FIV 128

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Danielaroza si eu am 4 embrioni congelati la Medsana, ET-ul costa 4000RON dar banuiesc ca asta stiai deja. Ce ma ingrijoreaza pe mine este ca ET-urile se fac in functie de venirea embriologilor greci adica vreo 4-5 zile cand vin ei pentru lotul FIV fac si ET-urile. Problema este ca poate zilele alea nu vor fi zilele ideale pentru mine, poate as avea endometru mai bun cateva zile dupa/inainte.
Medicul meu merge pe ciclu natural(+pregnyl), nu stiu cum face dr. ta, in general mie mi-a facut impresia ca e mai implicata cu pacientele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI celor ce poarta numele de MARIA!

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!!!!

Madalina28, Felicitari pentru micuta ta luptatoare, cred ca sunteti topiti amandoi! Va pupic si va doresc tot binele din lume.

Valeria, FELICITARI, Sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si BB sanatos(i)! Ce bine ca mai sunt reusite.

Danielaroza, imi pare rau ca nu ai reusit. Bravo tie ca esti optimista, asta trebuie sa fie starea de spirit! Si cum bine s-a spus mai devreme, totul este o loterie! Poti sa stai lipita de pat sau sa faci ca Madalina, daca e sa se lipeasca puiul de burtica, se lipeste si acolo ramane, daca nu, cadem, ne ridicam si mergem mai departe. Mult noroc in continuare si ET reusit cat mai curand!
Kora, ne vedem la urmatoarea intalneala.
Pusilici cu titilici, 3X
Andrada, am terminat cu toate analizele de pe lunga mea lista. Aveam emotii la genetice dar au iesit si astea bine, slava Domnului. Hormonalele au iesit OK, zic eu. Am asa:
- LH (ziua 4 CM) - 4,79 mlU/mL
- FSH (ziua 4 CM) - 7 mlU/mL
- Progesteron (ziua 21 CM) - 14,01 ng/ml
- testosteron total - 0,47 ng/ml
- prolactina - 15,18 ng/ml
- 17 cetosteroizi - 10,10 mg/24h
- imunologice - in limite, usor deficit de celule NK

Voi ce ziceti fetelor, sunt OK, nu?
Astept sa se intoarcea dr. din concediu, sa-i arat analizele, si sa discut cu ea ce facem mai departe. Avand in vedere ca mai am voie doar un singur FIV (al patrulea) cu stimulare, as incerca de cateva ori pe ciclu natural. Sa vad ce spune si ea, sper sa fie de acord.

Va pup si imbratisez pe toate cu mult drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Valeria, FELICITARIII!!! . Acum asteptam sa ne zici cati sunt. Poate calci pe urmele lui meda cu trei puiuti .
Daniela, doar cele care renunta nu reusesc. Asa ca atata timp cat incerci ai sanse.
Madalina, felicitari pentru printesa. Si eu vreau una..
Marrina, nici o veste? Sa dea DD sa fie bine si la tine.

LA MULTI ANI MARIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danielaroza spune:

psh, nu stiam nici pretul pentru ET si nici problema embriologilor, de asta tot solicitam informatii. eu am 4 embrioni congelati care ma asteapta si striga dupa mine. da, intr-adevar doctorita protopopescu e foarte implicata si apropiata de pacientele sale. problema este ca acum e in concediu si vine tocmai in septembrie. eu chiar ma intrebam daca, fiind vorba de ET, trebuie sa asteptam lotul de FIV sau putem purcede oricand.
ai idee, daca trebuie sa treaca o perioada determinata de timp intre FIV si ET? E tot ca de la FIV la FIV? Tb sa treaca 3-4 luni minim sau nefiind vorba de un intreg protocol de stimulare/inhibare/recoltare..etc, se poate face si mai repede?
cred totusi ca depinde si de reactia organismului dupa FIV si o minima monitorizare dupa FIV se impune.

asa e? tu ce stii? voi ce stiti?

4000 ron? oaaauu!

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Nu se poate oricand, tocmai din cauza embriologilor care vin doar pentru FIV. La ET iti vor da mai mult tratament de sustinere dupa, nu mai treci prin stimulare etc. si poate ceva tratament daca se constata ca nu e endometrul suficient de mare.
Nu stiu ce sa zic despre distanta dintre fiv si ET , probabil ca oricum nu mai au lot fiv pana in septembrie-octombrie asa ca nu vin nici grecii.
PS si mie mi se pare cam mult 4000 doar pentru un transfer, care nu mai implica nici atata monitorizare, anestezie, dozari si ce a mai fost in plus la fiv.

Mergi la inceput

da, e o suma cam mare pentru ce presupune procedura. in fine!
mie mi s-a parut mare si pretul procedurii FIV + medicatie..., insa eu sunt dependenta de dna doctor.

pe de alta parte, atunci cand nu ai banii astia...ce poti face? cate femei nu sunt in situatia asta? sunt tari cu natalitate scazuta in care medicatia este subventionata de stat tocmai pentru a incuraja femeile si a le face mai accesibila aceasta procedura. in ungaria de ce crezi ca pretul medicamentelor necesare FIV sunt la jumatate de pret fata de RO?
pentru ca pe cineva intereseaza. intr-adevar ca pretul procedurii FIV "afara" este mult mai mare ca in RO (poate ne spun fetele care au incercat)

eu nu vreau sa ma plang si ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa si ca imi pot permite sa incerc toate aceste proceduri...(totusi! undeva exista un fund al sacului pt ca nu sunt nici Gigi Becali si n-am nicio matusa pe care sa o cheme Tamara), dar am vazut femei pe alte site-uri carora medicii le-au recomandat FIV, iar ele au fost revoltate. ceva de genul..."cum sa fie ultima speranta, nu va ganditi ca nu toate avem bani sa facem asta? ce facem in situatia asta? ne luam adio? tb sa mai existe ceva...".

eee, mie asta mi se pare de-a dreptul o problema...

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Valeria, FELICITARIII!!!
Danielaroza, IMI PARE RAU,DAR NU UITA CA URMAM
SI NOI,TOATE VOM AJUNGE LA ODISEE

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR

VERET

Mergi la inceput

Veret, care e povestioara ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AU NUME DE MARIA (si derivatele)!

VALERIA, si felicitari!!!
sa fii sanatoasa si sarcina cat mai usoara!

DANIELAROZA,... ..........

ANA_P, pumnii mei sunt in continuare stransi si sunt sigura ca totul va fi ok!

pe toata lumea.

Mergi la inceput