Rahova sau apropiere... (30)
Raspunsuri - Pagina 14
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am intrat sa va salut ca noutati nu avem. Sambata plecam la munte, pana la urma riscam si mergem cu masina...Sa speram ca nu ramanem in drum

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
noi suntem bine alex a mai tusit un picutz azi noapte sper sa mergem spre bine...ruxi inca nu are nimik...poate scapa ![]()
azi merg la dentist si ii las pe amandoi la prietena mea sper sa nu urle ruxi dupa mine...dar nici cu mine acolo nu o pot lua...ca mai rau ar face.
in rest nimik nou...am facut trebushca pe-aici prin casa, azi nu gatesc nimik...caci sunteti invitati cu tot cu musafiri la prietena mea la masa ![]()
lexi, drum bun si sa va distrati frumos
restul fetelor pe udne sunteti?
cris nu ne zici cum e? cred ca esti cam prinsa
va pup pe toate 
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Dory232002 spune:
Eu tot fac la bagajul Alexi pt. ca maine o duc la tara si sa nu uit ceva de care sa aibe nevoie acolo si sa nu aibe.Acum ma duc sa-i strang si hainele sa i le pun intr-o sacosa si pe urma sa iesim putin afara.
Monica cum a fost la stomatologie? au fost cuminti copii la prietena ta? Nu ne-ai spus ce musafiri ai.Sunt de pe "meleagurile" noastre?
Va pup.
monica-elizabet spune:
inca nu am fost intr-o jumate de ora plec
astia mici zic amandoi ca or sa fie suuuuper cuminti
sa vedem ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)
aissa spune:
Mai traiesc...cica. Dar nu o sa ne mai vedem asa des...poate in we daca oi apuca. Programul e o problema...cred ca voi ajunge in mod curent dupa 8 acasa asa ca....sa stiti unde sunt. Unde m-a mancat sa ma duc. Asta e. Am scris ca sa stiti de mine....
monica-elizabet spune:
am venit, copilashii au fost cuminti a zis prietena mea ca ruxi nici nu a intrebat de mine daramite sa planga sau altceva 
eu am rezolvat problema la dentist, destul de simplu si usor, mi-a reconstruit coltul lipsa
si gata///acum sunt rea si pot sa musc din nou
...a zis ca la prima vedere asa la suprafata nu se mai vede nimik in neregula dar mi-a dat totusi sa fac o radiografie panoramica sa vedem atunci mai in amanunt ce si cum...singura si marea problema o constituie maselele de minte de jos care din cauza maxilarului(prea mic) a zis el nu au loc sa iasa si de-aia cand le apuca "iesitul" am durerile pe care le am...asa ca mi-a spus ca in viitorul apropiat sa ma gandesc sa le scot ca sa scap definitiv de dureri...
eu am facut un twix inainte sa plec si acum mor de pofta pe langa el ca nu am voie cioco 5 ore sa nu se "pateze" maselutza ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)
monica-elizabet spune:
cris, lasa ca poate se mai linistesc apele si o sa fi mai libera...sa nu-ti para rau ca ai plecat de la vechiul loc de munca 
monica
si ruxi(16 dec 2004)