Ingineri fosti, viitori....(12)
Raspunsuri - Pagina 25
Otiliav spune:
Ioana, asa este cam greu la casa zic eu intre un an si doi ani si jumatate. La scara se poate pune insa o portita sa nu ii lase sa treaca. Eu cand am inchiriat aici am vrut casa si gradina si a fost bine in general cu exceptia faptului ca nu este imprejmuita complet curtea si s-a intamplat ca Ana sa iasa pe partea proprietarei direct la strada. E mult pana inteleg pericolele, Ana la 1 an mergea in ham pe strada ca sa nu iasa in fata masinilor.
Nico, bafta la examene, in curand scapi de ele.
Aurora, ai gasit gresie si faianta cum vroiai?
Mult succes boboceilor la scoala!
Ana, desi a mai avut ieri febra acum este fresh si gatul si-a revenit, sper sa fie bine de acum incolo.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
iepumic spune:
Neata, fetele!!!!!!!!
katik, ne luam de manuta si bantuim chiaune pe forum
? La mine starea de chiauneala este deja o stare permanenta desi eu dorm minim 6-7 ore pe noapte continuu......ma simt de parca as dormi 3. Of..oare cand oi scapa de starea asta?
Oti, cand veniti in Romanica? Ne vedem si noi?
Ioana, cred ca este greu cu copilul la casa....are mai mult loc sa imprastie totul plus mama trebuie sa aiba radarul cu bataie mai lunga si dupa colt....insa eu cred totusi ca o patratica de "VERDE" nu ar strica....eu cel putin stau atat de mult in aer inchis incat cand dau de aer.....stau afara si daca dardai din toate incheieturile.......Sper sa reusim sa facem ceva pentru a avea si noi o casuta, eu nu vreau sa mai trec printr-o mutare ca sa ma mut tot la bloc...poate sa fie el si nou.....cel mult m-as muta intr-un bloculet cu 3-4 apartamente intr-o zona linistita....dar altfel....mai bine stau aici.
aurora, of...hai ca se termina si cu asta....cine o sa aiba o casa aranjata dupa aia???
Noi ne operam maine....nu stiu ce sa mai fac sa-l linistesc pe sotior ca este tare speriat....si mi se pare ca isi alimenteaza si singur frica asta. OF! Barbatii astia....
Nico, bafta la examene...scuza-ma ca sunt asa aeriana: tu acum faci master sau mai faci o facultate??? Tinem pumnii!
Va doresc o zi buna si frumoasa ca soarele de afara. 
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
aime spune:
'neata fetele!
In sfarsit ne-am mai intrat cat de act in normalitate...am reusit sa mergem in concediu, sa ne mutam si sa ne mai linistim un piculet. Nu avem inca "de-ale civilizatiei" adica TV, net si telefon, dar cu putin noroc vom avea saptamana viitoare. Asa ca va citesc de la birou.
Ne-am adaptat bine, Vlad a dormit din prima seara in camera lui singur, e mai mereu pe afara si are rosu in obraji, e fericit. Si eu m-am adaptat rapid, din mers as putea zice, ca la casa n-am mai locuit pana acum. E bine, inca suntem pe butelie, n-au dat drumu la gaze astia, nespalam la lighenas, dar se va rezolva curand si asta.
Nu v-am uitat, doar ca am absentat motivat ![]()
tuturor
aime si
Vladimir
katik spune:
buna dimineata!
aime, bine ai revenit! sa stapiniti sanatosi casutza, sa va simtiti bine in ea!toate se aranjeaza pe parcurs! in concediu pe unde ati fost? ai baiat mare, ce mai!
anca, multa bafta pe miine la cutit! si curaj la "sexu' tare"!asa e cu ei, sunt mai rau decit copiii
.
nico, bine ca sunteti ok, bafta la examene! sigur le iei tu pe toate!
si mie mi-ar placea la casa, in ciuda tuturor obstacolelor. dar poate daca o sa cresc mare, vreodata...
ioana, pupam dintisorii sa nu doara asa tare. si noi ne luptam din greu cu ei, noi inca nu suntem la capitolul canini, doar pe la incisivi dar si asa e nasol rau.
aurora, spor la treaba! te inscri in grafic?![]()
fetelor, va pup, sa aveti o zi buna, ma duc la trebi un pic!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
katik spune:
mare pustietate pe aici pe la inginere!
noi am fost pe afara un pic,e innorat tare, a si picurat un pic, sunt 13 grade. ma gindeam ca poate imi trece si mie durerea de cap cu care m-am trezit de dimineata dar degeaba, parca m-a apucat si mai tare

, nici nu stiu cu ce sa ma doftoricesc ca inca alaptez si nu merge chiar orice
.
Poze noi
Gabi_K spune:
Kati, baga un nurofen, sper sa-ti treaca durerea!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
katik spune:
multam gabi! as baga io numai ca tocmai n-am in casa asa ceva, s-a terminat si al copiilor, robi doarme, nu pot sa plec de acasa sa-l las singur. astept sa se trezeasca sau sa vina sotul cu fata
. pina atunci am mai bagat o cafea, poate o fi lipsa de cofeina![]()
Poze noi
gabri_andrei spune:
E o vreme nasoala pe la noi,brrrr,frig,vint,ploaie si eu am umblat sa-i caut pantofi lui Andrei aproape 3 ore,noroc ca i-am gasit pina la urma.
Iepumic,tinem pumnii pentru sotul tau,Doamne Ajuta sa scape cu bine.Si eu trebuia sa ma operez de cind eram copil dar am tot aminat ca mi-a fost frica si cred ca asa ramin cu deviatia,desi e nasol ca nu pot respira bine pe nas.
Katik,sper ca ti-a trecut durerea de cap.
Nico,ce greu trebuie sa-ti fie, examene, copii,saracuta de tine.Iti doresc bafta multa la examene.
iepumic spune:
Neata, fetelor!
Gata, ne pregatim de operatie. M-am invoit de la servici de la pranz incolo ca sa ma duc la spital. Cred ca nu operatia in sine va pune probleme ci revenirea din anestezia totala....ca aici depinde foarte mult de organism si nu stiu sotul meu cum reactioneaza la asa ceva....eu una, mai bine ma lipsesc ca am avut mari probleme cu asta.
Gabi, tocmai de aceea l-am incurajat pe sotul meu sa se opereze, pt. ca el nu poate respira aproape deloc pe nas si e bine sa rezolve problema acum cat e tanar si are toata viata inainte. De ce sa se chinuie?
Va pup, multumesc mult de incurajari! Va tin la curent........evident ca si eu am racit tocmai acum, sper sa imi revin rapid.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
katik spune:
buna dimineata!
haideti la cafelutza!
anca, tinem pumnii! o sa fie bine, o sa vezi!ia repede niste oscilococcinum sa nu apuci sa racesti de-a binelea, ca poate, doamne-fereste mai pasezi si la proaspatul operat.
gabiK, sti pina la urma cum mi-a trecut durerea de cap? am mai baut un pic de cafea, am deschis larg usa de la balcon, a postat bicicleta in usa si am biciclit vreo 20 minute in continuu, apoi dus si apoi un pahar de bere. a fost extraordinar.dar azi ma duc la farmacie sa-mi cumpar niste nurofen ca sigur voi avea nevoie. ma chinuie robi de numa'. azi noapte s-a trezit de vreo 5 ori, tot la jumate de ora mieuna
. i-am dat si lui nurofen ca n-am mai putut, i-am pus dentinox pe gingii dar tot nu s-a linistit decit spre dimineata, pe la 4.30-5.acum la 8.15 e deja fresh si miriie non-stop.
nico, bafta, tinem pumnii! un
mare pt. bb mic andra!
gabi, v-ati pregatit sufleteste pt. scoala?si eu va trebui sa mai fac oarece cumparaturi dar astept intii sa-mi intre banii
ca s-a stricat masina si s-au dus toti pe piese

ma duc ca urla robi, revin!
Poze noi