul sus si inchis inseamna ca esti gravi.
mai fetelor, ma puserati pe ganduri cu polidinul vostru, poate ii zic prietenei mele sa-mi trimita si polidin, ca aici nu se gaseste, din pacate. problema este ca nu are cine sa mi le faca aici, asa ca cred ca mi le voi face eu singura, ca si tei2rina. dar ce nu fac eu pt bebe? daca nu iasa nimic luna asta, o sa ma apuc de polidine pt o luna macar, poate am noroc. ca pe urma, vin in romania fara sot si voi sta 2 luni, dar sper sa fiu gravi cand vin, daca nu, iau o pauza si ma voi intoarce aici cu forte proaspete.
crengu75 spune:
Ramonzca, ce spuneai la amiaza de nu stiu ce subiect?
Irene, ce mai faci? cand vii in tara?
Pozici
In asteptarea lui BB2
crengu75 spune:
Eu am prestat 3 luni fara rezultat si cum am facut olidinul , am ramas. Sa fie coincidenta? Irene, acolo nu gasesti o asistenta sa ti-l faca?
Pozici
In asteptarea lui BB2
irene26 spune:
vin in romania pe 15 septembrie, dar nu o sa pot vorbi cu voi, pt ca nu am internet la mama acasa, nu vreau sa bag internet pt ca nu are cine sa-l foloseasca. asa ca profit acum sa stau cat mai mult cu voi, ca pe urma o sa-mi fie dor de voi timp de 2 luni.
Blanche25 spune:
Hmmmmm si pe mine pe puneti pe ganduri cu polidinul asta....
Dar in cazul nostru el e cu probleme, eu nu prea....oricum nu cred ca strica, voi ce ziceti?¿ Sa fac si eu?
Irene pup fata muncitoare 
maybe baby? -august 2005