Ingineri fosti, viitori....(12)
Raspunsuri - Pagina 24
katik spune:
neatza!
buna-i cafeaua! io sunt la a doua cana de 250ml, ca iara am avut noapte alba de tot. robi s-a trezit din 30 in 30 de minute, a adormit de-abia la 4.30 si apoi la 7 m-am sculat sa pregatesc lumea pt. servici/gradi
. nu m-am mai culcat la loc ca a trebuit sa pun carnitza lui robi la fiert, sa-i fac papitza ca apoi iesim afara, acum e soare dar e rece inca.
otilia, cum e printesa?
va pup pe toate, sa aveti o zi buna! ma duc la treaba, daca tot nu pot sa ma mai culc![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Gabi_K spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Asa patesc tot timpul, lipsesc un pic si deja se mananca tort fara mine![]()
Am fost in concediu, am avut probleme cu compu de acasa, in sfarsit e pus la punct si merge...
mi-e dor de canicula!!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
katik spune:
bine ai revenit gabiK!!!!
no lasa ca nu se termina tortu' asa repede, ajunge la toata lumea!![]()
cum fu in conced? pe unde ati fost?
io nu vreau chiar canicula da' un pic mai cald ar incapea oricind![]()
![]()
![]()
![]()
.
Poze noi
aurora56 spune:
Iepumic ,succes sotului cu operatia .Sa stii ca nu e o operatie grea ,se va reface destul de repede .Prima zi va fi putin umflat din cauza anesteziei dar apoi totul va reveni la normal .Eu am fost intrenata la Coltea acum 18 ani si am vazut muti pacienti care faceau operatie de deviatie de sept .Prima zi era mai greu in sensul ca se impunea un mic regim .Operatia nu e dureroasa.
Eu ma lupt in continuare cu molozul si abia astept sa se termine (azi seara poate incepe sa puna faianta dar cat mai este dupa....)
Eu si sotul am facut azi 5 curse dupa diverse obiecte necesare dupa ce am zis sambata ca am cumparat tot.Trebuie sa ma inarmez cu rabdare .Cui ii place santierul in casa,cred ca nimanui.Nu ma mai suport ,am senzatia ca am praf si sub piele.
iepumic spune:
Neata, fetelor!
aurora, sper ca va decurge fara probleme operatia. Medicul a zis ca daca suporta bine anestezia, nici nu va fi nevoie de regim.
Cat despre santier in casa.......te inteleg perfect. Eu as vrea sa pun termopan la sufragerie pt. ca doar acolo nu am si sa fac ceva modificari in baie dar nu ma incumet tocmai din cauza asta....mi-e groaza de faptul ca toata casa va fi dezastru! Plus ca nu avem nici unul timp sa stam cu muncitorii, plus ca nu vom avea unde sa facem dus ca nu avem decat intr-o baie posibilitatea.....asa ca am lasat-o balta deocamdata. Nici nu stiu daca chiar merita sa mai investesc in casa asta, poate da norocul peste noi si reusim sa ne mutam in cativa ani.....
va doresc o zi buna!!!!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
aurora56 spune:
Multumesc Iepu,pentru incurajari.Chiar am nevoie.Acum sunt un pachet de nervi ca e o ora tarzie si mesterul nu a venit.Ieri a stat pana la 21.30 ,dar decat sa stea pana tarziu mai bine vine de dimineata.Nu de alta dar mi-am sacrificat destule zile din concediu ca al meu nu mai poate sa ia.Aceeasi problema o am si eu cu baia si crede-ma ca m-am saturat sa ma spal in lighean si sotul sa sa barbereasca pe hol(acolo avem oglinda).Ieri abia s-a carat molozul la groapa de gunoi si macar nu mai stau cu stresul ca suna vreun vecin la usa sa-mi spuna sa-l iau, mai ales cu nu prea e lumina pe scara.
katik spune:
neatza si de la noi!
si o oala mare de cafea, ca fara nu merge deloc:

fetelor, ce ginduri mari aveti voi cu molozeala! si nu numai ginduri, aurora s-a si apucat, acusika termina!
. la mine ar trebui zugraveala generala peste tot dar poate la anu' daca mai stringem ceva fonduri, desi, dupa iarna care va veni, sigur nu mai stringem fonduri ci vom papa tot ce avem pina acum

.
io tot tahuie, tot nedormit azi-noapte, chef n-am de nimik, afara e f. urit, ploua, bate vintul, sunt 11 grade acum.
sper ca claudia sa aiba un concediu fain!
ioana, ce mai face teroristul?
si al meu e terorist da' numa' noaptea
.
aurora, si la noi e pb cu molozul: unul din vecin a construit in casa, a strins frumos molozul, l-a ambalat in saci si l-a dus jos in fata blocului asteptind o masina sa-l ia. masina era pe drum dar inaintea masinii a ajuns politia ecologica si l-a amendat cu 100ron ca a depozitat molozul pe strada
. deci, cineva dintre vecini a fost foarte "binevoitor".
nico?
va pup pe toate, sa aveti o zi buna!
Poze noi
aurora56 spune:
katik,deocamdata nu avem probleme cu vecinii,dar cine stie.
Si eu am suportat destul de la ei : zgomote de demolare,petreceri...asa ca mi-a venit si mie randul...
Ioana81 spune:
Buna fetele!
Noi avem mari probleme cu vecinii. Ne-au zis sa ne luam casa daca vrem sa facem asa frumos. Si sotu' a zis ca de la casa venim si nu ne place
.
Mda, noi suntem bine in principiu, adica avem totul la locul lor, mai putin eu care-s dusa rau cu capu. Zau ca nu se mai poate. Fimiu deja e maxim terorist. Toata lumea in parc se intreaba de ce sta numai in brate. Eu nu stiu cum sa ma mai comport. Azi cand am venit din parc adica 11.30 ca mai mult nu se mai poate sta, am zis sa-i dau cu calgel si cand colo, ii iese caninul. Oare de la el o fi asa nervos? Doamne niciodata nu mi-am dorit sa-l vad mai mare cu toti dintii
. Toata lumea zice ca e perioada cea mai frumoasa, la noi nu prea este. suntem obositi, albiti si nedormiti!
Anca unnde vrei sa muti peste ceva ani? La casa?
Eu mi-am dat seama ca cu copil e super naspa la casa. Sunt multe camere, si fuge copilul dintr-o parte in alta, scarile sunt o adevarata problema si nu te bucuri de aer si curte cum crezi. Adica eu una nu am sat deloc in curte. Vara e prea cald si mai bine e in casa si iarna e prea frig.
HAi va pup1 Ma duc sa mai bantui pe forum!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
nma spune:
salutare!
lipsa mare de timp liber. nu am citit tot si nici nu am timp sa scriu. in 10 min vine sotul sa ma ia.
maine si poimanne am examene si apoi scap. nu stiu daca le iau dar ma duc.
acum am reusit sa dorm 2 ore. sunt multumita. noaptea pitica se trezeste de multe ori.
vorbim cand am mai mult timp.
va pup
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze