Rahova sau apropiere... (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Lexi, ma bucur ca sunteti bine
Monica, imi pare tare rau de Alex, ai grija sa nu ia si Ruxi vreun pui de tuse de la el.
Eu nu prea mai apuc net ..., decat seara tarziu.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata fetelor!
monica,sanatate lui Alex si pt el si Ruxi
noi am fost duminica la water park...din nou,dar Mihnea s-a plictisit de data asta(probabil ca nu a mai fost cu nici un prieten!)...
Dory, ce face papusica?!
Cristina,cum e la noul job?!

eu va pe toate....
si fug ,ca la 10 si azi si maine am audit

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Vio, multumim de intrebare, Alexa este bine, azinoapte mi sa parut ca respira ceva mai greu decat deobicei, probabil de la Ac-ul din masina, astazi vad ca nu mai are nimic, sper sa nu ne pasca vreo raceala si pe noi , mai ales acum cand o duc la tara pt. o saptamana. Voi ce faceti?, va pregatiti de scoala?Sa nu-mi spui ca si tu lucrezi in contabilitate....
Monica, cum mai este Alex?
Cristina, asteptam vesti(de bine), de la voi.
Andreea, Tudor ce mai face?
Noi astzi am fost 2 fele gospodine, ne-am trezit, am facut mancare, am spalat, am calcat am fost afara , ne-am intors am mancat iar acum stam pe olita apoi ne pregatim de somnul de pranz.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Gta, mi-am mutat si eu pozele:

http://www.flickr.com/photos/11677539@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
alex a tusit din nou azi noapte si continua sa aibe mucisori, dar cand s-a trezit era bine dispus si a mers la gradi...d-ra ruxi a facut si ea ochi tot la 7 odata cu alex si zicea si ea ca e mare si vrea la gradi...cred ca o dau si pe ea dar trebuie sa intru in cautari...
vio, trebuia sa ne dai un buzz ca mergeam noi in parc
Dory, o lasi pe cea mica cu mama sau cu bunica ta?....ce vrednicute ati fost...bravo voua...
eu azi am de gand sa fac o tochitura cu mamaligutza...aseara am facut si o prajiturica krem a la krem(ca se face repede) asa ca am cu ce sa-i indulcesc si azi pe musafiri
va pup pe toate

criiiisssss....cum e? las' ca te invechesti tu si intri si de-aici

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Dory,da ne pregatim de scoala....
avem potcoava ,ne mai trebuie calul si suntem calatetzi
in treaducere libera...avem ghiozdan,o chesti de tinut sandvishurile si alta de luat apa(ca un fel de termos)......
deci stam ok

eu nu sunt cu contabilitatea,sunt mai rau...lucrez intr-un laborator

monica,pai sigur ca voua v-as fi dat un buzz,ca stiu sigur ca veneati la balaceala,dar cum era noapte la voi....n-am indraznit sa va trezesc

azi am scapat,maine mai am...apoi altul prin septembrie si tot asa...ca asta e auditul,nu te lasa sa mori

va pupacesc pe toate

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

de anul viitor calendaristic(nu scolar) il dam si noi pe alex la scoala, dar acasa o sa fie din sept anul viitor
si eu trebuie sa ma apuc deja de pregatiri da' poate vorbesc cu "moshul" ca el are mai multi bani

monica

Mergi la inceput

Monica, o las cu tata si cu mama la tara, ea este plecata acolo de saptamana trecuta si vine dupa 1 sept. la Buc., probabil va veni inapoi cu noi caci pe 1 sept. trebuie sa mergem cu totii la o nunta acolo iar pe 6 oct. va trebui sa mergem la Suceava caci are cumnatul meu cununia civila(si cred ca si pe cea religioasa
), acolo ne vom duce singuri.

Mergi la inceput

moama...numai in nunti o tineti...vai de buzunarul vostru
dar lasa ca e si distractie si esti alaturi de cei dragi...distractie placuta de pe-acum.

monica

Mergi la inceput

Asta este, nu avem ce face, fiecare la randul noastru...

Mergi la inceput