Aspirante optimiste > 20 - 134
Raspunsuri - Pagina 17
claudinna spune:
irene, ma gandeam ca ar fi fosrte dificil sa-ti faci singura polidinele, pentru ca se fac intramuscular si...e un pic mai complicat. cred ca cel mai bine ar fi sa astepti pana in romania ca nu mai e asha de mult, plus ca s-ar putea sa nu mai ai nevoie:PP
eu le fac din prima zi de CM, dar nu inainte de a fi facut si un test de sarcina, pentru ca daca e bebe ascuns...:))
crengu75 spune:
nu cred ca uterul retrovers e o piedica prea mare. Dar sa stai si cu picioarele in sus , dupa
,jumate de ora.
Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian
claudinna spune:
hihihih, pe aci se zvoneste ca daca ai uter retrovers tr sa stai pe burta, iar daca ai uter normal, sa stai cu picioarele pe pereti.....cred ca cel mai bine ar fi sa stam "cu capul in nori"....sa ne detasam de "problema"...
crengu75 spune:
Stiu, dar n-am avut timp sa fac schimbari. Trebuie sa pun in photos niste poze mai noi, sa ma vedeti si voi, desi nu prea sunt o mare frumusete. In schimb fiu-miu e cel mai frumos copil pe care l-am vazut.
Asa o sa spuneti si voi de odraslele voastre. Abia astept sa va vad pe toate mamici devotate. Irene, nu-ti fa singura ca risti sa faci flegmon daca nu te pricepi.
Pozici
In asteptarea lui BB2
crengu75 spune:
mai, ati zis voi ceva ca s-a inchis yahoo photos. Eu acuma unde sa le mut?, ca nu inteleg nimic si nici nu le am cu astea.
Pozici
In asteptarea lui BB2
claudinna spune:
oricum, suntem convinse ca baietelul tau e f frumos!!
eu tr sa va urez noapte buna, ca mi s-a uscat piersica pe fatza...ma asteapta si dushul...
v-am zis oare ca am facut ieri tratament cosmetic cu ultrasunete?! n-o fi mare fas, dar mie mi-a placut....si rezultatul, asha ca acum cica "ma intretzin"
dimineata cu cine 'om mai sarii in sus de bucurie???
noapte buna!!!
claudinna spune:
mai potzi inca sa le vezi???
eu le-am pus pe kodak, ca ofera ei acolo niste alternative...nu mai stiu exact cum arata...dar nu cred ca e asha de greu, daca te descurci un pic la engleza...
irlandeza spune:
Bitza, FELICITARI. Acum am aflat vestea. Sa ai o sarcina usoara.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
19+