Rahova sau apropiere... (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, eu o duc de la ora 10, programul este asta:

Program scurt 8-13, 350 RON
Program scurt cu masa de pranz 8-14, 470 RON
Program prelungit 8-19, 600 RON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aha...vezi desi m-am uitat nu am retinut ca au de la 8 program...pai atunci e super ca daca ai odata nevoie sa o duci mai de dim sau sa o iei mai tarziu nu cred ca zice nimeni nimik...

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Dory abia astept impresiile tale despre gradi. De cand o sa o duci?
Monica programul e marea pb la noul job (adica sper ca asta sa fie cea mai mare problema si cu restul sa ma acomodez usor ) trec de la vechiul meu program 7-15 la, cel putin teoretic, 9-18 (cica o ora e pauza de masa). Nu stiu insa in ce masura se pleaca la 6, ele mi-au zis textual: "nu plecam la 6 dar nici la 10..." ceea ce ma face sa estimez ca se pleaca in jur de 7, sper sa nu fie 8. O sa vad eu. Oricum, am inteles ca ajung in plina perioada de audit intern cand sunt aglomerate si deci, probabil ca se sta mai mult. Asta e, ce sa fac, si bani mai multi si program scurt nu se poate...din pacate.

Mergi la inceput

da cris asa este...programul vechi era bunicel...in sensul ca mai apucai ceva dintr-o zi de lucru...dar in majoritatea locurilor acum este program pana la 18 din pacete...
bafta...

monica

Mergi la inceput

Cristina, din septembrie o dau pe A;lexa la gradi, sigur o sa va povestesc cum o sa fie, si eu abia astept sa ne povestesti cum este la noul job si cum te impaci cu noul program , cu copil si casa....ca de sot nu mai zic , ca T. te ajuta destul de mult.

Mergi la inceput

acum cand ai zis Dory ca in sept am realizat ca de fapt mai este fff putin pana vine toamna si incep scolile si gradinitele...Doamne repede mai trece timpul asta

monica

Mergi la inceput

Asa este Monica, si eu incep sa realizez ca mai am putin pana in octombrie si incep "scarbiciul" ,
Noi in seara asta am fost in Herastrau, neam plimbat cu vaporasul, Alexa sa dat in tot felul de masini, a fost tare frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am revenit din concediu. De fapt n-am mai plecat pe nicaieri pentru ca ni s-a stricat masina, dar plecam week-end-ul care vine la Magura Branului cu trenul, cu tot cu copil. Nici nu vreau sa ma gandesc cum vom cara atatea bagaje...
Intre timp Maria are 6 dinti si o masea, stie sa spuna "kk" cand face, striga pisoii pe nume ( "Tate" pentru Tache si "Iti" pentru Mitzi)si, cea mai mare realizare, nu mai plange cand vede oameni straini! Mare realizare, credeam ca n-o sa mai scape de faza asta. Acum, cand merg cu ea la cumparaturi zambeste cand vorbeste lumea cu ea, se imprieteneste cu alti copii...nici n-o mai recunosc!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

buna fetelor,
lexi, ma bucur ca pitica este vesela acum cand vede lume noua Doamne asa a fost si ruxi a mea oamenii incercau sa-i zambeasca, daca plangea cumva din cu totul alte motive si o persoana straina se gandea sa o faca sa nu mai planga...incepea sa urle si mai rau de ma simteam si aiurea
alex mi-a cam tusit azi noapte deja l-am pus pe tratament, vad ca are si ceva mucisori ma rog sa nu fie iar sinuzita ca innebunesc
va pup pe toate, fug sa pregatesc cate ceva ca am musafiri azi
sa aveti o saptamana minunata

monica

Mergi la inceput

cris cum a fost?
fetelor pe unde sunteti?

monica

Mergi la inceput