FIV 128

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Danielaroza eu am ramas insarcinata cu embrioni congelati,m-a chemat in z14 a CM la eco aveam endometrul f bun de 13 si un folicul de 18 parca, mi-a dat sa fac un Pregnyl de 5000 in aceeasi seara si m-a chemat in z17 cand am facut ET-ul,la Giulesti m-a costat 300euro, preturile de la Medsana nu le cunosc.Sunt fete care au avut un tratament hormonal inainte de ET,eu am mers pe cat mai natural si asa te sfatuiesc sa faci si tu.Capul sus desi stiu ca este foarte greu si eu am trecut prin esec si bafta multa in continuare.
toate FIV-oasele fara exeptii.

Madalina 14+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

La multi ani MARIILOR!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna dimineata, fete dragi!
Luck, uite incerc sa iti spun ceva de Clomifenul cu care am inceput eu stimularea. Stii ca aveam un FSH mare (14.37), dr. meu ginecolog mi-a spus ca la asa o valoare bine ar fi sa astept ciclul urmator, fiindca, daca as incepe acum stimularea, e foarte probabil ca ovarele sa nu raspunda decat la doze foarte mari (6 fiole...) sau deloc; dr. biolog a fost de parere sa incerc o stimulare usoara cu acest Clomifen care este un antistrogen, sa fac eco si, daca ovarele reactioneaza, sa continui cu Menogon. Inhibarea cu Diphereline iesea din schema, fiindca oricum ovarele erau "adormite", iar stimularea cu FSH-ul din Menogon iarasi nu era potrivita. Prin urmare, cred ca asta e cazuza pentru care am facut initial Clomifen. Am avut apoi acordul celor doi doctori si asa am inceput, desi dr. ginecolog era destul de neincrezator ca se va intampla ceva bun luna asta. Cam asta e; dupa primele zile de stimulare cu Clomifen si chiar dupa primele 3 de stimulare cu Menogon/3 fiole pe zi, nu stiam exact daca voi continua sau nu. La eco pe care am facut-o luni s-au vazut insa foliculii, asa cum v-am scris, prin urmare dr. a decis sa incep si inhibarea cu Cetrotide. Ieri am refacut hormonalele si am Estradiolul 644 si LH 2.85. Astazi sunt a zecea zi de ciclu, dupa 8 zile de stimulare (3 zile cu Clomifen si 5 zile cu Menogon). O sa vad ce s-a intamplat nou astazi la eco.
Valeria, m-am gandit la tine toata seara si vestea buna mi-a creat si mie un tonus optimist!
Numai bine tuturor fetelor dragi!
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Maria!
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Valeria felicitari si din partea mea, sa tragi bine piciorul ca in toamna venim si noi!
Madalina felicitari pt. bebelina!
Danielaroza!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danielaroza spune:

Multumesc Madalina.
Sper sa am noroc si eu. Pana la urma e...o loterie. Nu depinde nimic de noi. Tu ai facut ceva in mod special care te-a ajutat sa mentii sarcina? Sau poate inainte a ET.. ti-ai pregatit intr-un anume fel organismul? Ma tot gandesc ca poate am gresit eu undeva cu toate ca primele 5 zile am stat in pat, apoi am mers la birou, dar nu m-am agitat foarte tare...Ai vreo recomandare in sensul asta? Beatrix spunea de ceaiul de cretisoara care ajuta la mentinerea sarcinii. Imi vine de acum sa incep sa beau....

Eu am oprit de aseara medicatia. Luam 9 utrogestan - pastile vaginale - si 3 pastile de cyclo proginova. Nu stiu la ce sa ma astept de acum si doctorita mea vine in septembrie.

succes si tie pe mai departe

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Danielaroza,

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Danielaroza nu am facut si nu am luat nimic special,am fumat ca o turcoaica pana in ziua cand am luat rezultatul B-hcg,a doua zi de la ET eram cocotata pe cada sa intind rufe,am gatit,am spalat pe jos,doar cand oboseam ma asezam in pat,nu am iesit din casa deoarece eu stau la et4 din 4,am stat la calculator cam 3-4 ore pe zi dar nu consecutiv.Dupa cum spuneai si tu este o loterie...
LA MULTI ANI MARIILOR !!!
Multumesc tuturor fetelor pt urari!!!

Madalina 14+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

dragele mele, nu conteniti sa ma uimiti cu altruismul vostru. imi pare bine ca am intrat si eu gasca voastra optimista. m-ati molipsit si pe mine de buna dispozitie, oprimism si perseverenta. e un fel de ...m-a dat afara pe usa, iar eu am intrat pe geam. ce daca nu am reusit de data asta?
ce naiba? trebuie sa reusim pana la urma!
nu cred ca e cineva care nu a reusit!!! increderea in fortele proprii, puterea de a reveni dupa un esec si suportul celor dragi sunt esentiale.

HAI LA LUPTA!!!!!!!!!!
Ha, ha,!!! Vreau din nou FIV!!!!!! Vreau repede ET!!!!!

Doamne, starea asta a mea se datoreaza voua fetelor si sotului meu care e de un optimism...de imi vine cateodata sa

Daca mai aveti informatii despre ET, cele care ati trecut prin procedura, povestiti-mi si mie cate ceva daca veti avea timp si chef...

dany
sa ne rugam la Dumnezeu si sa ii multumim ca suntem sanatoase si putem merge mai departe.

Mergi la inceput

Madalina, esti foarte tare. Poate ca asta e secretul: sa te destinzi, sa nu te porti de parca ai sparge un ou. Sa fie totul normal, dara fara mari exagerari.
Super tare. Bravo tie!
felicitari!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Valeria felicitari din toata inima!!! Iti doresc o sarcina fara probleme si un bebe sanatos!
Madalina28 sa-ti traisca bebelina, sa fie sanatoasa !
Danielaroza imi pare rau pentru nereusita. Iti urez bun venit si ma bucur pe de alta parte ca te vad optimista!

Adhnana 31+

Mergi la inceput