FIV 128

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

valeria72 FELICITARI!!!!! Iti doresc in tot sufletul sa fii cea mai fericita mamica din lume!

Lachi, first_carmen, Alexi22, TheaM, teodoran Felicitari pentru Bebelusi!

dream1971 Esti o femeie puternica si sunt sigura ca intr-o buna zi vei fi o mamica fericita!

psj Iti doresc ca totul sa mearga perfect in timpul sarcinii si sa va vedeti cu bine (tu si bebe).

betty78 Nastere usoara!

MRL, Liana30, luck, diana_d, AncaWish, felicia_medamaya1, psj, ella72, Moniland, Dariela, cellu, madalina28, lilianaFi, antosit, nusy, kineta, danyalo, Doris71, aurel_cris, Adhnana, cristinici, ream1971, Chiara, KoraPop, pussi, VERET, zouzounaki, galuscuta, Aldolina, ana_p va multumesc din suflet pentru sprijinul vostru. L-am simtit chiar daca nu am avut acces la net. Mi-a facut foarte bine sa va stiu alaturi de mine.
Istoria testelor mele:
-in ziua 10 dupa ET: betaHCG<2 (pozitiv era >4)la Brasov;
-in ziua 12: 1,574 la Giulesti si ecografia lui Marinescu care zicea ca se vede o "imagine ecotransparenta de 3,3 mm endocavitar" si poate e vreo sarina implantata mai tarziu, urmata de recomandarea sa repet in ziua 17 betaHCG-ul;
-in ziua 18: betaHCG<2.
Prin urmare azi am intrerupt Utrogestanul. Probabil la urmatorul CM (nu acesta care va urma) voi face histeroscopia desi am momentan convingerea ca nu ma va lamuri si ajuta cu nimic. In rest, poate merg in septembrie intr-o vizita la Cocei sa vad ce parere are legata de viitorul meu intr-ale incercarilor. Poate voi lua niste Aloe vera (macar de mi-ar scadea anticorpii anti TPO), poate astept sa termin casa ca sa-mi schimb si norocul.... Nu stiu inca ce si cum voi face...

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Danielaroza, SCUZE ACUM NU AM TIMPUL NECESAR PT A POVESTI TOT
DAR CONCLUZIA FINALA ESTE UN FIV IN IUNIE 2007 NEREUSIT
VOI REVENI CU AMANUNTE

VERET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

in primul rand LA MULTI ANI FETELOR CE POARTA NUMELE DE MARIA !

DANIELAROZA ai dreptate in ceea ce priveste trat in alte tari,sper ex eu am facut prin stat aici 4 inseminari si 2 fiv-uri la care am platit foarte putin,singura problema este ca nu pe toate le accepta statul daca ai de la 37 de ani in sus iti poti lua adio,statul nu-ti face nici un tratament,au limita de varsta,40 de ani,si cum lista de asteptare este de 3 ani cele care au 37 nici nu le pune pe lista deoarece se presupune ca atunci cand le va suna vor avea 40,eu am avut noroc ca aveam 25 de ani si m-au sunat dupa 1 an si 3 luni,si tratamentele sunt limitate 4 inseminari si 2 fiv-uri,daca nu ramai gravida iti iei adio de la retetele compensate si mergi la stat unde un fiv ajunge la 5000-6000€ cu tot cu tratament,si nimeni nu-ti face nici o reducere,chiar zilele astea mi-am luat trat si m-a costat 1500€ iar la clinica voi da 2800€ iar daca raman embrioni pty congelat se mai dau inca 600€,deci concluzia o tragi tu.si totusi abia acum imi dau seama ce diferenta este intr-o clinica privata si una de stat,daca stiam de la inceput mergeam direct la privat dar am crezut ca nu sunt in Romania si dr de la stat aici trebuie sa se poarte mai bine,insa a fost total contrat,eram ca vacile pt ei,de multe ori ieseam cu lacrimi in ochi de la dr si nici nu le pasa,nu explica nimic,pana in momentul et-ului nu stiam nici cati embrioni avem,nici ce calitate au,nici cati transfera absolut nimic,si nu se purtau asa numai cu mine ci si cu spanioloaicele,pe langa asta abia acum am aflat ce face dr de la spitalul unde am facut eu tratamentele,nici nu vreau sa-mi aduc aminte,doar atat va spun ca are clinica privat el lucrand si la spitalul de stat si culmea la nici o pacienta de la stat nu-i ramane embrioni pt congelat,stiu pe o tipa care a avut 12 embrioni,i-au transferat unul si restul unde pot fi?ei zic ca n-au evoluat....asta no crede nici un copil de 5 ani.....deci fetelor fie cum o fi dar eu zic totusi ca dai un ban dar esti mai linistita,ah sa nu uit la clinica privata a dr astuia se face fiv cu ebrioni donati la greu.de unde au ei atatia embrioni de donat?.......

in fine imi cer scuze ca m-am intins asa de mult,poate nu era cazul,dar aveam nevoie sa spun,sa ma descarc,si sa va mai spun ca oricum ar fi in RO sa stiti ca si afara cele mai bune afaceri se fac cu tratamentele astea.

PS:in 3 septembrie incep inhibarea,cu cine voi fi colega de fiv pe atunci???

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Marrina uuff...ce rau imi pare, mai speram totusi...
Ana_p, asteptam vesti bune azi la eco!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

OFF...Marrina
Tu stii ca noi suntem toate alaturi de tine.....e greu dar trebuie sa-ti gasesti forta necesara sa treci peste durerea asta si sa privesti cu optimism inainte ...Cu siguranta ca Bunul Dumnezeu te va ajuta sa ai intr-o zi pe care il meriti...
Nu stiu ce sa-ti spun ca sa te mai incurajez.....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Marinna, cuvintele sunt de prisos. Ai grija de tine!!!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Marinna

Madalina 14+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Iertare la fete drasgalase dar nu mi-a mers netul aseara si azi la servici ma astepta sefu cu multe hartoage

Sunt un pic cam trista si mi-e tare frica sa nu ma bucur degeaba. Am fost sa-mi iau rezultatul la analize si BGCH-ul in ziua 15 de la ET era doar 23.84, oare char sa se fi prins sarcina ???? Nu stiu ce sa mai cred.. orcum merg inainte cu tratamentul si maine cred ca mai fac un BHCG sa vedem daca ma bucur sau plang. Ce ma fac fetelor????

Marrina i-mi pare tare rau dar capul sus si cu DD inainte

Luck da mie mi-au urmarit si estradiolul pe perioada stimularii.

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Marrina,
kla imi pare rau sa aud ca si in strainatate sunt medici din astia.Mai ales pentru niste probleme atat de delicate.
Nu ca daca te-ar durea un deget nu ar trebui sa se poarte omeneste dar cand e atat stres si emotii la mijloc parca ai nevoie sa fii tratat macar decent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

valeria, important e sa creasca, sa se dubleze. si nu mi se pare mic.
nu te stresa , ca nu face bine la bb

Mergi la inceput