FIV 128

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Madalina ce frumos:fetita...intotdeauna mi-am dorit o fetita...felicitari...
Valeria felicitari,sarcina cit mai usoara
Ana_p multa bafta in continuare...ai vazut ce surpriza placuta ai avut...
Marrina hai cu vestea buna...

Danielaroza

....numai bine tuturor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

valeria felicitari din suflet iti doresc;marturisesc ca atunci cand am citit mesajul tau am inceput sa plang de fericire ca mai exista si reusite avand in vedere ca eu in sept incep din nou tratamentul pt fiv
ai grija de tine si de puiutul/puiutii din burtica

daniela fii tare si nu te descuraja ,stim cum este (unele dintre noi) si incercam sa ramanem ferme pe pozitii si sa incercam din nou si din nou pana ne vom implini visul

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

Valeria ai invins! Sarcina usoara si bbei sanatosi iti doresc si sa ne tragi si pe noi dupa tine.
Ne-ar fi de ajutor daca ne-ai face us scurt rezumat cu ce probleme aveai si cum le-ai rezolvat.

Daniela, nu mai tarziu de saptamana trecuta am trecut si eu prin ce treci tu acum. Dumnezeu ne ajuta sa trecem prin toate aceste incercari. Stiu ca este foarte greu si numai cine trece prin asta poate sa inteleaga, asta este incercarea noastra, sper sa avem puterea necesara pentru a trece cu bine peste toate acestea.
Fii tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

valeria
FELICITARI
ma bucur foarte tare de vestea pe care ne-ai dat-o si veai cum faci sa ne tragi si pe noi dupa tine
Moni
da ai dreptate , cred ca stiam si eu asta dar nu stiu la ce m-am gandit
ideea este ca el vrea sa-mi mareasca doza de fsh.In legatura cu reteta compensata dr mi-a spus sa merg la medicul de familie sa cer o trimitere la ginecologie si impreuna cu o adeverinta vizata de casa de asig sa merg la el si imi da reteta compensata.

daniela
imi pare tare rau de rezultatul pe care l-ai primit astazi
ana
te rog din suflet incerci sa ma ajuti cu informatia despre clomifen?
pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

valeria
tu ti-ai facut analiza estradiolului pe perioada stimularii ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danielaroza spune:

Multumesc tuturor pentru incurajari. Am vorbit cu dna. doctor si m-a mai incurajat putin. Voi merge in septembrie sa imi fac echo sa vedem daca totul este ok...
Sunt hotarata sa fac ET cat mai repede se va putea. Nu pot renunta. Nu ma pot da batuta. Plang si va scriu si ma doare sufletul si am un nod in gat. Sunt ravasita acum, dar stiu sigur ca voi merge inainte. Poate nu voi mai fi la fel de "voioasa" ca la acest prim FIV, poate nu voi mai spune la toata lumea ca fac FIV, poate ca voi fi un pic mai circumspecta si cu siguranta voi tine legatura cu voi. In toata aceasta perioada doar v-am citit fara sa va scriu.

Toate erau perfecte, toul a decurs excelent....am sperat pana in ultima clipa ca va fi bine.

multumesc pentru tot.

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

valeria72 FELICITARI MAMICO!!!...sa-ti traiasca puiutul din burtica si sa va aduca multe bucurii in viata...sa va bucurati unul de altul pina la adinci batrineti
Madalina scumpa mica cu fetita dulcica ca mamica...sa creasca mare,sanatoasa si frumoasa si sa-ti insenizeze mereu viata...cred ca si Cata e topit...sa va traiasca bubulina

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

Mergi la inceput

Danielaroza as vrea sa-ti urez bun venit pe forum printre noi...stiu ceea ce tu simti acum,aproape toate de aici stim...esecul este foarte dureros...dar nu lasa durerea sa te doboare...multe fete au reusit la fiv 2...iti doresc sa faci si tu parte din acest grup, si peste citeva luni sa te felicitam si sa-ti uram bun venit la odisee
...multi pupici tuturor fivoaselor...mamici in devenire

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

Mergi la inceput

stie careva ceva de Miha2004 ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danielaroza spune:

Buna dimineata,

Imi puteti spune, daca stiti, care este procedura pentru ET? Se mai face tratament inainte? Cat dureaza? Cat costa? Ce ar trebui sa stiu?
A facut cineva la Medsana?

multumesc.

dany

Mergi la inceput