FIV 128
Raspunsuri - Pagina 25
aniast72 spune:
valeria72, ai vazut ca am stat bine cu mana intinsa catre Odisee? Ma bucur mult, povesteste-ne cum ai aflat, cat e bHCG-ul.
felicia_, ti-au zis bine fetele... daca reusesti sa vorbesti cu dr Cocei dimineatza pe 3 sept te poti apuca chiar in dimineata respectiva. Nu e obligatoriu sa fii matinala cu injectia, important e sa respecti ora. De obicei diphereline-ul se face dimineata, dar il poti face si seara, o data cu menogonul.
Diphereline-ul il faci 14 zile, timp in care trebuie sa-ti vina si ciclul. Daca iti intarzie ciclul (cazul meu, mi-a venit in a 15 zi de diphe), continui cu diphereline pana ti se termina ultim a picatura de CM si incepi menogonul in prima zi fara CM. Iar de mers in concediu, poti merge unde vrei doar sa nu uiti de injectii. Te-am lamurit sau te-am ametit de tot?
Bafta multa!! 
danielaroza, imi pare tare rau. Vorba Andradei.P
, important e sa nu renuntati la lupta. 
Andreea
37+ cu 
MRL spune:
Valeria, FELICITARI! ce mult ma bucur pt tine ca ai invins. Iti doresc din suflet o sarcina usoara si bb sanatos(i) si norocos(i). Sa ne spui cati sunt cuibariti in burtica. Ce ma bucur ca din lotul nostru avem si invingatoare, uite asa ne incarcam si noi cu noi sperante de reusita. Inca o data FELICITARI!
ana_p spune:
Valeria, felicitari!!!!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Asteptam cu nerabdare amanunte si iti impartasim toate fericirea. Bravo!

Ana
valeria72 spune:
Va multumesc din suflet la toate. Pai m-a sunat Prof pe la 15.15 si doar mi-a spus ca sunt, o sa ma duc diseara sa vad valoarea bhcg-ului.
Daniela i-mi pare tare rau sa aud ca nu ai fost asa norocoasa, dar nu te intrista ca stau cu manuta intinsa sa te iau cu mine la odisee, capul sus ca DD i-ti va da bebele mult visat
Aspiranta la titlul de mamica 
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png
valeria72 spune:
De fapt o sa va iau pe toate ca-mi sunteti tare dragi si va iubesc.
Acum sunt la servici il astept pe sotul meu sa vina sa ma ia si diseara va scriu mai multe de acasica

Aspiranta la titlul de mamica 
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png
felicia_ spune:
Multumesc mult de tot fetelor, m-am linistit! Ce m-as face eu fara voi?
Andreea,
nu m-ai incurcat, m-ai luminat complet, sar'na!
Andrada, 
Danielaroza,
cuvintele sunt de fara prea mare putere... tot in tine vei gasi forta de a trece peste tristete... noi suntem aici sa te ascultam, sa te incurajam cum putem...
poze
madalina28 spune:
Danielarosa 

Valeria felicitari mamico te asteptam la odisee!!!
Marrina asteptam vestea buna si de la tine!
Azi am fost la eco morfofetala de trimestrul I si o sa am o fetita cucuiata,acum are 90de grame si 8.5cm,cat un brotacel.
toate Fiv-oasele.
Madalina
14+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
Danielaroza spune:
Valeria, felicitari si tot binele din lume pentru tine si pentru BB!!! Esti fericita si meriti sa te rasfeti. E momnetul tau si savureaza-l pe deplin alaturi de cei dragi. Felicitari!
Multumesc tuturor pentru suport. Am fost la Medsana si am luat rezultatele (doctorita mea este in concediu si inca nu am reusit sa vorbim).
BHCG: <1,2
estradiol: 120
progesteron: 8,69
Voi cauta acele resurse interioare necesare pentru a ma ridica si merge mai departe. Deocamdata sunt cu moralul la pamant. Eram asa de sigura ca voi avea un BB. Eram sigura, sigura! Doamne, ce groaznic este. Parca sufera fiecare particica din mine. Ma doare sufletul.
dany
dream1971 spune:
Valeria felicitari si o sarcina cant mai usoara!

Daniela imi pare tare rau. Nu-ti pierde insa speranta. Va veni si randul tau. Ai incredere in tine si o sa reusesti 
Madalina felicitari pentru fetita!
Dream